Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πρόβλημα με τα σανίδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πρόβλημα με τα σανίδια

Γραφω αυτό το ποστ γιατι χρειάζομαι την συμβουλή σας πανω σε ενα προβληματάκι που έχω με τα σανίδια...
    Λοιπόν είχα ένα F2 160 εκατοστά μιας και το ύψος μου είναι 179 εκατοστά καλό χρυσό αλλα η μεγάλη μ!@#@κία ήταν ότι τα πόδια μου προεξείχαν κανένα 5αρι ποντους μπροστά...(ήμουν μικρος κα δεν ήξερα πολλά οταν το αγόρασα) πλεόν ξέρω ότι το σανίδι που πρεπει να πάρω πρέπει να ειναι 162 εκατοστα και wide μιασ και είμαι 90 κιλά βαρύς.Όμως Επειδη κοιταξα στα wide sanidia to waist length κυμένεται στα 26 εκατοστα τόση ειναι η πατουσα μου ολη και ολη και το προηγουμενο σανιδι μου ήταν και αυτο στα 26 εκατοστα ( το νουμερο παππυτσι που φοράω δεν είναι τιποτα εξωφρενικο ειναι 44 και οι μπότεs μου είναι VANS).Η διαφορά που είναι όμως?
    Και το άλλο που θέλω να ρωτήσω ενα σανιδι στα 167 εκατοστά με το συγκεκριμένο βάρος και ύψος πόσο λάθος είναι.
    Θα εκτιμούσα πολύ την οιπαδήποτε βοηθειά σας......
    Δεν υπαρχει καλυτερη αισθηση απο την προσμονη να κανεις αυτο που σε τρελαινει

Φιλαράλο καλημέρα.Και εγώ F2(must)έχω,162 εκ.wide και έχω το ίδιο ύψος,95 κιλά βάρος και 44μισό μπότα.Όσων αφορά το πλάτος,δεν θυμάμαι πόσο είναι αλλά είμαι ο.κ.,δεν προεξέχει η μπότα.Βέβαια,παίζει ρόλο και σε τι μοίρες έχεις τις δέστρες σου.Αν έχεις λίγες μοίρες στις δέστρες σου,είναι λογικό να προεξέχουν οι μπότες.Τώρα για το άλλο,το 167 είναι πάρα πολύ για το ύψος σου και το βάρος σου.Πίστεύω οτί 162 wide,είναι το ανώτερο για εσένα.Αυτά....
    Beati Paoli.........

Comment

euxaristw snowspir gia to reply....15 moires exw stis mpotes kai ta 2 alla to sanidi pou eixa den eitan wide....nomizw otiexeis dikio gia to 167 nai ontws einai polu....euxaristw kai pali gia to rep...

Comment

Any time mate....
        Beati Paoli.........

Comment

το waist στα wide πρεπει να ειναι κ παραπανω. σκεψου εμενα ειναι 26.6

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

καλημέρα. επειδή βλέπω οτι αναφέρεσαι σε F2, δεν πιστευω να μιλάμε για carving σανίδια έτσι? εαν δεν θέλεις να πάρεις φαρδύ σανίδι, υπάρχουν και τα risers (βγάζει η burton, η palmer, και η catek)
            μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

44 νούμερο μπότας, και θέλεις πλάτος πάνω απο 26, απλά δεν στέκει. Με 44 νούμερο, πας το πολύ μέχρι 25,8 πλάτος Δεν θα μπορείς να την στρίψεις πέρα απο αυτό το όριο.
              Με 44 νούμερο, 15 μοίρες, και μπότες vans (ίδιο νούμερο και μάρκα μπότας φοράμε) μπορούμε να κάνουμε με πλάτος απο 25 μέχρι 25,8 το πολύ. Αν ήταν έτσι όλα τα σανίδια θα τα φτιάχνανε wide.
              Το 1,67 είναι τραγικά λάθος. Για τα κιλά σου κοίτα κάτι σε 1,62. Και προς θεού, όχι wide. Τι να πούνε και αυτοί που φοράνε 46.
              ...egoism dictates human relations...

Comment

apo mia apopsi dliff exeis dikio ti na poun kai oi megalopodaroi...alla molis to paratirisa oti ta podia mou proekseixan polu efaga trelli pikra...

Comment

Μου φαίνεται πολύ περίεργο...το 44 είναι πολύ βολικό νούμερο. Κάνεις με όλα. Τότε η σανίδα σου δεν πρέπει να έχει waist width 26. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς...

Comment

Φίλε ίσως θέλεις να την ψάξεις λίγο και με τις μπότες. Μήπως είναι μεγάλη, όχι σε νούμερο αλλά σε όγκο, αυτή που φοράς?
                    Εγώ με 46 μπότα και όχι wide σανίδι είμαι μια χαρά.
                    Έχω το σανίδι Special 163 της Salomon και τις μπότες F22 τις ίδιας εταιρίας και είμαι κοντά στα κιλά σου.

Νομίζω ότι ο Cliff έχει δίκιο. Κρίμα να πας σε wide σανίδι και να χάσεις ευελιξία, αφού δεν το χρειάζεσαι.

Comment

Originally posted by Cliff
                      Μου φαίνεται πολύ περίεργο...το 44 είναι πολύ βολικό νούμερο. Κάνεις με όλα. Τότε η σανίδα σου δεν πρέπει να έχει waist width 26. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς...
                      μηπως,λεω μηπως δεν εχει κεντραρει σωστα τις δεστρες στο σανιδι με αποτελεσμα η φτερνα του να ειναι οκ αλλα τα δαχτυλα του εκτος τοσο πολυ????
                      αλλα και παλι με 44αρα μποτα ,οσο ογκωδης και να ειναι αυτη,σε waist 26 λιγο δυσκολο...

Comment

Originally posted by Cliff
                        44 νούμερο μπότας, και θέλεις πλάτος πάνω απο 26, απλά δεν στέκει. Με 44 νούμερο, πας το πολύ μέχρι 25,8 πλάτος Δεν θα μπορείς να την στρίψεις πέρα απο αυτό το όριο.
                        Με 44 νούμερο, 15 μοίρες, και μπότες vans (ίδιο νούμερο και μάρκα μπότας φοράμε) μπορούμε να κάνουμε με πλάτος απο 25 μέχρι 25,8 το πολύ. Αν ήταν έτσι όλα τα σανίδια θα τα φτιάχνανε wide.
                        Το 1,67 είναι τραγικά λάθος. Για τα κιλά σου κοίτα κάτι σε 1,62. Και προς θεού, όχι wide. Τι να πούνε και αυτοί που φοράνε 46.
                        cliff, διαφωνώ. εγω με 44 μπότα, μεχρι πέρσι έκανα με wide σανίδι (ride yukon 164) γιατί δεν χώραγα σε κανονικό όταν είχα τα πόδια μου σε μικρές μοίρες.νομίζω και εγώ οτι ενα midwide μάλλον τον καλυπτει, αλλά δεν είναι και τραγικό να πάει σε wide
                        μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

Εννοώ ότι με 44 δεν χρεάζεται να πας πάνω απο 26

Comment

εγω φοραω 44 και συμφωνω απολυτα με τον cliff...κανεις απο 24.8-25 μεχρι 25.8 μια χαρα...κανενας λογος για wide σανιδι..εκτος αν υπαρχουν σανιδια wide με waist width κατω απο 26 αλλα δεν νομιζω...οποτε no reason to go wide m8
                            2 fast 2 live 2 young 2 die..

Comment

επισης Monk αν θες ενα σανιδι που θα σου πηγαινε τελεια κοιτα το καινουργιο nitro blacklight 160 η 163 αν το θες για freeride..αν πας για σανιδι περιπου στα 600€...
                              2 fast 2 live 2 young 2 die..

Comment

Working...
                              X