Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αρχείο φώτος και βίντεο off road

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MountExplorer
    Kι ομως εχει αμαξια που ακομα και κοιλιασμενα προχωρανε ανοιγοντας δρομο (πανω απο μισο μετρο χιονι).

και εγω εχω περασει απο χιονι 60-70 ποντους χωρις να εχω προβλημα και ας εχει κοιλιασει το αυτικινητο.απλα αν κοιλιασει σε παγωμενο χιονι δεν προχωραει γιατι σηκωνοντε οι ροδες στον αερα.σε μισο και βαλε μετρο παγωμενο δεν περναει τιποτε αμα ακουμπησει η κοιλια.εχω δει απο landrover defender μεχρι wrangler να κολλανε.

Comment

• παραθετω κ εγω την εξορμηση που καναμε πριν αρκετο καιρο με το vitaraclub στην ομορφη Ζηρεια.Πραγματικα απιστευτες καταστασεις εζησα,Ας μιλησουν οι φωτο
      Attached Files
      sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

• και συνεχιζω......
        Attached Files
        sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

• απιστευτα τοπια ειχε 50 ποντους φρεσκο χιονι!!!!η λιμνη δασιου ειχε πραγματικα παγωσει

Attached Files
          Last edited by DENNISLA; 07/02/2012, 02:27 AM.
          sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• ΒΡΕ ΤΟΝ ΝΤΕΝΝΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!
              κρυφο ταλεντο!!
              Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
              ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

• πες μας και εντυπωσεις στο χιονι για αυτο το αειθαλες και αξιοπιστο 50-50 πελμα της αμερικανικης bf goodrich!
                ισως ενα απο τα πια μουρατα και "αγρια-ικανα" για all terrain εδω και πολλα χρονια.....
                λογικα γλυστρουσε σε παγωμενο σκληρο χιονι αλλα εσκαβε σε πιο μαλακο, ουτως η αλλως ικανο σε λασπη χωμα, πετρες κλπ..... ???

Comment

• Καλα Δημητρη το λαστιχο ολα τα λεφτα μετα παντα απο την εμπειρια του οδηγου...για το πως θα κινηθει σε τετοιο τερεν.
                  Προηγουμενη επαφη σε τοση ποσοτητα χιονιου ειχα (σε παλιοτερο ποστ που ειχα ανοιξει) στο Ελατοχωρι, οπου δεν ηξερα πως να το χειριστω το αυτοκινητο.Εκει με τα αλλα παιδια του φορουμ που με βοηθησαν εμαθα πραγματικα το τι μπορει να κανει ο Ιαπωνας...
                  Σε φρεσκο κ βαθυ χιονι πραγματικα εσκαβε!! σε παγωμενο ηθελε περισσοτερο προσοχη
                  Λασπη-χωμα-πετρες απλα δεν παιζεται φοβερο ελαστικο για 50-50,απο τα πιο μαχημα-αγρια, μοναδικο μειονεκτημα για μενα μεχρι τωρα ο θορυβος στην ασφαλτο,για υδρολισθηση δεν εχω καταλαβει κατι.......
                  sigpic

Comment

• ναι, οντως αν και παλιο, το πελμα του ειναι αξεπεραστο! παντα τετοια!

Comment

• να σε καλα τζιμ
                      sigpic

Comment

• Dennisla τάξε μου. Σε έχουν και πρώτη μούρη σε τετρακίνητο περιοδικό.

υ.γ. χώρια ότι έφαγα μισή ώρα να βρω αυτό το θέμα χαχαχαχαχαχαχα

http://issuu.com/tetrakinisimag/docs...olor=%23222222
                        www.braters.gr

Comment

• Ναι ναι το ειδα κ αυτο!!!!επιτελους οι ταρζανιες μου πιανουν τοπο!! χαχαχαχα
                          sigpic

Comment

• ΝΤΕΝΝΙΣ grand ΒΙΤΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?

Comment

• Και ενα video απο μια βολτα (απο τις τελευταιες πριν καταθεσω πινακιδες) με φιλους,διπλα στο σπιτι

Powder With Power!

http://www.youtube.com/watch?v=cfmNgQH2nm8&feature=related

Comment

• Πραγματικά εντυπωσιακό-και βάλε -βίντεο.Εξαιρετική off road οδήγηση.Μπράβο σε σένα και σε όλη την παρέα σου strofimios.

Comment

Working...
                                X