Announcement

Collapse
No announcement yet.

izor 7:5 or Bandit B2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• izor 7:5 or Bandit B2

Γεια χαρά σε όλους,

Ψάχνω για σκι εδώ και αρκετό καιρό αλλά επειδή δεν παίζει και πολύ χρήμα, οι επιλογές μου είναι περιορισμένες.

Τελικά κατάφερα να βρω τα ακόλουθα σε αρκετά καλή τιμή. Το θέμα είναι ποιο από τα 2 να πάρω. Κάνω ski 11 χρόνια και είμαι σε ένα μέτριο επίπεδο.

Atomic izor 7:5 (2007)
    Rossignol Bandit B2 (2007)

Από όσω διάβασα το ένα είναι για πίστα με radius 14, σχετικά γρήγορο και σταθερό". Το άλλο all mountain με radius 16 με καλές κριτικές αλλά δύσκολο για κλειστές και γρήγορες στροφές.

Πιστεύω ότι μάλλον μου ταιριάζει περισσότερο το Atomic αλλά λόγο διαφοράς στην τιμή σκεφτομαι για το Bandit.

όποιος γνωρίζει κάτι για τα συγκεκριμένα skis ας με ενημερώσει.

ΕυχαριστώEdited by: tasosss "

Ειναι τελειως διαφορετικα πεδιλα τασο.Αν τα θες για εντος πιστας τα izor επιβαλονται. Πρεπει να ξερεις για που θα τα χρησιμοποιησεις. Παντως κοιτα για περσινα μοντελα . θα τα παρεις με 40- 50 % εκπτωση

Comment

Παρε τα Β2 αφοβα. Τα χρησιμοποιω απο το 2003 και ειναι καταπληκτικο all-mountain σκι για καθε επιπεδο. Και παρα πολυ καλα και για τα Ελληνικα χιονια (παγοι, σουπες).
      ορθιοοοος ...

Comment

Ευχαριστώ Σπύρο για την άμεση απάντηση.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι 80% πίστα και 20% εκτός. Δεν ξέρω αν αυτό με τον καιρό και το επίπεδο μου αλλάξει.

Τα atomic είναι περσινά, τα bandit νομίζω κυκλοφορήσανε τον οκτ. 06.

Μάλον για τα Atomic με βλέπω..

Comment

Μόλις είδα την απάντηση σου spy.. τώρα με μπερδεψες .. ))

Οι κριτικές που διαβάζω λένε ότι είναι φοβερό πέδιλο στη κατηγοριά του

Comment

Τα μετρον της ατομικ ειναι πιο all-mountain σκι και πολυ στριφτερα...ριξε και σε αυτα μια ματια. Τα 9αρια ή 10αρια

Comment

Καλή επιλογή Σπύρο αν και δεν τα βρήκα στα καταστήματα που πήγα.

Απλά δυσκολεύομαι να καταλάβω αν υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ all mountain και on-piste.. Δηλαδή είναι έντονα αισθητή η διαφορά στα πατήματα, στις γραμμές, στροφές κτλπ..

Comment

Οχι, δεν εχουν και τοση μεγαλη διαφορα. Εξαλλου τα 78 χιλιοστα waist (η καπου εκει, δεν θυμαμαι) δεν τα κανουν δυσκολα στη στροφη. Εχουν καμποσο sidecut ωστε να στριβουν ευκολα.
                Τα Β2 ολα αυτα τα χρονια (φετος τα λεει SC νομιζω) δεν εχουν αλλαξει και πολυ περα απο τα γραφικα.
                Εγω εχω την πρωτη γενια, η γυναικα μου τη δευτερη και ειμαστε 100% ικανοποιημενοι. Πεδιλο παντος εδαφους.
                Edited by: spy!
                ορθιοοοος ...

Comment

ευχαριστώ spy!

έτσι όπως είναι οι συνθήκες χρειάζεται ένα ζευγάρι να σε βγάζει από τις πέτρες τον δεκέμβρη, την σούπα τον μάρτιο αλλά και να γουστάρεις όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Στο waist είσαι σωστός, είναι στα 78.

Λόγω καλής τιμής σκεφτόμαι να τα πάρω και εγω στην δικιά μου, και αν είναι έτσι όπως τα λέμε αυτή σίγουρα θα τα χαρεί.

Comment

Αφοβα !
                    ορθιοοοος ...

Comment

το Β2 ειναι καταπληκτικο πεδιλο....κανει τα παντα..!

Comment

και άλλος για το Β2?

Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το Σάββατο θα πάω να τα δώ και από κοντά.

Τα έχεις δοκιμάσει instructor ?

Comment

Working...
                        X