Announcement

Collapse
No announcement yet.

για καθε 5 μερες κακοκαιριας 25 μερες λιακαδες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• για καθε 5 μερες κακοκαιριας 25 μερες λιακαδες

δυστιχως το φαινομενο επαναλαμβανετε και φετος.
    δεν ειναι συμπτωση,και οσο και αν μερικοι παλευουν να μας πεισουν οτι ζουμε ενα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!φθινοπωρο η αληθεια τους γονατιζει!
    αυτα απλα δεν γινονται!δεν ειναι δυνατον τα τελευταια χρονια οποτε αλλαζει η κυκλοφορια να θυμιζει η διαταξη καλοκαιρι επιτρεποντας στις θερμες μαζες να διασχιζουν την μεσογειο και να φτανουν ως την σκαδιναβια.
    αλλοτε αυτα γινονταν για 3-4 βια 5 ημερες.
    ολη η ευρωπη αναρωτιεται φετος που ειναι ο φνινοπωρινος οκτωβρης.που ειναι οι γενικευμενες βροχοπτωσεις με διαρκεια...
    ζουμε ενα καλοκαιρινο μοτιβο με μελτεμια.αυτη ειναι η πραγματικοτητα.και το μονο που μας σωζει ειναι η...η θεση του ηλιου..διαφορετικα θα ειχαμε χαλαροτατα 32βαθμους μεσα οκτωβρη.
    παλι θα βρεξει ισως 3-4 μερες σε ενα ολοληρο μηνα και αυτο οχι γενικευμενα και παλι μερικοι θα κανουν την λογιστικη του μπακαλι για να μας πουν οτι ολα ειναι καλα.καλαμια ειναι!
    δυστιχως οι φοβοι που ειχα εκφρασει μετα το 8ημερο σχετικης κακοκαιριας που μιλουσαν για <πληρωμη>τον οκτωβτριο,βγηκαν περα για περα αληθινοι.
    δεν υπαρχει καμμια συσωρευση ψυχους στην β.ευρωπη
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

[i] "
    Μαρεσει που δεν μου κανει καθολου κοπο.

Comment

Προς το παρον αθλια η κατασταση οντως....

Comment

Αποψεις εντελως λαθος τεκμηριωμενες....
        Μια χαρα βαδιζουμε,Οκτωβρης 2005=15μμ στην Καστορια,καρμπον θερμοκρασιακα με τωρα και ειδατε τι εγινε,χειμων 2005-2006..
        Πλεον αυτα δεν ειναι μπακαλικοι λογαριασμοι,παντα ετσι ηταν...
        Αντε γεια και θα δειτε τι χειμωνα θα εχουμε...
        Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
        http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
        WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Originally posted by mitsarantoltso
          Αποψεις εντελως λαθος τεκμηριωμενες....Μια χαρα βαδιζουμε,Οκτωβρης 2005=15μμ στην Καστορια,καρμπον θερμοκρασιακα με τωρα και ειδατε τι εγινε,χειμων 2005-2006..Πλεον αυτα δεν ειναι μπακαλικοι λογαριασμοι,παντα ετσι ηταν...Αντε γεια και θα δειτε τι χειμωνα θα εχουμε...
          φιλε μου εισαι πολι μικρος και δεν ξερεις!
          εδω εγω που το 2006 ειχα ενα τρομεροτατο χιονι δεν εμεινα ευχαριστημενος..
          αμα ηταν ετσι οι χειμωνες.
          δεν τους εζησες,δεν τους ξερεις
          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Ποιος ηταν λοιπον ο καλυτερος χειμων για σενα...?
            WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Μελτέμια;;; Που τα είδατε?? Οκτώβριο μήνα;
              My lifestyle determines my deathstyle

Comment

1991-92

Comment

Αποψεις εντελως λαθος τεκμηριωμενες....
                  Μια χαρα βαδιζουμε,Οκτωβρης 2005=15μμ στην Καστορια,καρμπον θερμοκρασιακα με τωρα και ειδατε τι εγινε,χειμων 2005-2006..
                  Πλεον αυτα δεν ειναι μπακαλικοι λογαριασμοι,παντα ετσι ηταν...
                  Αντε γεια και θα δειτε τι χειμωνα θα εχουμε...

Και το θεωρεις φυσιολογικο αυτο Δημητρη? Ολοκληρος Οκτωβρης μονο 15mm? Παντα ετσι απο οσο θυμαμαι εγω δεν ηταν. Η εξαιρεση (= πολυημερες φθινοπωρινες λιακαδες) του τοτε τεινει να γινει ο κανονας τα τελευταια χρονια... Ενας χειμωνας (90 τοσες μερες) με ενα-δυο μπαμ (και αυτα οχι παντου-δυο-τρειων ημερων) για μενα δεν πρεπει να λεγεται χειμωνας.
                  Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

... If you snow me yours, Ill snow you mine :)

Comment

Originally posted by Iceman1981
                    Μελτέμια;;; Που τα είδατε?? Οκτώβριο μήνα;

η διαταξη ειναι αυτη

Comment

Ο Γιαννης δεν εχει και αδικο.....
                      Αυτο συνεβαινε παντα σχεδον στην Ελλάδα....Στην Ελλάδα που η Αφρικη βρίσκεται κατω απτα σκέλια της!

Αν ειμασταν Ουγγαρια θα ηταν 13 προς 15 π.χ

Συχαθηκα και εγω αυτή τη κατασταση με την Ελλάδα....

www.northmeteo.gr
                      Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

1991-92 οχι καλυτερος του 05-06 για την περιοχη μου...
                        Νικο,χαλαλι οταν ακολουθει σωστος χειμων τα 15μμ...[i]"
                        WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Εγω δινω διορια μεχρι 25-26 Οκτρωβριου.Ας ηρεμησουμε.Παντα υπηρχε το μικρο καλοκαιρακι.Το λεει κι ο λαος.Εχει μεινει και εκφραση.Μην ειμαστε αχαριστοι.Δεν ηταν 5 οι μερες της κακοκαιριας το Σεπτεμβρη.Ηταν απο τις 14 Σεπτεμβριου μεχρι το τελος του μηνα και επιασε και 5 μερες απο τον Οκτωβριο.Αναμενομενο ηταν να φτιαξει ο καιρος.Και πως θα εφτιαχνε?Μα με εναν αντικυκλωνα.Και παντα ο καιρος χαλαει στα τελη Οκτωβριου οποτε και αναβουμε τη θερμανση.Μην τρελαινομαστε.Και δεν ερχονται χιονια στα χαμηλα στα τελη Οκτωβριου.Αυτα ερχονται τελη Νοεμβριου και Δεκεμβριο χιονια στα πεδινα.Αυτος ειναι ο κανονας.Ο Νοεμβριος οφειλει να ειναι πιο υετοφορος απο τον Οκτωβριο.Ο Οκτωβριος παντα εμπεριεχει το μικρο καλοκαιρακι που διαρκει 2 βδομαδες.Ο καιρος παει πολυ καλα.
                          Επισης μην ξεχναμε οτι στην Ηπειρο και δυτικη Ελλαδα ο Οκτωβριος εδωσε βροχες κοντα στο μεσο ορο.Και η Κρητη πηρε το κατι τις τις μεχρι στιγμης.Και μην ξεχναμε οτι μπορει στο τελος του μηνα να εχουμε κι αλλες βροχες και να πιασουμε το μεσο ορο του μηνα.
                          Edited by: kostas2004thes

Comment

1991-92 οχι καλυτερος του 05-06 για την περιοχη μου...
                            Νικο,χαλαλι οταν ακολουθει σωστος χειμων τα 15μμ...[i]

Ισως η Καστορια να δινει την ψευδαισθηση οτι οι χειμωνες ειναι ακομη φυσιολογικοι, αφου χιονι βλεπετε ετσι κι'αλλιως καθε χρονο...το ποσο και καθε ποτε να μην αλλαζει αυτη την αισθηση του "χειμωνα".

Οι χειμωνες της ορεινης Ηλειας του τοτε ομως δεν εχουν καμια σχεση με τους χειμωνες των τελευταιων χρονων... οταν πλεον βλεπεις οτι δεν πεφτει το χιονι στη Διβρη Ηλειας, η και στα αλλα ορεινα χωρια εκει γυρω απο τη Διβρη, οπως παλια... ε, δε σου κανει αισθηση για χειμωνα αυτο το πραγμα."
                            Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

... If you snow me yours, Ill snow you mine :)

Comment

Και το 2005-06 δεν χιονισε...?
                              WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Working...
                              X