Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by POLARBEAR
    ΕΞΑΛΛΟΥ, ΤΟ ΑΛΗΤΙΚΟ" ATITTUDE ΕΝΟΣ ΣΚΕΗΤΑ H ΕΝOΣ ΣΝΟΟΥΜΠΟΡΝΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΑΝΙΔΙ...ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ WANNABE, ΠΟΖΕΡΑΣ

an ennoeis oti oso poio kalos eisai toso poio alitis prepei na to pezeis - tha kanw apla pws pote mou de diabasa kati tetoio edw mesa....sorry kiolas.....

kai na sou pw kai kati ?
    kanw 5 xronia skate kai tha kanw kai ta epomena 10 xronia gt eimai akomi mikros ,
    alla mesa se afta ta 5 xronia pote mou de koroidepsa tin xontri ti kuria me ta psonia sta xeria
    kai pote mou de kserasa mprosta se bitrines
    kai pote de koroidepsa ta atuxa asxima koritsia pou brethikan mprosta mou , etsi epeidi eixa mia kamera sto xeri kai ekana ena video (pou tha to proothisoun to goodtimes kai to micro extreme) gia na fanw magkas.....

oso gia to snowboard kai tous skier pou mou ti lene edw kai 7 xronia aplws den apantaw , de gurnaw kan na tous koitaksw.....dld epeidi exw sanida tha katsw na to peksw aganaktismenos "alitis" ?

xriazete ligo starxidismos oste na mi pesei to epipedo...

kai oson afora to attitude , perissotero tha entuposiastw an milisw se snowboarda pou kserei na milaei kai na akouei para enan pou stis 20 lekseis oi 15 tha einai "arxidia" "p**tsa" "malaka" kai "yo"

eipame mila argo alla me ligo metro ... to thema einai na eisai alani panta , oxi na eisai alani otan exeis mia sanida

aftaaaaaaa"
    Riding since Riding since....RIDING

Comment

καλα παντως εγω σε καποιο βιντεο σοβαρο δεν εχω δει να το παιζουνε αλητες...ισως στο cold world να υπαρχει μια τετοια αισθηση λογω μουσικης ντυσιματος και διαφόρων τσιγαρων κανναβης(ειδες δεν λεω φεος) αλλα καποιοι πρεπει να καταλαβουν στην ελλαδα οτι με τα ρουχα και επειδη βαζουν ενα μαντηλι στη μουρη δεν γινονται μαγκες και γαματοι στο snow...τεσπα...ο καιρος γαρ εγγυς που λεει και καποιος οποτε οτι θα ανεβουνε στα επομενα χρονια παιδια που γουσταρουν την φαση και οχι τα ποζεριλικια..οπως εγινε και πιο παλια στο skate...
      2 fast 2 live 2 young 2 die..

Comment

συμφωνω με φιλο griff...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Originally posted by TURMS
          συμφωνω με φιλο griff...
          μάλλον έχει αρχίσει να ενηλικιώνεται μου φαίνεται[i]
          Edited by: ismael "
          μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

kai na sou pw kai kati ?
            kanw 5 xronia skate kai tha kanw kai ta epomena 10 xronia gt eimai akomi mikros ,
            alla mesa se afta ta 5 xronia pote mou de koroidepsa tin xontri ti kuria me ta psonia sta xeria
            kai pote de koroidepsa ta atuxa asxima koritsia pou brethikan mprosta mou , etsi epeidi eixa mia kamera sto xeri kai ekana ena video (pou tha to proothisoun to goodtimes kai to micro extreme) gia na fanw magkas.....

Φιλε Griff ουτε εγω επικροτω τετοιου ειδους συμπεριφορα,υπαρχει κατι στα γραφομενα μου που να δημιουργει αυτη την εντυπωση???

an ennoeis oti oso poio kalos eisai toso poio alitis prepei na to pezeis - tha kanw apla pws pote mou de diabasa kati tetoio edw mesa....sorry kiolas.....

Οχι δεν εννοουσα αυτο...Eξαλλου ο ορος αλητεια εχει αλλη σημασια εννοιολογικα για τους σκεητερς.Τεσπα, εχω πολυ καιρο να κανω σκεητ και ισως να ειμαι και λιγο εκτος φασης... συνεχισε να κανεις σκεητ griff και εγω θα συνεχιζα αν δεν ημουν πολυ μεγαλος...

eipame mila argo alla me ligo metro ... to thema einai na eisai alani panta , oxi na eisai alani otan exeis mia sanida

Δεν μιλαω αργκο φιλε griff,και οπως προανεφερα η εννοια αλητεια στο σκεητ και το σνοου ειναι διαφορετικη, δεν ειναι ο μαγκας ο γεια χαρα νταν με το μπεγλερι και το μπαγλαμαδακι... Αλητης" ειναι ο πολυ καλος rider...Μαλλον τα εχεις παρεξηγησει λιγο τα οσα ειπα...Ισως και εγω να μη το διατυπωσα καλα... Το ποσο "αλητης" ειναι λοιπον καποιος καθοριζεται απο το ποσο καλος rider ειναι,διαφορετικα ειναι απλα ποζερι... Ωστοσο τη φαση με τα ξερασματα κλπ που ανεφερες κι εσυ, την εχουμε περασει, αλλα χωρις να κοροιδευουμε και να προσβαλλουμε την αξιοπρεπεια κανενος,απλα ημασταν στη δικη μας φαση.Αυτα!

καλημερα σε ολους και αντε να ρθουν τα χιονια που περιμενουμε,αν και το μελλον γινεται ολο και πιο δυσοιωνο... Edited by: POLARBEAR "

Comment

Σχεδον καθε παρασκευοσαββατο παω να πιω ποτακι στο συνηθησμενο μου μερος, τα μπαρακια της Αβραμιωτου.
              Ενα δρομακι τοσο δα ουγιες κι ομως γινεται χαμος απο ατομα σκειτερς, σνοουμπορντερς, bmxαδες, wannabe κλπ κλπ
              Καθε φορα που παω, καποια στιγμη σκανε μυτη και κατι σκειτερς πολυ γνωστοι και ξερω τον εναν απ αυτους. Αυτοι επειδη ειναι αναγνωρισημοι, εχουν φημη. Κι ομως οποτε τους βλεπω, συμπεριφερονται σαν κανονικοι ανθρωποι.
              Αντιθετα εχω γνωρισει σκειτερς ή μαλλον wannabe που οταν ακουνε πως κανω σνοουμπορντ, αρχιζουν να ρωτανε διαφορα με ενθουσιασμο. Ενταξει εγω θα συναναστρεφομαι με ολους αλλα μου την σπαει οταν πιανετε η κουβεντα για το σνοουμπορντ μονο και μονο για να δειξει καποιος οτι του αρεσει
              Και ουτε σκαω με ρουχα φουλ sponcored χερω γω απο την κορυφη ως τα νυχια με neff & sp crew...
              Οι μονοι εκει σε αυτα τα μπαρακια που ξερουν οτι κανω σνοουμπορντ ειναι παιδια που με εχουν δει στο βουνο και με ξερουν. Μουρη μηδεν δηλαδη
              Και μην ξανακουσω για ποζεριλικι -.-

Αυτο για ποζεριλικι και αλητεια βασικα μπορω να καταλαβω τι εννοειται.
              Ποζερος ειναι αυτος που πουλαει μουρι πριν ακομα γνωριζει αυτο που κανει. Πολλοι αρχαριοι σνοουμπορντερς ειναι ποζεροι. Ετσι δεν λεμε?
              Αντιθετα η αλητεια που αναφερθηκε ισως δεν εχει να κανει με την κυριολεκτικη εννοια της αλητειας. Αλλα απλα μερικοι σνοουμπορντερς που δικαιως ειναι πολυ καλοι κι εχουν τα κονε τους, με τα χρονια ανεβηκε το στατους τους οποτε δικαιολογουνται που ειναι ποζεροι. Εδω υπαρχει διαφορα οντως.
              Το ειχα συζητηση με εναν φιλο μου.
              Ποζερος αρχαριος VS Ποζερος με ουσια.
              Με τη διαφορα οτι ο δευτερος ειναι πιο λογικος, ξερει να εχει αποψη και ειναι προθυμος να βοηθησει τον αλλον οταν εχει απορια με κατι. Τετοιοι ποζεροι με ουσια [αλητες οπως αναφερθηκε αλλα με τν αλλη εννοια] ειναι διαφοροι old school riders που κανουν χρονια snowboard κι εχουν εδραιωθει στο χωρο κι εχουν μια αναγνωρισιμοτητα. Συνηθως αυτοι αρχισαν σνοουμπορντ την δεκαετια του '90

Βεβαια υπαρχουν κι ασχημες εξαιρεσεις. Δεν θα πω το ονομα του αλλα θα τον χαρακτηρισω. Παππουλης με ασπρα μουσια που ολο φωναζειEdited by: panagiotis

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Me καλυψες φιλε Παναγιωτη,συμφωνω απολυτα.

Comment

σωστος ο παναγιωτης...και επειδη ειναι και απο αθηνα ξερει για τους συγκεκριμενους ελληνες ποζερους που καποιοι τους εχουν κανει θεους αν ειναι οντως 'αλητες΄ η οχι

Comment

εχω την εντυπωση οτι ολοι λεμε το ιδιο πραγμα με αλλα λογια

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

ααααα...να ρωτησω κατι γιατι για χρονια δεν το ακουμπουσα το forum και μαλλον εσεις θα ασχολειστε...ο snowkid ποιος ειναι?εννοω απο τους sp...ξερει κανεις?

Comment

Originally posted by POLARBEAR

kai na sou pw kai kati ?

Φιλε Griff ουτε εγω επικροτω τετοιου ειδους συμπεριφορα,υπαρχει κατι στα γραφομενα μου που να δημιουργει αυτη την εντυπωση???

Οχι δεν εννοουσα αυτο...Eξαλλου ο ορος αλητεια εχει αλλη σημασια εννοιολογικα για τους σκεητερς.Τεσπα, εχω πολυ καιρο να κανω σκεητ και ισως να ειμαι και λιγο εκτος φασης... συνεχισε να κανεις σκεητ griff και εγω θα συνεχιζα αν δεν ημουν πολυ μεγαλος...

Δεν μιλαω αργκο φιλε griff,και οπως προανεφερα η εννοια αλητεια στο σκεητ και το σνοου ειναι διαφορετικη, δεν ειναι ο μαγκας ο γεια χαρα νταν με το μπεγλερι και το μπαγλαμαδακι... Αλητης" ειναι ο πολυ καλος rider...Μαλλον τα εχεις παρεξηγησει λιγο τα οσα ειπα...Ισως και εγω να μη το διατυπωσα καλα... Το ποσο "αλητης" ειναι λοιπον καποιος καθοριζεται απο το ποσο καλος rider ειναι,διαφορετικα ειναι απλα ποζερι... Ωστοσο τη φαση με τα ξερασματα κλπ που ανεφερες κι εσυ, την εχουμε περασει, αλλα χωρις να κοροιδευουμε και να προσβαλλουμε την αξιοπρεπεια κανενος,απλα ημασταν στη δικη μας φαση.Αυτα!

καλημερα σε ολους και αντε να ρθουν τα χιονια που περιμενουμε,αν και το μελλον γινεται ολο και πιο δυσοιωνο...
                        re su milaw sto deftero eniko alla den anaferome sugkekrimena se sena .... oso gia to alitis to peira lathos, nomiza enoouses oso poio kalos rider eisai toso anebenoun ta oria kwlopaidiasis pou mporeis na eisai hahah"

Comment

o snowkid upothetw pws einai o xristakis , den eimai katholou sigouros

Comment

Originally posted by panagiotis
                            Βεβαια υπαρχουν κι ασχημες εξαιρεσεις. Δεν θα πω το ονομα του αλλα θα τον χαρακτηρισω. Παππουλης με ασπρα μουσια που ολο φωναζει

MUUUUAAAHAHAHAHAHAH [i]"

Comment

hahahaha....αν ειναι αυτος τι 540 και 360 και μαλκιες ελεγε σε κατι παλια θεματα...ελεος ρε..

Comment

ela nte....o xristakis me to zori tsoulaei

Comment

Working...
                                X