Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πανεπιστημιο Θεσσαλιας + SKI/SNOWBOARD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εαν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει.... Το Πηλιο υποστήριξη θελει! Οκ μπορει να μην ειναι επαγγελματιες οι ανθρωποι αλλα αυτούς έχουμε τι να κανουμε!

Τέλος παντων παντως για καθημερινές και 30 λεπτά απόσταση απο το βόλο είναι τέλεια! ΑΝεβαίνω πολύ συχνά επειδή είναι κοντά και ξεδίνω!
    Riding for a livin...

Comment

Originally posted by pagourman
      Αμα είσαι Αθήνα πάς όπου γουστάρεις, άμα είσαι όμως Βόλο και έχεις το Πήλιο 30 λεπτά δρόμο σαφώς και θα πάς.
      Βέβαια πρέπει να το κάνεις όλο πάνω κάτω για να έχει μια στοιχειώδη αξία γιατί αν κατεβαίνεις στη μέση και ξανανεβαίνεις με το μονό καρεκλάκι, άστα ...
      Τέλως πάντων καλό είναι να γράφετε και καμμιά κουβεντούλα στο forum του Πηλίου να ζωντανεύει κάπως.
      Θα γούσταρα πολύ, το χιονοδρομικό της πόλης μου να με αναγκάζει να φτύσω Παρνασσούς και Βασιλίτσες και να ανεβαίνω κάθε Σ/Κ πάνω, αλλά αυτό αποτελεί όνειρο... χειμερινής νυκτός. Δεν μιλάω για διάνοιξη νέων πιστών ή κάτι τραγικό.
      Τα lift να αναβαθμίσουν και σε ταχύτητα και σε καρεκλάκια και να πατήσουν κάποια στιγμή τις πίστες όπως πρέπει. Πολλά ζητάω? Για το Πήλιο μάλλον υπερβολικά.

[QUOTE=Burton_George]

Εαν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει..../QUOTE]

Με πλάκωσε πριν το παιδέψω

Originally posted by Burton_George
      Το Πηλιο υποστήριξη θελει! Οκ μπορει να μην ειναι επαγγελματιες οι ανθρωποι αλλα αυτούς έχουμε τι να κανουμε!
      Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εργαζόμενους πάνω. Με την ΑΝΕΜ τα έχω που έχει αφήσει το Χ.Κ. στη μοίρα του...

Τέλος παντων παντως για καθημερινές και 30 λεπτά απόσταση απο το βόλο είναι τέλεια! ΑΝεβαίνω πολύ συχνά επειδή είναι κοντά και ξεδίνω!
      Οι καθημερινές, όντως είναι απόλαυση, αλλά πόσες φορές θα ανέβεις καθημερινή το χρόνο? Αργά ή γρήγορα, θα βαρεθείς...

Edited by: LeRoi "

Comment

[QUOTE=LeRoi]

Αμα είσαι Αθήνα πάς όπου γουστάρεις, άμα είσαι όμως Βόλο και έχεις το Πήλιο 30 λεπτά δρόμο σαφώς και θα πάς.
        Βέβαια πρέπει να το κάνεις όλο πάνω κάτω για να έχει μια στοιχειώδη
        αξία γιατί αν κατεβαίνεις στη μέση και ξανανεβαίνεις με το μονό
        καρεκλάκι, άστα ...
        Τέλως πάντων καλό είναι να γράφετε και καμμιά κουβεντούλα στο forum του Πηλίου να ζωντανεύει κάπως.
        Θα γούσταρα πολύ, το χιονοδρομικό της πόλης μου να με αναγκάζει να
        φτύσω Παρνασσούς και Βασιλίτσες και να ανεβαίνω κάθε Σ/Κ πάνω, αλλά
        αυτό  αποτελεί όνειρο... χειμερινής νυκτός. Δεν μιλάω για διάνοιξη νέων
        πιστών ή κάτι τραγικό.
        Τα lift να αναβαθμίσουν και σε ταχύτητα και σε καρεκλάκια και να
        πατήσουν κάποια στιγμή τις πίστες όπως πρέπει. Πολλά ζητάω? Για το
        Πήλιο μάλλον υπερβολικά.

Εαν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει..../QUOTE]

Με πλάκωσε πριν το παιδέψω

Το Πηλιο υποστήριξη θελει! Οκ μπορει να μην ειναι επαγγελματιες οι ανθρωποι αλλα αυτούς έχουμε τι να κανουμε!
        Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εργαζόμενους πάνω. Με την ΑΝΕΜ τα έχω που έχει αφήσει το Χ.Κ. στη μοίρα του...

Τέλος παντων παντως για καθημερινές και 30 λεπτά απόσταση απο το βόλο είναι τέλεια!  ΑΝεβαίνω πολύ συχνά επειδή είναι κοντά και ξεδίνω!
        Οι καθημερινές, όντως είναι απόλαυση, αλλά πόσες φορές θα ανέβεις καθημερινή το χρόνο? Αργά ή γρήγορα, θα βαρεθείς...
        Για Παρνασσό δεν ξέρω γιατί δεν έχω πάει αλλά την Βασιλίτσα ουδείς εμίσησε, ουδείς έφτυσε, ουδείς περιφρόνησε, απαντες δε οι χιονοδρόμοι και χιονοσανιδάδες πολύ ηγάπησαν διότι πολύ εύμορφη είναι και συνεχώς χιονοσκεπής και στον χειρότερο χειμώνα θα έχει μια αξιοπρεπή χιονοδρομική περίοδο"

Comment

Για Παρνασσό δεν ξέρω γιατί δεν έχω πάει αλλά την Βασιλίτσα ουδείς εμίσησε, ουδείς έφτυσε, ουδείς περιφρόνησε, απαντες δε οι χιονοδρόμοι και χιονοσανιδάδες πολύ ηγάπησαν διότι πολύ εύμορφη είναι και συνεχώς χιονοσκεπής και στον χειρότερο χειμώνα θα έχει μια αξιοπρεπή χιονοδρομική περίοδο
          [i]

Πολύ προσωπικά το πήρες το θέμα.

Εγώ εννοώ ότι θα ήθελα οι εναλλακτικές μου να είναι π.χ. Βασιλίτσα ή Πήλιο και όχι Βασιλίτσα ή Παρνασσός.

Κι εμένα μου αρέσει πολύ η Βασιλίτσα, απλά τη φοβάμαι λίγο, γιατί απέχει αρκετά από το Βόλο και πολύ περισσότερο από την Αθήνα και μαζεύει πολύ ομίχλη στην κορυφή, με αποτέλεσμα να έχεις κάνει τόσο δρόμο και να μην ευχαριστιέσαι τσούλημα.
          Αν βέβαια την πετύχεις καθαρή, όπως την πρώτη φορά που την επισκέφτηκα, περνάς απλά τέλεια...

Edited by: LeRoi "

Comment

Αυτη την εβδομαδα το πρωτο καλουτσικο χιονι στο βουνο μας, μονο που δεν θα παγωσει...απο το αλλό Σ/Κ ομως οι θερμοκρασιες θα επιτρεπουν μια καλη πρωτη στρωση! Λιγο νωρις ειναι και μετα μπορει να λιωσει, αλλα δεν βαριεσαι...
            Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
            Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
            www.meteo.gr
            www.meteovolos.gr

Comment

Αντε Σταυρο με το καλο να ρίξει να αρχισουμε να γουσταρουμε κι εμεις οι τρελαμενοι Αθηναίοι με το Πήλιο.

Ελπίζω στις 6/12 που θανεβω για καμια βδομαδα να εχουμε την πρωτη στρωση.
              canada dry

Comment

Λοιπόν, μην γκρινιάζετε. Είμαι απο Πτολεμαίδα, και εδώ και χρόνια είχα συνηθίσει να πάω καιμακ, βασιλίτσα, πισοδέρι, 3-5 κλπ. Και; Περίμενα 2 ώρες στην ουρά, άλλο ένα 3ωρό για να ανέβω και να κατέβω απο τα χιονοδρομικά, πολλές πατημένες πίστες κλπ. Το χκ πηλίου είναι μισή ώρα απο βόλο, δεν έχει πολύ κόσμο, έχει στενές πίστες, όχι απαραίτητα για αρχάριους όπως είπε ένας φίλος πάνω, και έχει ΠΟΥΔΡΕΣ. Πέρσι κατέβηκα την δεξιά δεξιά πίστα (δεν θυμάμαι πως την λένε), καθημερινή που δεν είχε κόσμο, με μισό μέτρο πούδρα, χωρίς να έχει πάει κανείς στην πίστα απο το πρωί. Δεν θέλω τίποτε άλλο. Τέτοια στιγμή στο bansko δεν έζησα.

Comment

Originally posted by dreamlord
                  Λοιπόν, μην γκρινιάζετε. Είμαι απο Πτολεμαίδα, και εδώ και χρόνια είχα συνηθίσει να πάω καιμακ, βασιλίτσα, πισοδέρι, 3-5 κλπ. Και; Περίμενα 2 ώρες στην ουρά, άλλο ένα 3ωρό για να ανέβω και να κατέβω απο τα χιονοδρομικά, πολλές πατημένες πίστες κλπ. Το χκ πηλίου είναι μισή ώρα απο βόλο, δεν έχει πολύ κόσμο, έχει στενές πίστες, όχι απαραίτητα για αρχάριους όπως είπε ένας φίλος πάνω, και έχει ΠΟΥΔΡΕΣ. Πέρσι κατέβηκα την δεξιά δεξιά πίστα (δεν θυμάμαι πως την λένε), καθημερινή που δεν είχε κόσμο, με μισό μέτρο πούδρα, χωρίς να έχει πάει κανείς στην πίστα απο το πρωί. Δεν θέλω τίποτε άλλο. Τέτοια στιγμή στο bansko δεν έζησα. 
                  Για αρχάριους το Πήλιο σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση. Σε αυτό που λες για τον κόσμο έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Ακόμα και Κυριακή η ουρές είναι νορμάλ. Σάββατο ακόμα πιο χαλαρά. Αν πας και πρωί είσαι μόνος σου. Απλά υστερούν στο πάτημα σε μερικές δύσκολες πίστες και τα δυο μονά καρεκλάκια είναι σκότωμα. Απλά διθέσια αν ήταν θα άλλαζε το χιονοδρομικό.

Εγώ το ευχαριστιέμαι πάντως όταν ανεβαίνω.

Δυστυχώς με πούδρα έχει κάτσει έτσι και δεν το έχω πετύχει σχεδόν ΠΟΤΕ. Και πηγαίνω τα τελευταία 4 χρόνια, 5-6 φορές τον χρόνο. Απλά δεν μου έχει κάτσει...

Comment

Working...
                  X