Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μαγαζία Εξοπλισμού Σκι στο Μιλάνο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μαγαζία Εξοπλισμού Σκι στο Μιλάνο

Επειδή κατά τα μέσα Νοέμβρη θα βρεθώ για λίγες μέρες στο Μιλάνο και χρειάζομαι να πάρω μπότες του Σκι φέτος, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεις κάποιος μαγαζία με εξοπλισμό σκι στην εν λόγω πόλη.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για οποιαδήποτε πληροφορία.

Υπάρχει ένα καλό κατάστημα με είδη θάλασσας και βουνού, ανάλογα με την εποχή, στο κέντρο της πόλης, στη Via Torino. Κεντρικότατος δρόμος, που ξεκινάει από την πλατεία του Duomo. Είναι όμως σε στενάκι, στο αριστερό σου χέρι, όπως ξεκινάς από την πλατεία. Θα προσπαθήσω να βρω κάποιο χαρτί με την διεύθυνση και να την ανεβάσω εδώ. Εχει καλά πράγματα, π.χ. μπουφάν Killy και άλλα, που δεν τα βρίσκεις πολύ εύκολα, αλλά είναι ακριβό. Και βέβαια οι μεγάλες αλυσίδες αθλητικών, (Intersport κλπ.) που στην Ευρώπη έχουν σοβαρά ski departments. Ομως τα καλύτερα καταστήματα δεν θα τα βρεις στις πόλεις αλλά στους χειμερινούς προορισμούς. Αυτό ισχύει και στην Ευρώπη. Λάβε δε υπόψη σου και τις τιμές, που εαν δεν πρόκειται για είδος σε προσφορά, είναι market. Ακατέβατες.

Comment

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες.

Η αλήθεια είναι ότι γενικώς στα χιονδορομικά έχει συνήθως πιο ενημερωμένα καταστήματα. Όμως σε αυτά οι τιμές είναι σχεδόν πάντα υψηλότερες άπ' ότι στις πόλεις όπου μπορείς να βρεις πιο συχνά καλύτερες προσφορές. Στην Αυστρία π.χ. στο Innsbruck έχει καταστήματα και με μεγάλη ποικιλία και με πολλές προσφορές. Επίσης στο Μόναχο π.χ. έχει φοβερό μαγαζί για είδη βουνού που δεν το βρίσκεις σε καννένα χιονοδρομικό.

Τέλος πάντων, βασικά εγώ λόγω δυσκολίας εύρεσης συνδιασμού μοντέλου μπότας στο νούμερο/μέγεθος που θέλω ψάχνω παντού και όπου μου κάτσει [i]

Εξάλλου, για μένα τουλάχιστον, οι μπότες είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού και αν βγουν καλές σίγουρα θα κάνεις απόσβεση της τιμής που θα πληρώσεις ακόμη και αν είναι φουλ λιανικής. Edited by: SkiBum "

Comment

Working...
      X