Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χιονισμένη Κακαρδίτσα!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χιονισμένη Κακαρδίτσα!

Σήμερα το πρωί τράβηξα τη φώτο από το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Φαίνεται χιονισμένη η Κακαρδίτσα της νότιας Πίνδου (2429 μέτρα) στην περιοχή των Τζουμέρκων.Από όσα χρόνια παρατηρώ τόσο νωρίς φανηκε χιόνι απο Γιάννενα μόνο πέρσι το Σεπτέμβρη και στις αρχές Οκτώβρη 2003.Ας ελπίσουμε πως είναι θετικό προμήνυμα για το χειμώνα![i]

[URL=http://g.imageshack"
    Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

ΩΡΑΙΑ ΧΡΗΣΤΑΡΑ....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ....η τσουκαρελα χρηστο λες να εχει? οπως περνουσα 28/09 ειδα πασπαλα.....νομιζω δηλαδη....ως οφθαλμαπατη εν μεσω ομιχλης!!!
    Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Δεν νομίζω να έχει...είναι και λίγο ψηλότερη η Κακαρδίτσα!Λόγικα θα έριξε πάντως.
      Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

αντε με το καλο...ετσι που παμε...ισως και νοεμβριο ελπιζω να μου πεις πρωτος εσυ (λογικα λογω θεσης) οτι ασπρισε στα ψηλα το βουνο του χωριου μου (τομαρος/ολυτσικα - 1974). εχεις και καλη οπτικη αποψη απο την λιμνη...

Comment

πειραζει που δεν μπορω να διακρινω κατι απο την φωτο?
          sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

Ειναι γεγονος. Το σκ ανεβηκα στο Γαρδικι για πεζοπορια και η Κακαρδιτσα ηταν χιονισμενη. Πανω απο το 1700 μετρα χιονιζε. Θα βαλω φωτο σημερα το βραδυ.
            Never summer

Comment

dennis....ειναι αχνο, στο βαθος δεξια....

Comment

Αυτο ειναι χιονι η παγωμενη υγρασια παιδια?????????Τους ειδημονες ρωταω ομως...

Μπραβο ορε Χρηστο...ετσι ειναι το μεγαλυτερο τμημα της Πινδου σμρ ανω των 2200-2300!!

Comment

Μπραβο στην Ηπειρο...
                  Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

2469 ειναι η Κακαρδιτσα.
                    sigpic
                    ΦΥΣΗ...ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΕΥΤΟ...

Comment

Παιδιά με το μάτι φαινότανε καθαρά, με τη μηχανή ίσως το κούνησα λίγο και επιπλέον έχει μονο 2Χ zoom.

Comment

Πεντακαθαρο φαινεται βρε φιλε μου...
                        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Δεν ξερω αν φταίει η φώτο και η απόσταση αλλά ίσα που φαίνεται το χιονι,μοιάζει με πασπάλα 5 πόντων το πολύ.Ετσι φαινόταν και με γυμνό μάτι η Κακαρδίτσα;Ακομά και έτσι μπραβό σε ολη την Πινδο που απο οτι καταλαβα έχει ψιλό χιονάκι σήμερα ανω των 2200-2300μέτρων.
                          Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.

Comment

Χρήστο την είδα και εγώ την Κακαρδίτσα σήμερα, και εγώ πανεπιστήμιο ήμουν... άρχισα μαθήματα... είχε ωραίο χιονάκι[i]"
                            Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ

Comment

Working...
                            X