Announcement

Collapse
No announcement yet.

πηγαίνετε για τρέξιμο;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• πηγαίνετε για τρέξιμο;

<a href=http://www.athensclassicmarath&#111;n.gr/default.2.asp" target="_blank">θα έρθει κανεις;</a>

υγεια να εχουμε, θα ειμαι σιγουρα στα 10.000 κι αναλογως πως θα παει ενα τεστ την αλλη Κυριακη μπορει και μαραθωνιοEdited by: iktinos "
    Φτάσε όπου δεν μπορείς

Η Βουγιουκλακη με τον Παπαμιχαηλ θα ειναι να κανουμε σταση για σουβλακια στο πικερμι? [i]"

Comment

Originally posted by dirfi
      Η Βουγιουκλακη με τον Παπαμιχαηλ θα ειναι να κανουμε σταση για σουβλακια στο πικερμι? [i]
      "κλασικη" σταση ελληνων απεναντι στο πιο ιστορικο αγωνισμα και μαλιστα με ιστορικη σημασια για την Ελλαδα
      στην δυσκολοτερη διαδρομη του πλανητη.....

γεια χαρα..."
      Φτάσε όπου δεν μπορείς

Comment

Ελα ρε πλακα κανω. Απλα ειμαι λιγο μακρια ασε που δεν ειναι το αθλημα το φορτε μου με 2 πακετα τσιγαρα που καπνιζω. Φυσικα και σεβομαι τον μαραθωνιο.

Comment

οκ

κι εγω καποτε ουτε 100μ δεν εκανα [i] λογω υγειας, παλιοτερα ετρεχα....και μολις συνηλθα ξανα... Edited by: iktinos "
          Φτάσε όπου δεν μπορείς

Comment

Σε πιστευω. Πριν απο 15 χρονια (22 χρονων τοτε) γουσταρα πολυ μια γκομενιτσα αλλα αυτη δεν γουσταρε τους παχουλους. Μιαλο τοτε δεν υπηρχε να την φτυσω και μου την βαραει και ξεκιναω απο πεισμα εναν αγωνα (κοβω τσιγαρο και κανω 6 μηνες εντατικη γυμναστικη καθε μερα 1,5 ωρα αεροβικη και μια ωρα βαρη) και γινομαι απο 112 κιλα 85 κιλα με 11% λιπος μονο. Μεχρι η κοιλια μου ειχε γινει φετες. Τοτε ανεβαινα στην διρφυ με τα ποδια απο Στενη για πλακα. Μετα ετυχαν αλλα και τα παρατησα και εφτασα παλι 115 κιλα. Τωρα χρονος για γυμναστικη δεν υπαρχει ουτε για δειγμα. Σκεφτομαι να φτιαξω κατι σπιτι αλλα φοβαμε θα πανε ολα χαμενα.

Comment

οχι ρε μαγκες μην αφηνετε τον εαυτο σας ετσι..λιγη γυμναστικη χρειαζεται.To χρονο στο pc πως τον βρισκουμε,εκτος αν εισαι στη δουλεια dirfi..
              sigpic
              ΦΥΣΗ...ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΕΥΤΟ...

Comment

Απο τις 7 το πρωι μεχρι και τις 9 το βραδυ snow ειμαι στο μαγαζι. Απλα επειδη εχω πολυ χωρο στο σπιτι σκεφτομαι να διαμορφωσω το προσοπικο μου μπανιο με ενα ποδηλατο και ενα πολυοργανο επιπλεον μπας και ξεκλεβω καμμια ωρα το βραδυ πριν τον υπνο.

Comment

Originally posted by dirfi
                  Απο τις 7 το πρωι μεχρι και τις 9 το βραδυ snow ειμαι στο μαγαζι. Απλα επειδη εχω πολυ χωρο στο σπιτι σκεφτομαι να διαμορφωσω το προσοπικο μου μπανιο με ενα ποδηλατο και ενα πολυοργανο επιπλεον μπας και ξεκλεβω καμμια ωρα το βραδυ πριν τον υπνο.
                  και πολυ καλα θα κανεις,ειναι απαραιτητη η γυμναστικη,εγω πηγαινω
                  καθε δυο μερες για basket και φευγει κανα τσιγαρο.Που και που και
                  κανα τρεξιμο..
                  sigpic

Comment

Εγω γυμναζομαι απο μικρος καθημερινα σχεδον....

Παλαιοτερα εκανα στιβο 400μ στον Πανελληνιο(7ος στην Ελλαδα το 1999)

Τωρα γυμναστηριο(βαρη) και τρεξιμο σε γηπεδο καθως και περπατημα εως τον Υμμητό....

Δεν πινω καθολου ,εκοψα και το τσιγαρο εδω και 5 μηνες και ολα καλα!

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Τωρα γυμναστηριο(βαρη) και τρεξιμο σε γηπεδο καθως και περπατημα εως τον Υμμητό....

Σε βρισκω δυνατο !![i]
                      Αφου καταφερες και εκοψες το τσιγαρο εισαι αρχηγος!!
                      "
                      sigpic

Comment

Originally posted by SNOWFLAKE 1.8
                        Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Σε βρισκω δυνατο !![i]
                        Αφου καταφερες και εκοψες το τσιγαρο εισαι αρχηγος!!

Η ηλικα των 30 ειναι μια μεταβατικη ηλικια...

Α δεν προσεξεις τοτε αρχιζουν τα προβληματα...."

Comment

Εχω δυο χρονακια ακομα δηλαδη..
                          το Νοεμβριο κλεινω τα 28..
                          sigpic

Comment

Originally posted by SNOWFLAKE 1.8
                            Εχω δυο χρονακια ακομα δηλαδη..
                            το Νοεμβριο κλεινω τα 28..

και εγω 29 ειμαι....[i]"

Comment

Ο Χελμος πριν λιγα χρονια....[i] στο Ελαφονησι Χανιων......

Ψωναρααααααααααααααααα..............

"

Comment

Working...
                              X