Για τον Ιανουάριο εγώ και ο ’γγελος λέμε να την κάνουμε βδομαδούλα στο Kappl (Turms ξερεις εσύ).
Αυτόνομο Χιονοδρομικό μικρό για τα Αυστριακά δεδομένα (40km πιστες)
Το καλό είναι οτι στην περιοχή παίζουν και άλλα χιονοδρομικά (ischgl-see-galtur)σε απόσταση 10-20km.Ενδεικτικά το Ischgl είναι σε απόσταση 10km και έχει πίστες 215km...[i].
Το πλεονέκτημα στο Kappl ειναι οτι οι τιμές για διαμονή ειναι στο 1/3 απο αυτές του Ischgl...Κάθε μέρα μπορούμε να πηγαίνουμε και σε διαφορετικό χκ και κάθε βράδυ κάποιο απο τα χκ της περιοχής εχει νυχτερινό ή κατάβαση με έλκιθρο.Η δε τιμή της κάρτας για όλα τα χιονοδρομικά της περιοχής είναι γύρω στα 220 ευρώ για 6 μέρες.Αεροπορικά alle-retour για μόναχο είναι στα 100ευρώ (με τους φόρους
)Και απο κεί αμαξάκι 300km για kappl.
Ημερομηνίες δεν έχουμε κλείσει ακόμα,γιατι και εγω και ο Αγγελος παίρνουμε άδεια όποτε γουστάρουμε,αλλα προτιμότερο να πάμε τέλη Ιανουαρίου που είναι χαμηλή σαιζόν.
Για κόστος χοντρικά υπολογίζουμε γύρω στα 800-1000 ευρώ.
"
Αυτόνομο Χιονοδρομικό μικρό για τα Αυστριακά δεδομένα (40km πιστες)
Το καλό είναι οτι στην περιοχή παίζουν και άλλα χιονοδρομικά (ischgl-see-galtur)σε απόσταση 10-20km.Ενδεικτικά το Ischgl είναι σε απόσταση 10km και έχει πίστες 215km...[i].
Το πλεονέκτημα στο Kappl ειναι οτι οι τιμές για διαμονή ειναι στο 1/3 απο αυτές του Ischgl...Κάθε μέρα μπορούμε να πηγαίνουμε και σε διαφορετικό χκ και κάθε βράδυ κάποιο απο τα χκ της περιοχής εχει νυχτερινό ή κατάβαση με έλκιθρο.Η δε τιμή της κάρτας για όλα τα χιονοδρομικά της περιοχής είναι γύρω στα 220 ευρώ για 6 μέρες.Αεροπορικά alle-retour για μόναχο είναι στα 100ευρώ (με τους φόρους
)Και απο κεί αμαξάκι 300km για kappl.Ημερομηνίες δεν έχουμε κλείσει ακόμα,γιατι και εγω και ο Αγγελος παίρνουμε άδεια όποτε γουστάρουμε,αλλα προτιμότερο να πάμε τέλη Ιανουαρίου που είναι χαμηλή σαιζόν.
Για κόστος χοντρικά υπολογίζουμε γύρω στα 800-1000 ευρώ.
"

καλο deal!!!
Comment