Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kappl Austria Ιανουάριο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kappl Austria Ιανουάριο

Για τον Ιανουάριο εγώ και ο ’γγελος λέμε να την κάνουμε βδομαδούλα στο Kappl (Turms ξερεις εσύ).
    Αυτόνομο Χιονοδρομικό μικρό για τα Αυστριακά δεδομένα (40km πιστες)
    Το καλό είναι οτι στην περιοχή παίζουν και άλλα χιονοδρομικά (ischgl-see-galtur)σε απόσταση 10-20km.Ενδεικτικά το Ischgl είναι σε απόσταση 10km και έχει πίστες 215km...[i].
    Το πλεονέκτημα στο Kappl ειναι οτι οι τιμές για διαμονή ειναι στο 1/3 απο αυτές του Ischgl...Κάθε μέρα μπορούμε να πηγαίνουμε και σε διαφορετικό χκ και κάθε βράδυ κάποιο απο τα χκ της περιοχής εχει νυχτερινό ή κατάβαση με έλκιθρο.Η δε τιμή της κάρτας για όλα τα χιονοδρομικά της περιοχής είναι γύρω στα 220 ευρώ για 6 μέρες.Αεροπορικά alle-retour για μόναχο είναι στα 100ευρώ (με τους φόρους )Και απο κεί αμαξάκι 300km για kappl.
    Ημερομηνίες δεν έχουμε κλείσει ακόμα,γιατι και εγω και ο Αγγελος παίρνουμε άδεια όποτε γουστάρουμε,αλλα προτιμότερο να πάμε τέλη Ιανουαρίου που είναι χαμηλή σαιζόν.
    Για κόστος χοντρικά υπολογίζουμε γύρω στα 800-1000 ευρώ.

"

Originally posted by kazaboubou
    Για τον Ιανουάριο εγώ και ο ’γγελος λέμε να την κάνουμε βδομαδούλα στο Kappl (Turms ξερεις εσύ).
    Αυτόνομο Χιονοδρομικό μικρό για τα Αυστριακά δεδομένα (40km πιστες)
    Το καλό είναι οτι στην περιοχή παίζουν και άλλα χιονοδρομικά (ischgl-see-galtur)σε απόσταση 10-20km.Ενδεικτικά το Ischgl είναι σε απόσταση 10km και έχει πίστες 215km...[i].
    Το πλεονέκτημα στο Kappl ειναι οτι οι τιμές για διαμονή ειναι στο 1/3 απο αυτές του Ischgl...Κάθε μέρα μπορούμε να πηγαίνουμε και σε διαφορετικό χκ και κάθε βράδυ κάποιο απο τα χκ της περιοχής εχει νυχτερινό ή κατάβαση με έλκιθρο.Η δε τιμή της κάρτας για όλα τα χιονοδρομικά της περιοχής είναι γύρω στα 220 ευρώ για 6 μέρες.Αεροπορικά alle-retour για μόναχο είναι στα 100ευρώ (με τους φόρους )Και απο κεί αμαξάκι 300km για kappl.
    Ημερομηνίες δεν έχουμε κλείσει ακόμα,γιατι και εγω και ο Αγγελος παίρνουμε άδεια όποτε γουστάρουμε,αλλα προτιμότερο να πάμε τέλη Ιανουαρίου που είναι χαμηλή σαιζόν.
    Για κόστος χοντρικά υπολογίζουμε γύρω στα 800-1000 ευρώ.
    να μαζευτουμε......να.....πατε

μπραβο ρε μανο!!!καλο deal!!!
    αντε να σας κατσει καλα ρε φιλε...
    εγω και να μπορεσω απο δουλεια δεν με παιρνει φετος για ταρζανιες εκτος ελλαδος λογω γονατος....
    ασε...με βλεπω να ridaρω με το κινητο αγκαλια...
    "

Comment

Kalo tha htan na eixame klisi se kamia 10 meres ore paloukaria opoios endiaferete

Comment

Sas exw pei oti exw exetastiki tote reeeeeee!
        Teli fevrouariou ginetai

SUMMER NIGHTMARE

Comment

φραγκισκο θα κουναω κι εγω μαζι σου μαντηλι στα παιδια για να περασουν τελεια εκει στα ξενα!
          μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by kazaboubou
            Για τον Ιανουάριο εγώ και ο ’γγελος λέμε να την κάνουμε βδομαδούλα στο Kappl (Turms ξερεις εσύ).Αυτόνομο Χιονοδρομικό μικρό για τα Αυστριακά δεδομένα (40km πιστες)Το καλό είναι οτι στην περιοχή παίζουν και άλλα χιονοδρομικά (ischgl-see-galtur)σε απόσταση 10-20km.Ενδεικτικά το Ischgl είναι σε απόσταση 10km και έχει πίστες 215km...[i].Το πλεονέκτημα στο Kappl ειναι οτι οι τιμές για διαμονή ειναι στο 1/3 απο αυτές του Ischgl...Κάθε μέρα μπορούμε να πηγαίνουμε και σε διαφορετικό χκ και κάθε βράδυ κάποιο απο τα χκ της περιοχής εχει νυχτερινό ή κατάβαση με έλκιθρο.Η δε τιμή της κάρτας για όλα τα χιονοδρομικά της περιοχής είναι γύρω στα 220 ευρώ για 6 μέρες.Αεροπορικά alle-retour για μόναχο είναι στα 100ευρώ (με τους φόρους )Και απο κεί αμαξάκι 300km για kappl.Ημερομηνίες δεν έχουμε κλείσει ακόμα,γιατι και εγω και ο Αγγελος παίρνουμε άδεια όποτε γουστάρουμε,αλλα προτιμότερο να πάμε τέλη Ιανουαρίου που είναι χαμηλή σαιζόν.Για κόστος χοντρικά υπολογίζουμε γύρω στα 800-1000 ευρώ.
            πολυ καλη φαση. Κατα την αποψη μου το καλυτερο χιονοδρομικο στην Αυστρια.
            Εγω κατα πασα πιθανοτητα 16 με 26 Ιανουαριου θα ειμαι Αυστρια. Ισως βρεθουμε.."

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Re boy na to kanonisoume na pame oloi mazi esy me tin ginaika ego me ton manoli sosth mirasia..xaxaxaxaEdited by: Angel123

Comment

χαχαχαχαχαχα
                εγω σιγουρα θα ειμαι 16 ως 26
                γιατι εχω κλεισει αεροπορικα απο τον Αυγουστο (! ! !)

για το μερος δεν ξερω.
                ισως παω Serfauss οποτε θα βρεθουμε σιγουρα.
                Εκτος αν παω προς Salburg μερια (Obertauern) οποτε ειναι μακρια...αλλα never know...

το Ischgl δυστυχως δεν ειναι ακομα για το επιπεδο μου. Βρηκα τις πιστες αρκετα δυσκολες περσυ και δεν το χαρηκα...Ειχα χαλαστει τοσο πολυ που την τελευταια μερα ημουνα μεταξυ να σκοτωσω κανεναν ή να βαλω τα κλαμματα... [i]

παντως εσεις θα κ@@@γουσταρετε εκει...
                μπορει να μην γυριστε ποτε...Edited by: TURMS "

Comment

παντως σιγουρα στις 23 θα παω Kitzbuhel.
                  Θα εχει το Hahnekamm race (ή οπως γραφεται) και θελω να παω γα τον τερτζελε...

Comment

Kala kostaki tha miliso me to etero imisi kai tha doume...

Comment

Originally posted by Angel123
                      Kala kostaki tha miliso me to etero imisi kai tha doume...
                      [i] "

Comment

Ψυχολογικός πόλεμος.......
                        Beati Paoli.........

Comment

kaza θελετε παρεα?????
                          Ειμαι μεσα παντως

Comment

Γιαυτό έκανα το post ρε αδερφέ...θα σου στείλω με pm msn να συνενοηθούμε...

Comment

Αγγελε γιατί δεν λες σε όλους οτι είσαι ο παθητικός της παρέας?
                              (Αν ειναι να με κάνεις στράκι τουλάχιστον να είμαι ο σπρώχτης)
                              [i]"

Comment

Working...
                              X