Ετοιμο να λειτουργήσει ολοκληρο μου είπαν φίλοι Βωλακιώτες......[i]. Ελπίζω, μόνο, να μην έχουμε κανένα ρεσιτάλ βλακείας "
Announcement
Collapse
No announcement yet.
" ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2008-2009" ΝΕΑ -ΚΑΙΡΟΣ"
Collapse
X
-
Ego milisa me ton PROSOTSALI kai mou eipe 3ekathara oti tha doulepsei kanonika ayrio an kai efoson to epitrepsei o kairos. kai apo oti eida stis problepseis den einai kai oi kaliteres. notioditikous anemous pou sinepagete omixli kai xionoptosi. makari na bgoune lathos kai na liosoume sta apatita.
YG. A re TANTS den ebala tis elpistries sti gourouna fetos, alios tha tin anebaza kai tha pigename pantou se oti apatito trabaei i psixi sou.
<a href=http://img24.imageshack.us/img24/4431/dsc01045rax.jpg" target="_blank">
</A>
ante gia tou xronou."no freeride no life!!!!!
no kitesurfing no life!!!!
no snowkite no life!!!!
no snow no future!!!!
Comment
-
Καλημέρα σε όλους. Ανταπόκριση απο το φαλακρό. Φανταστικός καιρος, με ήλιο και μέτριο αέρα,έχ ει ανοίξει μόλις ο παππούς και από ότι λένε θα ανοίξουν και οι επάνω στις επόμενες ώρες (τι σας θυμίζει?). Πάντως καλό είναι να έρθετε όλοι....[i]
"ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ
Comment
-
10.00 φτάσαμε πάνω. μόνο η μέστα ανοικτή. ρωτάω και μου λένε έχει ανέμους και θα ανοίξει μόνο ο παππούς. όντως σε 10 λεπτά ανοίγει και όντως μόλις ανέβηκα πάνω αν και δεν του φαινόταν είχε φοβερούς ανέμους.... μετά τις 11.00 (το πολύ) όμως συννεφιά.
ωραία όλα κάναμε και γουστάραμε. για τον αέρα και τις άλλες πίστες δεν φταίει κανένας....
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΦΑΛΑΚΡΟΥ ΕΛΕΟΣ.... 6 ευρώ με τις ίδιες πίστες τις παρασκευές ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 13 ευρώ για ποιο λόγο??? για τον παππού???
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....
δεν θα πω μεγάλες κουβέντες ότι τέλος και δεν ξαναπάω... με κουβέντα όμως που είχα με κάποιον που ενοικιάζει εκεί (και στο μπάνσκο) μου είπε ότι τα πράγματα έφτασαν στο όριο...
πείτε μου ρε παιδιά γιατί 13 ευρώ???
Comment
-
ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ? ΣΤΗΝ 2ΘΕΣΙΑ ΕΠΕΣΕ ΛΕΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ( ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ).
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ 2ΘΕΣΙΑ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ..
ΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟ, ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ, ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΟ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ
Edited by: XteamDrama "
Comment
-
ΚΑΙ ΓΩ ΞΕΝΕΡΩΣΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΠΠΟΥ, ΒΑΒΥ Κ 500αρι ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΧΕΙ, ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ. 2ΘΕΣΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 4ΘΕΣΙΑ Κ ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ
Comment
-
Καλημέρα και από μένα. Χθες αν και με ξενέρωσαν οι ανεύθυνοι του ΧΚ (όπως πάντα) μπορώ να πω ότι ήταν καλά. Το μόνο που με απογοήτευσε ήταν ότι δεν είχε κόσμο. <?: prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com
ffice
ffice" /> Έκανα μόνο στην πούδρα του παππού από την ώρα που άνοιξε μέχρι τη μία που άρχισε να κλείνει ο καιρός. Μετά καντίνα Λάκη και τσιπουράκι. Στον παππού κανα δυο πυλώνες πριν την κορυφή και πάνω ήθελε προσοχή γιατί υπήρχε πάγος. Το χιόνι αρκετό αλλά βαρύ. Αναχώρηση από το βουνό λίγο μετά της δύο. Στο δρόμο άρχισε να ρίχνει και λίγο χιονάκι. Επιστροφή στη Δράμα από τον πίσω δρόμο για Πύργους. Τέλεια διαδρομή. Τα άλλα λίγο πολύ τα είδατε. Ας ελπίσουμε να έβαλε χιόνι και το ΣΚ να είναι ανοιχτό να πάμε να γουστάρουμε. Υ.Γ Ρε Ιορδάνη διαθέτεις τέτοιο εργαλείο και δεν το λες. ’ντε να μπαίνουν οι ερπύστριες
"You can go fast, I can go anywhere
Comment
-
Οντως ο δρόμος για τους πύργους είναι πολύ ωραίος. Γλιτώνεις κανένα μισάωρο, αν το υπολόγισα σωστα, και είναι χαλικοστρωμένος σε καλή κατάσταση....
Για τα 13 , εγώ τους είπα ότι μας δουλευουν αλλά το κρύο" χαμόγελο της κυρίας των εισητηρίων μου έδωσε την απάντηση.....Το πρωϊ που είμουν εκεί με τον ήλιο και τον μέτριο αέρα θεώρησα ότι θα έχουμε μια ωραία μέρα αλλά όπως όλοι προσδοκώ για το ΣΚ....Edited by: wevetgr "ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ
Comment
-
@ wevetgr... πλέον δεν λέω τίποτα στην κυρία των εισιτηρίων... ούτως ή άλλως αυτή βγάζει τις τιμές?
Συμφωνώ με Tants. ο κόσμος ήταν πολύ λίγος και με στεναχώρησε. μπορεί να προτιμώ λίγο κόσμο για την πάρτη μου αλλά για να δουλεύει το Χ/Κ χρειάζεται κόσμο.
Τέλος, ξαναλέω ότι εγώ (τηρουμένων των αναλογιών) δεν ξενέρωσα ίσως γιατί με αποζημίωσαν (για πρώτη φορά φέτος) οι πούδρες αριστερά του παππού (κατεβαίνοντας)...
Comment
-
Originally posted by nkip005@ wevetgr... πλέον δεν λέω τίποτα στην κυρία των εισιτηρίων... ούτως ή άλλως αυτή βγάζει τις τιμές?
Συμφωνώ με Tants. ο κόσμος ήταν πολύ λίγος και με στεναχώρησε. μπορεί να προτιμώ λίγο κόσμο για την πάρτη μου αλλά για να δουλεύει το Χ/Κ χρειάζεται κόσμο.
Τέλος, ξαναλέω ότι εγώ (τηρουμένων των αναλογιών) δεν ξενέρωσα ίσως γιατί με αποζημίωσαν (για πρώτη φορά φέτος) οι πούδρες αριστερά του παππού (κατεβαίνοντας)...
ρε συ Nik άμα μου πεις τι φορούσες να καταλάβω ποιός ήσουν μιάς και εκεί κάναμε το πολύ πέντε άτομα. Πιστεύω να κάνεις snbrdYou can go fast, I can go anywhere
Comment

Comment