Δεν έχει το παραμικρό,το Καιμακ δεν το βλεπω απο εδώ,δεν ξέρω τι έγινε.Τον Ολυμπο παντως που τον έχω φατσα,είναι στεγνες και οι 2 κορυφές του.Προφανώς δεν θα είχε υετό,ή θα ηταν ελαχιστος ωστε να μην στρωθεί τιποτα ιδιαιτερο.
Τίποτα στο Καιμάκ παίδες ούτε πούδρα...ξερά πράγματα..τώρα αν τη νύχτα είχε νιφάφες αυτό βέβαια είναι αδύνατον να το γνωρίζω....
Αν αποψε εξασθενησουν οι βοριαδες, παμε για τρελες αναστροφες! Ηδη σημερα το πρωι η Στενη ειχε μολις 15c ελαχιστη, με συννεφια ομως....ενω και η κομωπολη της Ιστιαιας στην βορεια Ευβοια στους 16c.
Πολύ ψύχρα παιδιά απόψε..που με τον αέρα θυμίζει χειμώνα παρά φθινόπωρο...κλειστά όλα τα παράθυρα από χτες..ενώ έξω δεν κυκλοφορείς ούτε γι αστείο με κοντομάνικο μακρυμάνηκο απαραίτητο(εξαιρούντε οι δήθεν μάγκες..καιοι θερμόαιμοι..)...[i]
Εξαιρείται ο Θεοδόσης πάνω απ'όλα! "
Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Πολύ ψύχρα παιδιά απόψε..που με τον αέρα θυμίζει χειμώνα παρά φθινόπωρο...κλειστά όλα τα παράθυρα από χτες..ενώ έξω δεν κυκλοφορείς ούτε γι αστείο με κοντομάνικο μακρυμάνηκο απαραίτητο(εξαιρούντε οι δήθεν μάγκες..καιοι θερμόαιμοι..)...[i]
Χθες το βράδυ περίπου στις 10παρά το θερμόμετρο στο Ρετζίκι (230μ) έδειχνε περίπου 15.5 βαθμούς. Βγήκα έξω με κοντομάνικο να πάρω κάτι και μαζί με το αεράκι το δυνατό, δεν ήταν και ότι καλύτερο.
Λογικά θα πρέπει να έπεσε και κανα 2 βαθμούς ακόμα μέχρι το πρωί... (πιθανολογώ)
Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Παιδες χειμων επικρατουσε και στην Καστορια την νυχτα με ελαχιστη στο κεντρο 9,9(επιτελους μονοψηφια...)και στο Μαυροχωρι 9,2 με ελαχιστη αισθηση ψυχους 7,8...Εδω δεν επικρατησε δυνατος τελικα βοριας και γι'αυτο τωρα εχουμε πολυ μεγαλες διαφορες με την υπολοιπη Δυτικη Μακεδονια...
Να τονισω φυσικα και το -1,4 στο Καιμακτσαλαν...
Τωρα εδω εχει 17,5...με μεγιστη 18,0...
Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
WEST MACEDONIA POWER...
Comment