Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Με το σκεπτικο σου dirfi αν καποιος διαφωνει σε κατι θα πρεπει να συννενοηθει με 1000 αλλα μελη για να εχει δικαιωμα στη διαμαρτυρια. Ε δεν νομιζω οτι ειναι επιχειρημα αυτο

Comment

Ωραιο Γιαννη μου αρεσε πολυ. Μηπως ειναι τυχαιο οτι τα 5 ατομα που ασχοληθηκαν ειναι οι 5-6 καλοι φιλοι που εχει ο Γιωργος εδω? Μαλλον αυτο πρεπει να ειναι και οχι αυτο που ειπες εσυ. Οσο για το αλλο που λες γιατι σε τρωει να μαθεις? Εκδιδεις καμμια κουτσομπολιστικη εφημεριδα?

Comment

Σπυρο δεν λεω οτι ειναι κακο να διαφωνει κανεις. Καλο ειναι κανει καλο και στον διαλογο. Γιαυτο πηρα και πρωτοβουλια και ανοιξα τετοιο θεμα σε αλλη ενοτητα.

Comment

Γιαννη αυτο που ειπες για τη φιλια ειναι ασχημο.Εσυ τι θα εκανες
          αν εβλεπες να banαρουν καποιο φιλο χωρις λογο ?Δε θα επαιρνες
          θεση?Απο τι στιγμη που ιδιος δε θα μπορουσε να εκφερει γνωμη

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
            ακη εγΩ δεν κανω υποδειξεις.
            ειναι πεποιθηση της συντριπτικης πλοιοψηφιας εδω οτι εχετε την ταση να κανετε την τριχα τροιχια και να νομιζεται πολλες φορες οτι επιτελειται και καποιο εργο,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ...ε κανεναν δεν πειθει η αρχηγικη παρουσια σας.εγω προσωπικα γελαω και δεν ασχολουμε,αλλα βλεπω να γινονται<πραματα και θαυματα>τελευταια και απορω οπως ολοι.
            οσο πιο γρηγορα καταλαβεται οτι ειστε απλα αμισθοι μοντεραιτορ ενος φορουμ τοσο το καλυτερο και για εσας και για ολους.αυτη ειναι η αληθεια,οπως αμοισθος ημουν και εγω,χομπυστας.που μετα απο ενα χρονο παραχωρησα την θεση μου(αραγε δεν θα πρεπε να κανουν ολοι το ιδιο μετα απο ενα χρονο?δεν ειναι αξιοι αλλοι εδω μεσα???) ΣΕΡΙΦΗΣ η διορισμενος δεν ενιωσα ποτε.
            <αν θες να δεις τον πραγματικο χαρακτηρα ενος ανθρωπου δωστου εξουσια> δεν το λεω εγω αλλος το εχει πει.
            Απάντηση δεν μου έδωσες.
            Είπες ότι είναι λάθος η τακτική των ανακοινώσεων. Το γιατί είναι λάθος ή να μας πεις άλλο τρόπο ΔΕΝ το έκανες. Η συντριπτική πλειοψηφία που λες είναι «σχετική», εκτός αν εννοείς ότι τα μέλη που εξέφρασαν παράπονα είναι περισσότερα από τα μέλη που επικροτούν τις κινήσεις μας. Η εξουσία είναι κάτι το «σχετικό». Κι εσύ έχεις εξουσία, μέσω του βήματος που σου δίνει το ΣΡ να μιλήσεις. Κάποιοι «άμισθοι», όπως λες..... κάνουν αυτήν την δουλεία....ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και βγάζουν τον καρκίνο εδώ μέσα και στερούνται τον ελεύθερο χρόνο τους για το χόμπι ΣΑΣ/ ΜΑΣ. Νομίζω....μιας κι εσύ πέρασες από αυτή την θέση....ένας καλός λόγος μας αξίζει. Έτσι για το γαμώτο. Αν θέλεις ... για να μην κουράζουμε τον κόσμο, στείλε μου ΡΜ για να καταλάβω ποιο είναι το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Σου έχω ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη ότι ΔΕΝ θα τα διαρρεύσεις και ελπίζω να μου έχεις και εσύ την ίδια.
            ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
            http://www.e-achaia.gr

Comment

Originally posted by dirfi
              Ωραιο Γιαννη μου αρεσε πολυ. Μηπως ειναι τυχαιο οτι τα 5 ατομα που ασχοληθηκαν ειναι οι 5-6 καλοι φιλοι που εχει ο Γιωργος εδω? Μαλλον αυτο πρεπει να ειναι και οχι αυτο που ειπες εσυ. Οσο για το αλλο που λες γιατι σε τρωει να μαθεις? Εκδιδεις καμμια κουτσομπολιστικη εφημεριδα?
              Γιαννη δεν προκειται για θεμα φιλιας. Βλεπουμε κατι και αναλογα με την κριση μας διατυπωνουμε μια αποψη.Δικαιωμα μας. Οσο γνωριζω εδω τον γιωργο τοσο γνωριζω κ σενα αλλα κ ολα τα αλλα παιδια. [i]"

Comment

μα κανενας δε θα μαθει ποτε γιατι και πως μπλοκαρατε το blades ουτε τον διαλογο του νεου μελους που το διαγραψατε με συνοπτικες διαδικασιες.αυτη ειναι η πρακτικη τησ συσκοτησης που επιβαλατε.
                το οτι μονο 5 ατομα ασχολουνται δειχνει το ποσο απαξιωτικα σας αντιμετωπιζουν ολοι πλεον εδω,θα λενε ρε δε πα να......που θα ασχοληθω με αηδιες....
                Βρε Γιάννη... μήπως τα έχουμε μπερδέψει τα πράγματα. Λαικό δικαστήριο θα γίνει. Αν δεν έχεις μπει σε άλλο forum κι έχεις εμπειρίες μόνο απ το ΣΡ, το οποίο δημιούργησε το mod group ύστερα από τα διάφορα που έγιναν πριν 3-4 χρόνια... οκ...υπάρχει δικαιολογία. Ποιος σου είπε ότι γίνονται τέτοια πράγματα αλλού.... παγκοσμίως θα έλεγα.
                Ποιος σου είπε οτι ένα μέλος....ότι κι αν έκανε ..θα θέλει να βγουν στην φόρα τέτοια προσωπικά του θέματα.
                Ποιος σου είπε ότι εδώ μέσα είμαστε μια γειτονιά που θα πρέπει να μαθαίνουμε τι έγινε στον γείτονα.

Το ότι πιθανόν να ασχολούνται λίγα άτομα με το θέμα....ίσως να έχει να κάνει με το ότι ο κόσμος βαρέθηκε τα σήριαλ, τύπου, «Τόλμη και γοητεία» που διαδραματίζονταν (όπως και τώρα δυστυχώς) στο forum, αντί να ασχολείται με τα χόμπι του.

Να άδειαζες και κανα inbox βρε ΓΙΑΝΝΗ....καλά θα ήταν [i] Edited by: AKIS-EGIO "
                ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Comment

όσον αφορά τα θέματα εξουσίας, εξουσία εχω εκεί που πρέπει να εχω (οικογένεια εργασία ) δεν χρειάζετε να δείξω ότι εχω εξουσία εκεί που πρέπει. Αν πότε καταλάβω ότι η πλειοψηφια εδώ (που κάνουμε το χόμπι μας ) είναι αντίθετη με τις απόψεις μου περί τάξης θα σταματήσω να είμαι μοντ αμέσως

Comment

ακη εγΩ δεν κανω υποδειξεις. ...
                    Και μόνο που αυτό το post σου υπάρχει ακόμα, και γίνεται συζήτηση, δείχνει ότι και πολύ ανεκτικοί είναι οι mod εδώ. Στα περισσότερα φόρουμ, θα είχε σβηστεί και θα είχες φάει καμπάνα..

Τι πάει να πει είναι παλιό μέλος, δεν είχε προκαλέσει, και πάει λέγοντας. Οι κανόνες είναι κανόνες, και ισχύουν το ίδιο για όλους!
                    Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

Ti με ενδιαφέρει εμένα τι κάνουν στα προσωπικά οι mod; Εμένα με ενδιαφέρει να με καλύπτουν οι προσφερόμενες υπηρεσίες (στη συγκεκριμένη περίπτωση, να κάνω όμορφα και χαλαρά το χόμπυ μου). Δεν με καλύπτουν; Κάνω τις παρατηρήσεςι μου με μηνύματα στους mod (είναι και 6 όπως γράφτηκε, άρα και οι 6 να έχουν εντελώς λάθος, δύσκολο), και στον διαχειριστή-ιδιοκτήτη. Δεν με καλύπτει ούτε αυτό; Ε, υπάρχει ένα κουμπάκι με το όνομα 'Αποσύνδεση' πάνω πάνω!
                      Edited by: Hengeo
                      Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

Originally posted by blades
                        κυριε ακη,προσπαθω να ασχολειθω με τα καιρικα και με βαζετε στα χιονοδρομικαγιατι.........?[i]
                        Κύριε blades….χαχαχαχα συγνώμη.... δεν θα ξαναγίνει. Πιστέψτε με. Μια παρένθεση ήταν όλο αυτό... έτσι για να ξαναθυμηθούμε τις μαύρες ημέρες του ΣΡ που όλος ο κόσμος ασχολούνταν με διάφορα «γραφικά» και πραγματικά είχαμε γίνει περίγελος σε όλη την internetική κοινότητα των σχετικών forums. Το μόνο που θα σας παρακαλούσα...πριν κάνετε την αρχηγική σας εμφάνιση στο forum του «Καιρου» ανακοινώνοντας σε όλους την θριαμβευτική σας επιστροφή, να μην ανοίξετε καινούργιο ΤΡ σχετικό με την επιστροφή σας (ελπίζω να σας πρόλαβα) και να ανακαλούσατε τα περί Χουντικών συμπεριφορών, γιατί τέτοιες αναφορές δεν τιμούν κανέναν. Ούτε εσάς, ούτε εμάς, ούτε το forum ολόκληρο. Να αισθανόσαστε ευτυχής, θα έλεγα, που δεν ζήσατε, ούτε φυσικά ζήσαμε τις πραγματικές «χουντικές» εποχές... γιατί τότε.. ούτε εσείς θα μιλάγατε ούτε εμείς. Σας ευχαριστούμε επίσης γιατί μας δώσατε την ευκαιρία να εκφράσουμε τις απόψεις μας, να δείξουμε το ήθος μας, και να περάσουμε σε όσους δυστυχώς (και τους ζητάμε συγνώμη) αναγκάστηκαν να ασχοληθούν με τέτοια reality θέματα πιο είναι το όραμά μας για το μέλλον του ΣΡ, το οποίο σεβόμαστε και υπηρετούμε.... αφιλοκερδώς, με πραγματικά αγνά αισθήματα. Επίσης ευελπιστώ να πήρατε και εσείς το μήνυμα σας για το ηθικά απαράδεκτο, να δημοσιοποιούνται προσωπικές συνομιλίες (αδιάφορο αν είναι mod ή όχι ο συνομιλητής), ότι πρέπει να μιλάτε-συζητάτε με τους υπόλοιπους mods εφ όσον πιστεύετε ότι υπάρχει προσωπικό πρόβλημα με κάποιον και τελειώνοντας (για να μην σας κουράζω) να πήρατε μια γεύση το πόσο άσχημο είναι λόγω δικών σας παραλείψεων.....(τις οποίες τις αναφέρω πιο πάνω) να αναστατώνετε ένα forum για το οποίο, πιστεύω πραγματικά, ότι τρέφεται και εσείς τα ίδια αγνά αισθήματα. Ευελπιστώ στο μέλλον να μπορέσουμε να συνεργαστούμε πιο δημιουργικά παραθέτοντας σε εμάς σκέψεις σας, απόψεις σας, ιδέες σας και ότι άλλο θεωρείται χρήσιμο για την εξύψωση του ΣΡ στα κορυφαία sites καιρικού ενδιαφέροντος. Θα ήθελα επίσης να σας παρακαλέσω να δεχτείτε τους κανονισμούς λειτουργίας του forum (ΘΕΡΜΗ παράκληση) και να μας βοηθήσετε με τον τρόπο σας.. και εσείς...συμβάλλοντας και όντας αρωγός μας, περιορίζοντας τα άσχετα post (που όλοι θα κάνουμε, αλλά με μέτρο) και συμβάλλοντας θετικά στην παρακολούθηση των σχετικών με την επικεφαλίδα των, θεμάτων. Το ΣΡ δεν είναι αυστηρό επιστημονικό forum, έχει τον χαρακτήρα του παρεϊστικου forum αλλά υπάρχουν πάρα πολλά μέλη (και πολλά περισσότερα που δυστυχώς το εγκατέλειψαν βρίσκοντας στέγη αλλού) που θα επιθυμούσαν να μην παρουσιάζει την εικόνα της «γειτονιάς» και του reality show. Τα όποια πιθανά ανθρώπινα λάθη κάνουμε....εε....ενήλικες είμαστε μπορούμε να τα συζητήσουμε και να βρούμε την άκρη πολιτισμένα, χωρίς κραυγές και βαριές κουβέντες. Αν δεν έχετε εμπιστοσύνη στην ομάδα των mods… ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να ενημερώσετε τον κ Βατικιώτη και να του εκφράσετε τα παράπονα σας. Καλό επίσης θα ήταν να περάσετε και από άλλα forums γιατί έτσι θα έχετε μια πιο σφαιρική εικόνα για το τι είναι χούντα και τι δημοκρατία... έννοιες παρεξηγημένες πολλές φορές.
                        Ευχαριστώ.

Όλα τα παραπάνω εκφράζουν εμένα προσωπικά και όχι το mod group"
                        ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Comment

Εγω δεν καταλαβα τι εχει γινει ρε παιδια.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιωργο(blades) στειλε pm ρε.

Comment

Ο Καιρός μόνο για χιονοδρομικά" είναι μια ενότητα η οποία φτιάχτηκε αποκλειστικά για τις προβλέψεις και τις αναφορές καιρού σε χιονοδρομικά κέντρα. Το θέμα του blades δεν είχε την έννοια της ενημέρωσης για τις καιρικές συνθήκες στα χιονοδρομικά ούτε της πρόβλεψης για τα χιονοδρομικά το ότι αναφέρθηκε στα δύο Βουνά τα οποία έχουν χιονοδρομικά δεν πάει να πεί ότι δεν έχει θέση στην ενότητα του Καιρού. Δε γίνεται κάθε φορά που αναφέρεται κάτι για τα χιονοδρομικά να μετακινείται το θέμα. Και στο κάτω-κάτω ο διαχωρισμός έγινε επειδή κάποια άτομα θέλουν μια καθαρή ενότητα από καιρικά γενικού ενδιαφέροντος διότι ενδιαφέρονται για την άμεση ενημέρωση για τον καιρό στα ΧΚ. Οπότε ήταν πολύ αυστηρή η απόφαση να μετακινηθεί το θέμα εκεί.

Τώρα το αν έπρεπε να γίνει τέτοιο ζήτημα είναι άλλο θέμα.
                            "
                            Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                            Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Working...
                            X