Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φιλοξενεία Σταθμού

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Φιλοξενεία Σταθμού

Οποιος διατηρει καταστημα ή ξενοδοχείο στα Χανια Πήλιου και θελει να εγκαταστησει μετεωρολογικο σταθμο με την υποχρεωση να εχει συνδεση adsl ας επικοινωνησει μαζι μου!"
    Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
    Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
    www.meteo.gr
    www.meteovolos.gr

Καλημερα Σταυρο,

Τι εγινε με το Σταθμο του Πηλεα? Ειχατε κανει κοτζαμ εγκατασταση εκει με τον Σολωνα.

Λευτερης
    canada dry

Comment

Γεια σου Λευτερη, δυστυχως η θεση δεν ηταν καλη αφου δεν επιανε το σημα η κονσολα λογω αποστασης και επισης ο κ.Γιωργος δεν εδωσε και τοση σημασια στο εγχειρημα....ψαχνουμε την ακρη τωρα με το ΕΑΑ και την ΝΑΜ, αλλα μιας και εχω ετοιμο σταθμο που καθεται θελω να μπει στα Χάνια!
      www.meteo.gr
      www.meteovolos.gr

Comment

αντε...
        με το καλο...
        Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
        http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
        WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Καλημερα σε ολους,

Περισυ απο τα Χανια και κατω περνουσε ο ΟΤΕ Οπτικη ινα. Ξερετε πλεον εχουνε τα Χανια υποδομη ωστε να υπαρχει Fast Internet ή εστω ADSL (ME ote) ?

ευχαριστώ΄

Λευτερης
          canada dry

Comment

Εαν θέλεις μπορείς να παρεις ενα τηλεφωνακι στο 24210 95938 ειναι τα γραφεια του οτε στο βολο, πιστευω οτι θα σ απαντησουνε!!

Γιώργος
            Riding for a livin...

Comment

Λοιπον οπως σου ειπα και περυσι στα Χαναι δυστηχως ακομα (εως και σημερα δλδ) δεν υπαρχει dsl. Περασαν οπτικες ινες αλλα ακομα αργουν. Μιλησα με τον Οτε την προηγουμενη εβδομαδα.

Τωρα κοιτα, εγω δυστυχως δεν θα ειμαι πανω. Φευγω για φανταρος καποια στιγμη, οπως και ο αδερφος μου. Απο τον πατερα μου δυσκολο να περιμενουμε κατι γιατι δεν πολυσκαμπαζει απο τεχνολογια και επισης εχει πολλα να κανει (λεμε τωρα και δεν μπορει να βοηθησει. μακαρι αν μπορουσα να ημουν επανω αλλα...

αυτα δυστυχως τα νεα...
              Edited by: kyrcha

Comment

πηγαινε για προσωπικο μνμ αλλα τελικα μπηκε εδω.. ελπιζω αλφα να το ειδες. σορρυ που δεν απαντησα νωριτερα

Comment

Εγινε Κυριακο, μην στεναχωριεσαι, ειμαι σε επικοινωνια με το Χ.Κ. και ισως μπει εκει!
                  www.meteo.gr
                  www.meteovolos.gr

Comment

Οκ Φιλε.. ΑΟταν αποφασισουν να βαλουν ριμαδοδσλ επανω... ελεος !

Comment

Τελικα Σταυρο...?
                      Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                      http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                      WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Τι απογινε ρε παιδια αυτος ο σταθμος?Ειναι τρελο μερος τα ΧΑΝΙΑ Πηλιου.Θα μας αφησει ολους αφωνους αν μπει εκει σταθμος?Το χιονοδρομικο δεν ενδιαφερεται ?Ελεος.Δεν ειναι δα και στα 2500 μετρα υψομετρο.Καλο θα τους κανει.Ουτε καν θα αγορασουν σταθμο.Μονο γραμμη τηλεφωνου χρειαζεται.Ουτε αυτο δεν μπορουν να διαθεσουν.ΕΛΕΟΣ!

Comment

Working...
                        X