Οποιος διατηρει καταστημα ή ξενοδοχείο στα Χανια Πήλιου και θελει να εγκαταστησει μετεωρολογικο σταθμο με την υποχρεωση να εχει συνδεση adsl ας επικοινωνησει μαζι μου!"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Φιλοξενεία Σταθμού
Collapse
X
-
Γεια σου Λευτερη, δυστυχως η θεση δεν ηταν καλη αφου δεν επιανε το σημα η κονσολα λογω αποστασης και επισης ο κ.Γιωργος δεν εδωσε και τοση σημασια στο εγχειρημα....ψαχνουμε την ακρη τωρα με το ΕΑΑ και την ΝΑΜ, αλλα μιας και εχω ετοιμο σταθμο που καθεται θελω να μπει στα Χάνια!Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
www.meteo.gr
www.meteovolos.gr
Comment
-
Λοιπον οπως σου ειπα και περυσι στα Χαναι δυστηχως ακομα (εως και σημερα δλδ) δεν υπαρχει dsl. Περασαν οπτικες ινες αλλα ακομα αργουν. Μιλησα με τον Οτε την προηγουμενη εβδομαδα.
Τωρα κοιτα, εγω δυστυχως δεν θα ειμαι πανω. Φευγω για φανταρος καποια στιγμη, οπως και ο αδερφος μου. Απο τον πατερα μου δυσκολο να περιμενουμε κατι γιατι δεν πολυσκαμπαζει απο τεχνολογια και επισης εχει πολλα να κανει (λεμε τωρα και δεν μπορει να βοηθησει. μακαρι αν μπορουσα να ημουν επανω αλλα...
αυτα δυστυχως τα νεα...
Edited by: kyrcha
Comment
-
Τι απογινε ρε παιδια αυτος ο σταθμος?Ειναι τρελο μερος τα ΧΑΝΙΑ Πηλιου.Θα μας αφησει ολους αφωνους αν μπει εκει σταθμος?Το χιονοδρομικο δεν ενδιαφερεται ?Ελεος.Δεν ειναι δα και στα 2500 μετρα υψομετρο.Καλο θα τους κανει.Ουτε καν θα αγορασουν σταθμο.Μονο γραμμη τηλεφωνου χρειαζεται.Ουτε αυτο δεν μπορουν να διαθεσουν.ΕΛΕΟΣ!
Comment

Comment