Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vista: Με τί μυαλό...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Όντως τα ΜΕ ήταν το χειρότερο λειτουργικό EVER στην ιστορία της Micro$oft.

Τα δε Win98SE μια χαρούλα τότε.

Τα ΧΡ καλά τα πάνε, αλλά κοίτα να δεις που όπου να'ναι θα κόψουν το support για χάρη των Vista και του νέου λειτουργικού που θα παρουσιάσει σε λίγο.
    Worldwide Snowboarding

Comment

ας βγαλει η amd επεξεργαστες στα 45nm,και του βαζω του υπολογιστη και το πιο βαρυ[i] παντως τωρα με επεξεργαστη intel pentium d(διπλοπυρηνος),παρ'ολο που ειναι 3 ετων η τεχνολογια του(500mhz fsb,2mb vache),με κλοκαρισμα στα 3,3 ghz δε με προβληματιζουν τα βιστα.και τα 64-μπιτ που εχω,σταθερα ειναι"

Comment

anti gia to bottom up an patiseis to koumpi backspace pou vriskete pano deksia konta sto +- home koumpia tha kanei ena epipedo up ? sta xp pantos to kanei.
        XIONOFORO TO NEO ETOS. EUTIXISMENO TO 2009

Comment

Παιδια στα Vista πανω αριστερα εχει δυο ασπρα βελακια σε μπλε κυκλους...Δουλευουν και αυτα...

Comment

Ναι ρε παιδιά αλλά το level up άλλη δουλειά κάνει... Πάντως τα δικά μου βίστα το έχουν .
            Over and out.

Comment

Vista; Τι είναι αυτό; Εγώ έχω linux ubuntu για κύριο λειτουργικό, και έχω ησυχάσει [i]

Για τις σπάνιες περιπτώσεις που θα χρειαστούν windows, έχω και τα xp sp2 dual boot. Γενικά πιστεύω ότι windows 2000 και windows xp sp2+ ήταν τα πιο σταθερά που έβγαλε η microsoft.
              "
              Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

Και που το ξέρεις Γιώργο αφού δεν τα έχεις δουλέψει ποτέ σου;
                Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Καλα τα Ubuntu αλλα μου τη σπανε που πρεπει να εγκαθιστας τα παντα. βεβαια θα μου πεις οτι αυτο ειναι το πλεονεκτημα τους οτι ειναι πολυ ελαφρια.
                  Edited by: Spyros87

Comment

Από windows 3.1 μέχρι xp sp2 τα έχω δουλέψει σχεδόν όλα. Vista δεν έχω βάλει στο pc μου, αλλά τα είδα στο pc ενός φίλου, και γενικά από παντου (φίλους-γνωστούς-internet) ακούω αρνητικές κριτικές. Όταν φτάσουν στο sp2, ίσως τα δοκιμάσω.
                    Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

Εγώ τα έχω δουλέψει όλα τα Windows. Από τα 3.0 μέχρι τα Vista. Μπορώ να πώ ότι ήταν πάντα σπασ@@@κα. Αν και τα 3.0 δε θυμάμαι να κολλάγανε είναι η αλήθεια.
                      Λεωσθένης

Comment

ta 3.0 poia einai?xp 64bit me service pack 3 einai o,ti kalitero..

Comment

Αστο Στρατο! εισαι λιγο μικρος για να τα θυμασαι....μπορεις να τα πεις και Windows 93

Comment

Φόρτωνες το DOS και μετά έγραφες win" και έμπαινες στα windows 3.0

Έπειτα έφτιαχνες το autoexec.bat να τα φορτώνει με τη μία οπότε και είχες ένα windάτο υπολογιστή!

Θυμάμαι και κάτι ελληνικά βιβλία τα οποία προσπαθούσαν να εξηγήσουν στο χρήστη τη λογική των παραθύρων και του περιβάλλοντος γραφικών τότε. Όπως τα αγόραζες έτσι τα πέταγες.
                            "
                            Λεωσθένης

Comment

Την εκδοση olympus την ειχε δουλεψει κανεις;
                              sigpic
                              ΦΥΣΗ...ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΕΥΤΟ...

Comment

Κι εγώ ΧP..
                                Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...

Comment

Working...
                                X