στην τοπικη εφημεριδα ''ΣΕΝΤΡΑ'' του νομου Καστοριας παρεθεσε ο γνωστος σε ολους μας προεδρος της λιστας της HW(serzioptol)μιλωντας για τον μετεωρολογικο σταθμο της Καστοριας που βρισκετε στον αυλειο χωρο του Δημαρχειου Μακεδνων...μεταξυ αλλων τονισε πως το ονειρο του(να γεμισει μετεοσταθμους η Δυτικη Μακεδονια)πραγματοποιηθηκε,τονισε τις λειτουργιες του σταθμου και πολλα αλλα...επισης μιλησε και ο μετεωρολογος Νικος Μαζαρακης ο οποιος τονισε μεταξυ αλλων οτι ο σταθμος ειναι ενα χρησιμο πολυεργαλειο για τους αγροτες και την πυροσβεστικη...
ο Γιωργος(και τον ευχαριστω πολυ...)μιλησε και για μενα και η εφημεριδα μου αφιερωσε ενα μικρο αρθρο με τιτλο ''Καστοριανος μετεωρολογος...14 χρονων'' οπου τονιζεται μεταξυ αλλων το ονομα μου,το ιστολογιο μου και η ολη μου παρουσια μεχρις στιγμης στον χωρο της μετεωρολογιας...
ευελπιστω και εγω σε 5-6 χρονια να ειμαι ενας μετεωρολογος...
καλο σας βραδυ...
ο Γιωργος(και τον ευχαριστω πολυ...)μιλησε και για μενα και η εφημεριδα μου αφιερωσε ενα μικρο αρθρο με τιτλο ''Καστοριανος μετεωρολογος...14 χρονων'' οπου τονιζεται μεταξυ αλλων το ονομα μου,το ιστολογιο μου και η ολη μου παρουσια μεχρις στιγμης στον χωρο της μετεωρολογιας...
ευελπιστω και εγω σε 5-6 χρονια να ειμαι ενας μετεωρολογος...
καλο σας βραδυ...

"
Comment