ΑΠΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2008-09
Collapse
X
-
σωστα! και κατι ακομα... ισχυει πως με το φαινομενο του 8ερμοκηπιου καποιεσ περιοχες θα πληττονται απο ακραια φαινομενα: πολλες βροχες , χιονοθυελλες! και αλλες με αφορητες ζεστες και ξηρασιες! αυτο δειχνει πως η φυση παντα 8α ισσοροπει τα παντα! επισης η ελλαδα φαινεται να ειναι στις περιοχες με ζεστη και ξηρασια! δυστηχως για εμας, αφου λενε πως αμα δεν ξαναβρεξει τα απο8εματα του νερου 8α διαρκεσουν μονο για 16 μηνες απο τωρα! καντε προσευχη να εχουμε πολλες βροχες γιατι αλλιως βλεπω καμια πυραμιδα στον κηπο μου!τα χιονια ειναι ονειρα, που κανουνε παιδακια.. και σαν παιδι κι εγω, γουσταρω τα χιονακια..:cool:
Comment
-
Καταρχήν το φαινίμενο του θερμοκηπίου επηρεάζει το κλίμα μακροχρόνια αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει σε έναν επερχόμενο χειμώνα.
Τα καμμένα δάση μας απέδειξαν τα προηγούμενα χρόνια πως δεν μπορούν να κρίνουν κάτι,
ενώ τα ακραία καιρικά φαινόμενα μπορεί να τύχουν ή μπορεί και να μην τύχουν στη χώρα σου...
Το τελευταίο είναι το σωστό κατ 'εμέ, να προσθέσω όμως ότι ένας χειμώνας μπορεί να εξαρτηθεί αρκετά από τους κύκλους της φύσης και του κλίματος γενικότερα.Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ
Comment
-
Originally posted by xionoforos 13
σωστα! και κατι ακομα... ισχυει πως με το φαινομενο του 8ερμοκηπιου καποιεσ περιοχες θα πληττονται απο ακραια φαινομενα: πολλες βροχες , χιονοθυελλες! και αλλες με αφορητες ζεστες και ξηρασιες! αυτο δειχνει πως η φυση παντα 8α ισσοροπει τα παντα! επισης η ελλαδα φαινεται να ειναι στις περιοχες με ζεστη και ξηρασια! δυστηχως για εμας, αφου λενε πως αμα δεν ξαναβρεξει τα απο8εματα του νερου 8α διαρκεσουν μονο για 16 μηνες απο τωρα! καντε προσευχη να εχουμε πολλες βροχες γιατι αλλιως βλεπω καμια πυραμιδα στον κηπο μου!
Η φυση παντα θα ισσοροπει, συμφωνω και εγω, αλλα οχι παντα με την εννοια/βαση του ανθρωπινου χρονου ή προς οφελος του ανθρωπου. Ως ανθρωποι δεν εχουμε παρα 150 χιλιαδες χρονια πανω στη γη... η φυση δεν δουλευει" μονο για εμας... ειμαστε μονο 1 απο τα χιλιαδες ειδη ζωης πανω στο πλανητη... δεν ειναι υπωχρεωτικο να ευνοει παντα εμας... η ισσοροπια μπορει ν'αργησει να ελθει με βαση την εννοια/βαση του χρονου της φυσης. Μπορει και να ελθει μετα απο 1000 χρονια.... αυτο δεν μπορει να το γνωριζει κανενας και καμια επιστημη.Edited by: Profitis Elias "Φιλικα,
Profitis Elias (Νίκος)
... If you snow me yours, Ill snow you mine :)
Comment

Comment