Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η ΧΙΟΝΟΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Όχι ζήτω το έθνος ζήτω η ειρωνία και η εριστικότητα, νομίζω ότι καλύπτει περισσότερο εδώ μέσα αρκετούς.

Comment

ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΑΚΑΛΩ! ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΑΣ! ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΣΑ ΗΜΑΣΤΑΝ! ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ![i]"
      ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...
      ΠΑΛΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝΕ

Comment

Originally posted by blades
        δεν ειναι ειρωνια ουτε εριστικοτητα γιωργο αλλα ενα ιδιαιτερο στυλ δικο μου και του λεωσθενηδε χρειαζετε να πω κατι αλλο μας γνωριζεις και τους δυο και ξερεις,απλα νομιζω σου ηρθαν καπως αξαφνα τα ποστς μας[i]
        Το ιδιαίτερο στυλ Γιώργο να το κρατάς έξω από το φόρουμ.Θέλω να μου πεις τι συμαίνει αηδίες και τι είδους ιδιαίτερο στυλ είναι αυτό δηλαδή??Και εσύ και κάποποι άλλοι που δεν ξέρον να αστειευτούν.Τα γραπτά είναι γραπτά και δεν αποτυπώνεται ούτε το χιούμορ όπως το εννοείτε έξω ούτε η πρόθεση.Και αυτό το λέω και για άλλους με την ευκαιρία.
        Η συνέχεια σε pm και μόνο.

Στέλιο δεκτή η διευκρίνηση!!!Edited by: erythreabeach "

Comment

Είχατε δεν είχατε. (ορισμένοι) ...... %$%$#%#%$# το κάνατε το θέμα.. Κρίμα.
          ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
          http://www.e-achaia.gr

Comment

Δεν πειράζει ’κη το θέμα κλειδώνει.Το θέμα ανοίχτηκε για συγκεκριμένο σκοπό όσοι το κατάλαβαν το κατάλαβαν όπως καταλάβαμε και πολλά άλλα!!!

Comment

Working...
            X