Από τη στιγμή που ο Αυστραλοπίθηκος( Α. robustus) δεν κατάφερε να επιβιώσει επειδή δεν πρόσθεσε στις διατροφικές του συνήθειες το κρέας ενώ την ίδια ώρα ο Homo habilis το έκανε και όχι μόνο επιβίωσε , αλλά αυτή η κρεατοφαγία σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την αλματώδη ανάπτυξη του εγκεφάλου του που οδήγησε εξελικτικά σε μας σήμερα ,οτι και να μου πουν ,εγώ το κρέας δεν το κόβω.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
«Μην τρώτε κρέας, για να σώσουμε το περιβάλλον»
Collapse
X
-
Πολύ πολύ σωστά.Originally posted by SNOWFLAKE 1.8Το κρέας θεωρείται βασική τροφή για τα αμινοξέα που περιέχει, αλλά πρέπει να καταναλώνεται σε μικρές ποσότητες. Η υπερκατανάλωση του οδηγεί σε προβλήματα στην υγεία μας.Οπότε μέτρον άριστον"!
"
Comment
-
Aπο σήμερα παιδια ολοι μαζί για ενα καθαρό περιβαλλον και υγεία
1) Μην τρωτε κρέας,έχει διοξίνες,αλλά μην τρώτε ούτε λαχανικά γιατί έχουν φυτοφαρμακα.
2) Μην καπνίζετε κανει κακό στην υγεία
3) Μην πίνετε κανει επίσης κακό στην υγεία
4) μην τρωτε γλυκα,προκαλούν ζαχαρο.
5) Μην αναπνεετε μέσα στις πολεις,έχει επικίνδυνα μικροσωματίδια
6) Μην πινετε το νερό της βρύσης,έχει βακτηρίδια
7) Μην καθεστε πολύ,προκαλείτε προβληματα στον σκελετό σας
8) Μην τρεχετε πολύ και δουλευετε επίσης πολύ,κανει και αυτό κακό στην υγεία
9) Μην καθεστε πολύ στον ήλιο,θα πεθανετε απο καρκίνο
10) ΑΝΤΕ ΓΕΙΑhttp://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.
Comment
-
ε εντάξει εγώ από αυτόν το άκουσαOriginally posted by MountExplorerιλεως.... αυτο το εχουν πει πολλοι πριν τον Λιακο.....Originally posted by icestormΠρόφαση και καλά τα περιβαντολλογικά για να εξαφανίσουν τα ζώα και να φέρουν τις ελεγχόμενες από συγκεκριμένες πολυεθνικές κρεατόμαζες. Μου φαίνεται ότι ο Λιακόπουλος που το φωνάζει χρόνια τώρα έχει απόλυτο δίκιο.Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
για το καπνισμα συμφωνω...Originally posted by meteofokAπο σήμερα παιδια ολοι μαζί για ενα καθαρό περιβαλλον και υγεία 1) Μην τρωτε κρέας,έχει διοξίνες,αλλά μην τρώτε ούτε λαχανικά γιατί έχουν φυτοφαρμακα.2) Μην καπνίζετε κανει κακό στην υγεία3) Μην πίνετε κανει επίσης κακό στην υγεία4) μην τρωτε γλυκα,προκαλούν ζαχαρο.5) Μην αναπνεετε μέσα στις πολεις,έχει επικίνδυνα μικροσωματίδια 6) Μην πινετε το νερό της βρύσης,έχει βακτηρίδια7) Μην καθεστε πολύ,προκαλείτε προβληματα στον σκελετό σας8) Μην τρεχετε πολύ και δουλευετε επίσης πολύ,κανει και αυτό κακό στην υγεία9) Μην καθεστε πολύ στον ήλιο,θα πεθανετε απο καρκίνο10) ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
αλλα στο νουμερο 8) το σωστο ειναι δουλευετε πολυ, 65 ωρες την βδομαδα, κανει καλο στην υγεια...
αφου αυοτ δεν θελουν;;
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment
-
Originally posted by TURMSγια το καπνισμα συμφωνω...Originally posted by meteofokAπο σήμερα παιδια ολοι μαζί για ενα καθαρό περιβαλλον και υγεία 1) Μην τρωτε κρέας,έχει διοξίνες,αλλά μην τρώτε ούτε λαχανικά γιατί έχουν φυτοφαρμακα.2) Μην καπνίζετε κανει κακό στην υγεία3) Μην πίνετε κανει επίσης κακό στην υγεία4) μην τρωτε γλυκα,προκαλούν ζαχαρο.5) Μην αναπνεετε μέσα στις πολεις,έχει επικίνδυνα μικροσωματίδια 6) Μην πινετε το νερό της βρύσης,έχει βακτηρίδια7) Μην καθεστε πολύ,προκαλείτε προβληματα στον σκελετό σας8) Μην τρεχετε πολύ και δουλευετε επίσης πολύ,κανει και αυτό κακό στην υγεία9) Μην καθεστε πολύ στον ήλιο,θα πεθανετε απο καρκίνο10) ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
αλλα στο νουμερο 8) το σωστο ειναι δουλευετε πολυ, 65 ωρες την βδομαδα, κανει καλο στην υγεια...
αφου αυοτ δεν θελουν;;
Οχι, οχι, λαθος[i]... δουλευετε πολυ... για να ανταμοιφθειτε λιγοτερο
!"
Φιλικα,
Profitis Elias (Νίκος)
... If you snow me yours, Ill snow you mine :)
Comment

Comment