Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καιρικά Νέα -τελευταίες ειδήσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καιρικά Νέα -τελευταίες ειδήσεις

Εδώ και πολύ καιρό ήδη σκεπτόμουν να φτιάξω ένα θέμα που να αποτελεί την καιρική μας καθημερινή εφημερίδα.Σκοπό θα έχει την άμεση ενημέρωση του επισκέπτη και του αναγνώστη άλλα ακόμα και των ίδιων των μελών που βρίσκονται στην εργασία τους και ίσως δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν όλες τις αναφορές για να έχουν μια εικόνα των καιρικών δρώμενων.
    Έτσι λοιπόν θα γράφονται περίπου 5 με 6 ποστ την ημέρα όπου το κάθε ποστ θα είναι και ένα άρθρο στην ουσία και θα περιέχει τα τελευταία καιρικά νέα από την επικράτεια μέσω των αναφορών των φίλων απ όλη την Ελλάδα άλλα και των στοιχείων που θα συλλέγονται από τους σταθμούς κτλ.
    Η ανανέωση (το καινούριο ποστ δηλ) θα είναι ανά τρίωρο ή δίωρο ανάλογα. Το ποστ άρθρο θα είναι συνοπτικό και περιεκτικό (σχετικά) και με το πέρας της ημέρας θα κρατείται σε αρχείο σε άλλη ενώτητα.Έτσι θα υπάρχει και ένα πλήρες ιστορικό ανά ημέρα.
    ΦΥΣΙΚΑ χρειάζεται η βοήθεια όλων μια και δεν μπορεί ένας άνθρωπος να γράφει όλα τα ποστ.Αυτός που θα αναλαμβάνει να γράψει το επόμενο άρθρο θα το γράφει κάποια στιγμή από κάτω για να μην γίνεται μπέρδεμα.Θα μπορεί να γραφτεί και μια σύντομη προοπτική για τις επόμενες ώρες.Όταν υπάρξει κάποιο αξιοσημείωτο γεγονός θα μπορεί να γραφεί ή να συμπληρωθεί σαν είδηση νωρίτερα.
    Ακούω την άποψή σας και κυρίως αν θα υπήρχε η διάθεση συμμετοχής καθώς και κάποιες προτάσεις που θα βοηθούσαν.
    Δεν ήθελα να ανοίξω ένα θέμα από μόνος μου που χρειάζεται και την συμμετοχή όλων και τελικά δεν θα δούλευε.

δεν τίθεται τέτοιο θέμα,οι ανανεώσεις θα είναι συγκεκριμένες.

Comment

εγω παντως δεν το πολυκαταλαβα...
      Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
      http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
      WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Προβλεψεις δεν θα εχει μεσα;

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

μπορεί να έχει μαι εκτίμιση για τις επόμενες ώρες στο τέλος βέβαια.

Comment

Νομίζω ό,τι είναι μια πολύ καλή κίνηση από το Forum. Τα Post θα γίνονται από συγκεκριμένα άτομα? Θα αφορούν όλη τη χώρα?
            ΧΙΟΝΟΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Comment

όχι από συγκεκριμένα άτομα,όσοι νομίζουν ότι έχουν την διάθεση να γράψουν το επόμενο άρθρο θα το σημειώνουν ακριβώς από κάτω για να γνωρίζουν και οι άλλοι.Και βέβαια θα πρέπει να ενημερώνονται πρώτα από τις αναφορές και τα άλλα στοιχεία και θα αφορούν τον καιρό για όλη την χώρα.

Comment

Ειναι μια πολυ ωραια ιδεα του Γιωργου που μπορει να ξεκινησει με 4-5 ποστ την ημερα και στην πορεια βλεπουμε αν θελει μικρες βελτιωσεις" "

Comment

Ειναι οντως εξαιρετική ιδέα,συμφωνώ απόλυτα στην εφαρμογή της!
                  http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Μπράβο Γιωργάρα ! Χρειάζεται αυτό στο φόρουμ μας! Δεν υπάρχει καν θέμα ερώτησης. Θα την αξιοποιήσουμε αυτήν την ιδέα, εγω προσωπικά μέσα !
                    http://www.meteoclub.gr/
                    Ο μετεωρολογικός μου σταθμός:http://neapoli.meteoclub.gr/index.htm
                    (To Φλεβάρη κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει, μα κι αν δώσει και κακιώσει, μες στο χιόνι θα μας χώσει).

Comment

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ένα ΡΕΖΟΥΜΕ με τα σημαντικότερα ποστς μαζεμμένα από όλο το φόρουμ και γραμμένα σαν ένα αρθρο. Ας πούμε αν στο αναφορές Αττικής αναφέρονται ηλ. φαινόμενα, στο αν. θεσσ. κάποιος είδε πασπάλα στο χορτιάτη, στις Αναφορές Παρνασσού ρίχνει κάλτσες, σε κάποιο άλλο ποστ έχει nowcast από Πτολεμαίδα, όλα αυτά θα μπορεί κάποιος να τα διαβάσει εν συντομία σε 1 θρεντ. Σωστά/? Κάτι τέτοιο δεν λες Γιώργο?

Καθόλου κακό δεν είναι, πλάκα έχει. Και βέβαια καλό είναι να αναφέρεται όταν είναι δυνατόν, από ποιο θρεντ προέρχεται η κάθε πληροφορία, για να το ψαχνει κανείς μετά αν θέλει να διαβάσει και άλλα.Edited by: zink_titanum
                      Over and out.

Comment

σωαστά Μάκη,μπορούμε να χρησιμοποιύμε ανάλλογα λινκ για να διαβάσει όποιος θέλει περισσότερες λεπτομέρειες.Ο καθένας θα μπορεί να διαμορφώνει το άρθρο του όπως ο ίδιος θέλει,δεν θα βάζουμε κάποιο καλούπι αρκεί να είναι συνοπτικό και περιεκτικό.

Comment

Πολυ καλο αυτο το περιεκτικο!!Αλλα.....ποιος θα τα κανει αυτα τα αρθρα????Θελει εντονη ενασχοληση για να γινει το ρεζουμε αυτο!!

Comment

Τεο ,υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά στο φόρουμ που μπορούν να προσφέρουν απλόχερα τη γνώση τους .Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό το θέμα μπορεί να βοηθήσει πολύ στην καιρική ενημέρωση των μελών και επισκεπτών μας.

Comment

Μια γενική ενημέρωση παιδιά με εστιασμός στα ενδιαφέροντα καιρικά δρώμενα που πιθανόν λαμβάνουν χώρα σε κάποιες περιοχές και αναφέρονται από τα μέλη στα σχετικά θέματα.Δίνουμε και μια εκτίμιση προοπτική για τις επόμενες ώρες και το άρθρο τελειώνει.Αν υπάρχει και κάποια σχετική φωτό από κάποιο φωτορεπορτάζ μέλους χρησιμοποιείται.Νομίζω ότι στην πορεία μπορεί να πάρει πολύ καλή μορφή και θα είναι από τους λίγους χώρους που θα υπάρχει άμεση ενημέρωση σε τακτά χρονικά διαστήματα.Μπορεί να μπει και σε λινκ στη πρώτη σελίδα του sr.

Comment

Working...
                              X