Announcement

Collapse
No announcement yet.

troodos

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• troodos

Na maste pali!
    prin 1 xrono empaina se touto to forum arketa xiliometra boriotera apo to shmeio pou briskomai tora...Thessaloniki gia PANTA!
    Pantos tora briskomai Kypro gia spoudes...
    Mipos gnorizeri kaneis otidhpote gia to troodos;exei rail, jump ´h kati gia kolpa;
    H katastash einai kalh sth kypro apo snowboardades h´tha eimai monos mou sto bouno;
    kai genika to troodos exei xioni h´ na fero to patini!?
    PLZ help(kyprios kai mh)!
    "
    OXI STA NARKOTIKA...
    DEN FTANOYN GIA OLOYS

Εγω το μονο που μπορώ να σου πω είναι ότι το χιονοδρομικό έχει ένα συρώμενο λιφτ και μια πιστα. Το χιονοδρομικο βρισκετε σε σχετικά χαμηλο υψομετρο και σε συνδιασμό με τη γεωγραφική θέση κάνει λίγο δυσκολα τα πραγματα ως αναφορά τις χιονοπτωσεις και την ποιοτητα του χιονιου. Παρόλα αυτά σιγουρα θα υπαρχουν και καλες ημερες που θα έχει καλο χιονακι που θα μπορουσες να τις αξιοποιήσεις. Τωρα ως αναφορα το αν εχει rails κτλ δεν το γνωριζω γιατι εχω να παω 8-9 χρονια. Ισως βεβαια να εχει αλλαξει και κατι ως αναφορα τις εγκαταστασει αλλα δεν το νομίζω γιατι το βουνο ειναι μικρο και δεν υπαρχει δυνατοτητα περαιτερω αξιοποιησης.

Comment

Κατι συμπληρωματικο! Το βουνο ειναι πολυ ομορφο με πολυ ωραια φυση και θα αξιζε το κοπο να το επισκεφθεις ειτε εχει χιονι ειτε οχι.

Comment

Ρωτα εδώ για πληροφορίες και εκδρομες
        http://www.cyprusski.comEdited by: sarsenikos
        Εγώ πότε θα μάθω Snowboard - "και ορθογραφία"

Comment

paidia sas efxaristo...
          Elpizo to xionaki na einai kalo!
          An kai genika h kypros einai arketa zesth...

see u on boards! "
          OXI STA NARKOTIKA...
          DEN FTANOYN GIA OLOYS

Comment

Working...
          X