Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Συγχαρητήρια παιδιά... Να κάνετε πολλά πιτσιρίκια![i]"
    Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ

Comment

Παιδια να ζησετε ευτιχισμενοι και οτι επιθυμητε να το εχετε. Καλους απογονους. Μπηκα απο νετ καφε στην Παρο μονο και μονο να σας ευχηθω καθως το κινητο μου τα εχει παιξει απο μια βουτια που εφαγε και δεν μπορω να σας παρω τηλεφωνο.

Comment

NA ZHSETE KA8E EPI8YMIA SAS EYXH MOY

Comment

αν και ειμαστε στο ταξιδάκι μας για ξεκουραση το lap top ειναι κατι σαν το μαγιο μας.... παμε πακετο!!!! σας ευχαριστουμε ολους πολυ για τις ευχες σας και ευχομαστε σε ολους οσους ερχετε η σειρα τους η ωρα η καλη υγεια ευτυχια και οτι ποθειτε. στους αμετανοητους εργενηδες ευχομαστε ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ και στα δικα σας!!!

πετρος -κελλυ

Comment

Ωπ, τι γινεται βρε παιδια; Εχω χασει επεισοδια!!! [i] ...
            Κελλυ και Πετρο, σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειστε παντα ευτυχισμενοι και χαρουμενοι οπως τη μερα που ενωθηκατε με τα δεσμα του γαμου ."
            καιρομανια!!!!!

Comment

na zisete paidia kai oti epithimite!!! kalous apogonous[i]"

Comment

PAidia sas euxomai ta kalutera kai elpizw na ta poume to xeimwna stin Vasilitsa mas
                Μόνο η φύση θα μας σώσει...

Comment

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!!!!!!ΕΝ ΑΡΧΗ......
                  Ο Α Γ Ι Ο Σ Α Θ Α Ν Α Σ Ι Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΜΩΡΑ,
                  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΛΑΤΡΕΜΕΝΑ.......

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΥΛΕΣ....
                  ειμαι ευτυχισμενη ειναι χειμωνας!!!!!!!!

Comment

Πρίμα τον έχεις τον καιρό, γαμπρέ και ξεκινάτε, Μόνο τιμόνευγε καλά Μέσ’ στη χαρά να πάτε Γαμπρέ τη νύφη ν' αγαπάς να μην τήνε μαλώνεις Σαν το σγουρό βασιλικό να τήνε καμαρώνεις Γαμπρέ τη νύφη ν’ αγαπάς και χάδια να της δίνεις όμως να μη συ(μβι)βαστείς ποτέ τα πιάτα να της πλύνεις. Γαμπρέ μας να τα χαίρεσαι τα όμορφά τση κάλλη απου δεν εξανάδαμε να τα 'χει κιαμιάν άλλη Γαμπρέ βλαστάρι όμορφο βέργα 'πο κυπαρίσσι η νύφη μας θα σ' αγαπά σε όλη σας τη ζήση Γαμπρέ τη νύφη να αγαπάς και να μην την μαλώνεις σαν το σγουρό βασιλικό να τη ‘πο καμαρώνεις"
                    sigpic
                    ΦΥΣΗ...ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΕΥΤΟ...

Comment

Working...
                    X