Announcement

Collapse
No announcement yet.

Les Arcs 2009

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Les Arcs 2009

Τον ερχομενο Ιανουαριο θα επισκεφτω το Les Arcs.
    Το σιγουρο μεχρι στιγμης ειναι οτι θα παμε με ενοικιαζομενο αυτοκινητο απο Μιλανο.

Αν εχει επισκεφτει καποιο την περιοχη θα μπορουσε να μου δωσει καποια tips?

Επισης το λιφτ pass για ολη την περιοχη (Paradiski) αξιζει η να μεινουμε μονο στο Les Arcs? Περισυ παντως την περιοχη Espace Killy (Tignes-Val Disere) την καλυψαμε ολη σε 4 μερες (ειμαστε μια ομαδα απο αρκετα προχωρημενους snowboarders).
    Never summer

ολη;;;
    παω πασο...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Χεχε..για 4 μερες αλλαζαμε λιφτ σαν τρελοι
      Μετα καηκαμε και την παλευαμε δεν την παλευαμε για 3-4 ωρες την ημερα
      Κι εγω στο σαλε με ραγισμενο ωμο...
      Βηθουσε βεβαια και το σπα καθε απογευμα.
      Edited by: Pads
      Never summer

Comment

Originally posted by Pads
        Τον ερχομενο Ιανουαριο θα επισκεφτω το Les Arcs.Το σιγουρο μεχρι στιγμης ειναι οτι θα παμε με ενοικιαζομενο αυτοκινητο απο Μιλανο.Αν εχει επισκεφτει καποιο την περιοχη θα μπορουσε να μου δωσει καποια tips?Επισης το λιφτ pass για ολη την περιοχη (Paradiski) αξιζει η να μεινουμε μονο στο Les Arcs? Περισυ παντως την περιοχη Espace Killy (Tignes-Val Disere) την καλυψαμε ολη σε 4 μερες (ειμαστε μια ομαδα απο αρκετα προχωρημενους snowboarders).
        La Plagne..Νομίζω οτί συνδέεται με το Les Arches..Εμείς πάντως,τον Μάρτιο που πήγαμε 3Valleys,sto Les Menuires,σε 7 ημέρες με μέσω όρο 5μιση με 6 ώρες καθαρό snowboarding την ημέρα,ζήτημα αν προλάβαμε να κανουμε τα 3/4 όλου του θέρετρου...Βλέπεις,το 3Valleys,αποτελείτε από 4 χιον/κά,συνόλου 620 χλμ.πιστών και κάπου στα 210 λίφτς(καρέκλες,αυγά,εναέρια λεωφορεία 150 ατόμων)....Τέτοια χάλια [i] "
        Beati Paoli.........

Comment

Χεχε..για 4 μερες αλλαζαμε λιφτ σαν τρελοιΜετα καηκαμε και την παλευαμε δεν την παλευαμε για 3-4 ωρες την ημεραΚι εγω στο σαλε με ραγισμενο ωμο...Βηθουσε βεβαια και το σπα καθε απογευμα.
          ο ραγισμενος ωμος πως προεκυψε;;;;

Comment

Στο snowpark των αρχαριων στο Tignes.
            Δεν υπολογισα σωστα την ταχυτητα σε ενα tabletop, περασα το landing και εσκασα κατω σαν καρπουζι...
            Λεω πλεον να το γυρισω στο freeride λογω ηλικιας! [i]
            "
            Never summer

Comment

εγω παντως τα snowpark τα αποφευγω...για τους ιδιους λογους

Comment

Καλύτερα στις πούδρες παρά στα πατημένα....
                Beati Paoli.........

Comment

Παντως απο πουδρα αλλο τιποτα περισυ...
                  Στην αφιξη μας το βραδυ πεσαμε πανω στο τελειωμα κακοκαιριας.
                  Τι να πω για το επομενο πρωινο! Ηλιος, απνοια και ατελειωτη πουδρα. Νωρις το πρωι ακουγαμε εκρηξεις στις πλαγιες για τεχντιτες χιονοστιβαδες.
                  Οταν ανοιξαν τα λιφτ το θεαμα ηταν ονειρικο. Τρεχαμε σαν τρελοι απο λιφτ σε λιφτ για να προλαβουμε οσο πιο πολυ απατητο μπορουσαμε.
                  Never summer

Comment

Περισυ παντως την περιοχη Espace Killy (Tignes-Val Disere) την καλυψαμε ολη σε 4 μερες (ειμαστε μια ομαδα απο αρκετα προχωρημενους snowboarders).

Τοτε σε βλεπω για ενα αυθημερον στο Les Arcs

Comment

Αν και το θεμα ειναι το Les Arcs Τον Μαρτιο και εγω ετρεχα σαν τρελλος να καλυψω το Espace Killy . Ολο το βραδυ χιονιζε και το πρωι λιακαδα και πουδρα πως να μην τρεξεις . Απιθανο χιονοδρομικο
                      <a href=http://www.imageshack.gr/view.php?file=5sp74vdvd0xznutntule.jpg" target="_blank"></a>"

Comment

Σε πιο χωριο ειχες μεινει το Μάρτιο?

Εγω εμεινα στο Tignes. Καθολου γραφικο αλλα διπλα στις πιστες και με super market πολυ κοντα (καθημερινό μαγείρεμα, οικονομία και χαρά!)
                        Never summer

Comment

Ειχα μεινει στο Val D Isere που ηταν πιο ανθρωπινο απο το Tignes , ενα μπλοκ τσιμεντο μεσα στη μεση της κοιλαδας.
                          <a href=http://www.imageshack.gr/view.php?file=eyoy8scytur8e3fggvjy.jpg" target="_blank"></a>
                          "

Comment

Σιγουρα ειναι πολυ γραφικο το Val D'Isere. Ομως αρκετα πιο ακριβη διαμονη. Οποτε προτιμησα το Tignes LeLac (δεν φαινεται στη φωτο που εβαλες, ειναι λιγο πιο κατω).
                            Ειχαμε νοικιασει σαλε και οχι διαμερισμα οποτε ειμασταν τελειως απομονομενοι και καθως ειμασταν στην ακρη του χωριου ειχαμε θεα προς την λιμνη κατω.
                            Never summer

Comment

val thorens
                              το ποιο ψηλο χωριο στην ευρωπη και με απειρο απατητο
                              και με με καλο snowpark οπου στο μεγαλο αλμα εχει προστατευτικο φουσκοτο στρωμα μη σκασεις πριν την προσγειωση λολ
                              δεν μπορω να ανεβασω φωτο εδω για καποιο λογο οποτε ριχτε μια ματια στο σιτε του χωριου
                              ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

Working...
                              X