Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πηρε κανεις το iphone?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πηρε κανεις το iphone?

[i]"
    Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

το πηρε ενας φιλος πριν απο κανενα 5νταμηνο μεσο ιντερνετ απο αμερικη φοβερο κινητο με πολες δηνατοτητες η μονη ενσταση που εχω ειναι οτι το συγκεκριμενο του φιλου ειχαι κλειδωμενα μπλου τουθ και δεν ξερω αν ολα ερχονται ετσι η μονο το συγκεκριμενο λογο του οτι ηρθε απο αμερικη
    http://www.skafotexniki.gr
    ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

Το έχω κανα 3μηνο...Οπως λέει και ο φιλος president το bluetooth ειναι κλειδωμένο.Εχει αρκετες παραξενιές το συγκεκριμένο τηλ. οπως μη υπαρξη ελληνικού πληκτρολογίου - μενου-αναφορά μηνυμάτων mms κ.α.
      Τα παραπάνω ισχύουν για το σπασμένο iphone".Κατα τα αλλα ειμαι ικανοποιημένος η αποψη μου για αυτό ειναι πως πρεπει να εχεις γνώσεις απο υπολογιστές για να το εκμεταλευτείς στο έπακρο και να το παραμετροποιήσεις στα μέτρα σου.
      "

Comment

σημερα το απεκτησα απο γνωστη και μη εξαιρετεα εταιρια εντυπωσιακο κινητο ακομα ψαχνομαι για καποιες δυνατοτητες του
        Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

ειναι πολυ καλο εργαλειο....αλλα τα θελει τα λεφτακια του !!!!παντως αν ειναι να παρεις κατι αναλογο δωσε κατι παραπανω για αυτο!

Comment

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕ 3G KAI 16GB ΠΟΥΛΗΣΑ 20 ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΕΑΙΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΜΗ 320.

ORITZINAL OXI REPLICA ME SPASMENO MENOY."

Comment

Φίλος που το έχει από το εξωτερικό μου είπε πως το σπασμένο" εξακολουθεί να κρατά κάποιες λειτουργείες κλειδωμένες και αυτό είναι επόμενο, μια και για τις λειτουργείες αυτες συμμετέχει και ο operator.

O Kabman είναι ο πιο ειδικός να μας μιλήσει για το τηλέφωνο αυτό, αλλά δεν ξέρω τι θα μπορέσει να μας πει γραπτά μέσω του φόρουμ... αν με εννοείτε.

Κι εγώ το φλερτάρω, αλλά η πολύ ακριβή τιμή του και η δέσμευση με την Βονταφον με ξενερώνουν. Δεν μου λείπουν τα λεφτά, αλλά είναι και θέμα αρχής. Μόλις τα φτύσει το κινητό μου (είναι και πάλι αρχή μου να το χρησιμοποιώ όσο με εξυπηρετεί ακόμα, και το μοντέλο που έχω έχει βγει πολύ καλό...) θα το ξανασκεφτώ. Όμως μάλλον θα προτιμήσω την ελευθερία που μου προσφερει κάποιο παρόμοιο ανταγωνιστικό μοντέλο."
              Over and out.

Comment

Σιγά τη μπαγκατέλα! Να ξεφραγκιαστούμε για να πάρουμε κάτι που ποτέ δε θα βγάλει τα λεφτά του! Τα διπλάσια λεφτά έχει εδώ στην Ελλάδα απ' ότι στην Αμερική. Όπως και τα περισσότερα παρόμοια προϊόντα βέβαια. Κοροϊδία η κατάσταση.
                Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Originally posted by LeoP
                  Σιγά τη μπαγκατέλα! Να ξεφραγκιαστούμε για να πάρουμε κάτι που ποτέ δε θα βγάλει τα λεφτά του! Τα διπλάσια λεφτά έχει εδώ στην Ελλάδα απ' ότι στην Αμερική. Όπως και τα περισσότερα παρόμοια προϊόντα βέβαια. Κοροϊδία η κατάσταση.
                  +1!!!!!

Comment

Απ ότι έχω ακούσει είναι καλό εργαλείο αλλά και παράξενο.Οχι για απλούς χρήστες.Για μενα προσωπικά είναι άχρηστο,το κινητό το θέλω για να μιλάω και όχι για να γράφω τραγούδια,ούτε να μου κάνει καφέ.Και η δέσμευση με την βονταφον είναι μεγάλο μείον.Αυτός ο υπερκαταναλωτισμός μας κατέστεψε.
                    Ασε που είναι μέγιστη βλακεία να δίνεις τόσα λεφτά για κάτι το οποίο ανα πάσα στιγμή μπορεί να σου πεσει απ τα χέρια,να στο κλέψουν,να το χάσεις κτλ. Edited by: meteofok
                    http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

’σε που αν σου πέσει κάτω την έκανες. Το είχε φίλος μου και το έπιασα και είδα ότι είναι πολύ βιτρίνα, με όλες τις έννοιες.

Αν κρίνω από τις ΠΟΣΕΣ φορές έχει πέσει κάτω το κινητό μου δεν μπορώ να με φανταστώ να έχω iphone εκτός και αν έχει κόστος από 150 euro και κάτω. Σε 2-3 χρόνια δηλαδή. Μέχρι τότε υπομονή...

Comment

Μα είναι απίθανο να μην σου πέσει κάτω έστω μία φορά το κινητό! Δεν υπάρχει λόγος να αποκτήσεις κάτι τέτοιο,εκτός απο τους προφανείς φυσικά,βλέπε επειδιξιομανια,λεζάντα κτλ..
                        http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

μπραβο ρε Φωκιονα το βρηκες για αυτο το εχουμε για επειδιξιομανια ολα τα ξερεις και για ολα εχεις μια αποψη εισαι τσακαλι τελικα δεν μπορω τελικα να το κρυψω ειμαι ψωνιο

Comment

Μην το παίρνεις προσωπικά. Είχες τα λεφτά, το πήρες, τέλος. Απλά εγώ το λυπάμαι να πέσει κάτω γιατί κάνει αρκετά λεφτά και δεν είναι για πεσίματα.

Οι τούμπες που έχουν φάει τα κινητά μου είναι αναρίθμητες.

Φαντάζομαι θα έχει βγει καμία θηκούλα για προστασία.

Comment

Originally posted by MageSnow
                              μπραβο ρε Φωκιονα το βρηκες για αυτο το εχουμε για επειδιξιομανια ολα τα ξερεις και για ολα εχεις μια αποψη εισαι τσακαλι τελικα δεν μπορω τελικα να το κρυψω ειμαι ψωνιο

Δεν σε ξέρω προσωπικά,οπότε ΣΑΦΩΣ και δεν απευθύνομαι σε σένα.Νομίζω είναι αυτονόητο,κακώς μυγιάζεσαι.Αλλά μη μου πεις όμως οτι όποιος πέρνει αυτό το κινητό,δεν σκέφτηκε ΟΥΤΕ στιγμή οτί θα κάνει '' εντύπωση'' στο γραφείο κτλ... [i] Ο Ελληνας το έχει αυτό το συνήθειο,να ξεφραγκιάζεται για να πει ο γείτονας-συναδελφος κτλ '' ωραιο κομάτι ρε που το πήρες'' ?

"

Comment

Working...
                              X