Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΧΘΕΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΧΘΕΣ

ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΜ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ.

ΚΡΙΜΑ..............Edited by: ONLYSNOW

ΑΠΟ skai.gr

Καλοκαιρινό μπουρίνι έπληξε το απόγευμα της Κυριακής πολλές περιοχές της χώρας, ενώ στην ευρύτερη περιοχή της Ελευσίνας, αλλά και στη Θεσσαλία σημειώθηκε σφοδρή χαλαζόπτωση, προκαλώντας ζημιές σε καλλιέργειες.

Η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει για αντλήσεις υδάτων στους Σοφάδες, στον Παλαμά Καρδίτσας, στα Φάρσαλα, στη Λαμία και στην Αταλάντη.

Επίσης, λόγω της βροχόπτωσης διακόπηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθήνας ,στο ύψος του Πλαταμώνα Πιερίας, και στην Ασπροβάλτα, στην Εγνατία Οδο.

Τέλος, φωτιές από πτώση κεραυνών εκδηλώθηκαν στη Φυλή, στο Καραούλι Ελευσίνας και στη Βοιωτία, στο χωριό Στεφάνι των Δερβενοχωρίων και στους πρόποδες του Κιθαιρώνα.

Παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν στο Γύθειο Λακωνίας, στη Ζαχάρω Ηλείας και άλλες περιοχές της χώρας.

Comment

Eμένα μου καταστράφηκε ένα ξύλινο έπιπλο... το είχα αφήσει έξω και έλειπα.. και έγινε μαντάρα!
      Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
      Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Νομίζω και στη Χαλκιδική ξέσπασαν φωτιές απο κεραυνούς.
        Κλειστόν

Comment

Ε ΚΑΛΑ.
          ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.

ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΟ -ΚΕΛΛΥ ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟ
          http://papanikolaou.spaces.live.com

Comment

Το θέμα είναι ότι το έφτιαχνα μόνος μου.. ιδιοκαταστευ΄και ήμουν σε φάση βερνικώματος!τεσπτ μην ξεφεύγουμε!
            Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
            Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by snowearth
              Νομίζω και στη Χαλκιδική ξέσπασαν φωτιές απο κεραυνούς.

Αυτές οι φωτιές, για τις οποίες εγώ γνωρίζω για σήμερα στη Σιθωνία, έχουνε να κάνουν με την χθεσινή κακοκαιρία?? Καίνε απο χθές δηλαδή??
              Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
              Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
              WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Δε νομίζω Γιάννη, χθές άκουσα για τις φωτιές απο κεραυνό. Προφανώς πρόκειται για διαφορετικά γεγονότα.
                Κλειστόν

Comment

Originally posted by ONLYSNOW
                  ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΜ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ.

ΚΡΙΜΑ..............

Ωχ[i].... ανατιμησεις σε οποροκηπευτικα μυριζωμαι τωρα... οποτε... ολοι την "πληρωνουν"."
                  Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

... If you snow me yours, Ill snow you mine :)

Comment

katastrafhkan kalliergeies apo entonh xalazoptwsh sto Kranoxwri Kastorias...
                    Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                    http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                    WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Πυρκαγιες εκδηλωθηκαν και στην κεντρικη Ευβοια απο τις προχθεσινες καταιγιδες, αλλα το μεγαλο μπουρινι που επλειξε την κεντρικη Ευβοια, αργα το απογευμα, εσβησε και την παραμικρη εστια!
                      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Working...
                      X