Announcement

Collapse
No announcement yet.

2918 ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΝΑΒΑΣΗ 2/8/2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• γεια σας παιδιά!συγχαρητήρια για την ανάβαση σε όλους,και σε αυτούς που τα κατάφεραν,και σε αυτούς που έμειναν πίσω!εγώ εκείνες τις μέρες ήμουν σε ένα χωριό στον κάτω όλυμπο(οικογενειακές διακοπές[i]),από το οποίο θα παραθέσω και φωτογραφίες.

Υ.Γ.τρομερές οι φωρογραφίες!Edited by: Θοδωρήςςς "

Comment

• ιδού:

[i]

"

Comment

• Originally posted by vasilitsa freak
        Originally posted by notis_tripoli
        ομιχλη στο βουνο σημαινει....γυρναω πισω....ΤΕΛΟΣ!!! και να προχωρησεις και να πας οπου πας τι θα δεις?ουτε ενα μετρο πιο περα!αποτελεσμα μηδεν! με ομιχλη σχεδον σιγουρα θα χαθεις!

Ειχε παρα πολλα σημαδια στο Μυτικα!!Δεν χανοσουν ουτε με ομιχλη με ορατοτητα στο μισο μετρο!![i]
        βασικα ποτε δεν ξερεις τι θα σου συμβει. Αν δεν εισαι τοσο τυχερος μπορει η ομιχλη να μην φυγει κι ετσι να μη μπορεσεις να ανεβεις στο μυτικα. ή να βρεξει λιγο και ολα να γλιστρανε του θανατα!"

Comment

• το δευτερο Σ/Κ του σεπτεμβρη θα γινει μια αναβαση απο Χρηστακι και παλι... εχουμε ηδη κανονισει καποια ατομα. Αν ενδιαφερεται κανεις (προφανως απο οσους δεν πηγαν στην εκδρομη της 2-8-08)...

Comment

• Καποια πραγματα ειναι και θεμα εξοπλισμου.... ο οποιος κοστιζει!!! σε συνδυασμο με ενημερωση/προετοιμασια.

Δεν πας με το σκαρπινι που βγαινεις να πιεις καφε... γιατι θα τα φας τα μουτρα σου γλιστραει δεν γλιστραει η δεν φορας οτι και οτι μπουφαν και παντελονι αν σε πιασει βροχη εκει πανω η δυνατοι ανεμοι. Ο καταλληλος εξοπλισμος υπαρχει... Τωρα, μπορεις να πας και απροετοιμαστος, για χαβαλε, αλλα το παιζεις κορωνα/γραμματα, κατα τη γνωμη μου.
            Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

... If you snow me yours, Ill snow you mine :)

Comment

• Originally posted by notis_tripoli
              να κρατας πιο σταθερα την καμερα γιατι κοντεψα να τα βγαλω ολα [i]

Sorry!!"

Comment

• Originally posted by MountExplorer
                Originally posted by vasilitsa freak
                ομιχλη στο βουνο σημαινει....γυρναω πισω....ΤΕΛΟΣ!!! και να προχωρησεις και να πας οπου πας τι θα δεις?ουτε ενα μετρο πιο περα!αποτελεσμα μηδεν! με ομιχλη σχεδον σιγουρα θα χαθεις!

Ειχε παρα πολλα σημαδια στο Μυτικα!!Δεν χανοσουν ουτε με ομιχλη με ορατοτητα στο μισο μετρο!![i]
                βασικα ποτε δεν ξερεις τι θα σου συμβει. Αν δεν εισαι τοσο τυχερος μπορει η ομιχλη να μην φυγει κι ετσι να μη μπορεσεις να ανεβεις στο μυτικα. ή να βρεξει λιγο και ολα να γλιστρανε του θανατα!

Αλλο βροχη και αλλο ομιχλη ομως..."

Comment

• Originally posted by vasilitsa freak
                  Originally posted by MountExplorer
                  Originally posted by vasilitsa freak

βασικα ποτε δεν ξερεις τι θα σου συμβει. Αν δεν εισαι τοσο τυχερος μπορει η ομιχλη να μην φυγει κι ετσι να μη μπορεσεις να ανεβεις στο μυτικα. ή να βρεξει λιγο και ολα να γλιστρανε του θανατα!

Αλλο βροχη και αλλο ομιχλη ομως...

η ομιχλη ειναι πιο επικινδυνη για δυο λογους.

1) χανεις τον προσανατολισμο και δεν βλεπεις και που πατας ή ποιος ερχεται απο πανω/κατω σου

2) ομιχλη=συννεφο=υδρατμοι=υγρασια=μειωση του συντελεστη τριβης των κορυφων που "γλυφει"... ειναι πιο υπουλη η ομιχλη διοτι δεν φαινεται η επιδραση της αμεσως.Edited by: MountExplorer "

Comment

• για ποτε λετε παιδια στειλτε καποιοος pm na μου πει!!

Comment

• ’ρε γαμώτο αν δεν έλειπα...θα ερχόμουν μαζί σας μπράβο ρε παιδιά!!!

Originally posted by Drazen
                      λοιπον, παμε αλλη μια τελη του μηνα-αρχες Σεπτεμβρη?ε?
                      Μέσα και εγώ...αλλά όχι μέσα στο Σεπτέμβρη γιατί έχω εξεταστική και Οκτωβριο πάντως θα είναι ωραία!!!
                      Edited by: Boardmania
                      Μόνο η φύση θα μας σώσει...

Comment

• telos aygoystoy?

Comment

• Θα λείπω[i]!"
                          Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                          Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• 'Oταν πετούσαν τα F-104 STARFIGHTER στην ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ το σύνθημα της 336 ΜΔΒ ήταν : ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ .
                            ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
                            http://en.wikipedia.org/wiki/Image:HAFm_F-104_Olympus_1.jpg

Edited by: herman "

Comment

• ΤΣΟΜΠΑΝΗ πρεπει να ηταν ωραια η εγκδρομη στο σπιτι του θεου του πολεμου[i]"
                              http://www.skafotexniki.gr
                              http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                              ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Working...
                              X