Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μερομήνια 2008-09.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μερομήνια 2008-09.

Σήμερα ξεκίνησε η πρώτη μέρα των μερομηνιών!!
    Μου φένεται πώς πάμε για αρκετά καλό 09 !!
    ’ντε να δούμε οι άλλες 11 μέρες τί θα πούνε!
    Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
    Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Η 5 και 6 του μηνος παντως με βασει τις προβλεπεις πανε να μας τα σκατωσουν. Οχι τπτ αλλο 5 και 6 του μηνα αντιστοιχουν σε Δεκεμβρη και Γεναρη.

Comment

Θα δίξει γιάννη.. πάντως ας κάνει τώρα κρύα και αέριδες.. για να μας βγούν καλά τα μερομήνια έστω..
      μιας και 20φέυγω για δικοπές κι εγώ [i]!!"

Comment

Και γω για μετα τις 24 λεω για 4-5 μερες. Οι καλες και πολυημερες διακοπες παντα χειμωνα [i]"

Comment

Originally posted by Morpheas
          Σήμερα ξεκίνησε η πρώτη μέρα των μερομηνιών!!
          Μου φένεται πώς πάμε για αρκετά καλό 09 !!
          ?ντε να δούμε οι άλλες 11 μέρες τί θα πούνε!
          Τα μερομήνια διαβάζονται" από 14-25 Αυγούστου, αφού τότε με το παλιό ημερολόγιο έχουμε τις 12 πρώτες ημέρες του Αυγούστου, ή αντίστοιχα 14-19 Αυγούστου για όσους κοιτάζουν τις πρώτες 6 ημέρες. Και πάντα τα εξαγόμενα αποτελέσματα είναι ενδεικτικά και γενικόλογα, ενώ βασικό ότι πρέπει να γίνονται από πολύ έμπειρα άτομα. Edited by: beach-snow "

http://weatherparty.blogspot.gr/
          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by dirfi
            Η 5 και 6 του μηνος παντως με βασει τις προβλεπεις πανε να μας τα σκατωσουν. Οχι τπτ αλλο 5 και 6 του μηνα αντιστοιχουν σε Δεκεμβρη και Γεναρη.

Νομίζω ότι στην πρόβλεψη" τους οι πρακτικοί λαμβάνουν υπόψη άλλα σημάδια κι όχι γενικά αν προκειται για πολύ ζεστή ή όχι μέρα.ελπίζω δηλαδή... "
            Κλασσικός ΒΕ χειμώνας. Τουλάχιστον 2-3 χιονοστρώσεις στη Λ. Νίκης. Κατά-λευκος Πύργος

Comment

Και επίσης τα μερομήνια είναι διαφορετικά για κάθε περιοχή...
              Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...

Comment

Originally posted by Vasiliskrin
                Και επίσης τα μερομήνια είναι διαφορετικά για κάθε περιοχή...
                Από ότι λένε οι μεγάλοι του αθληματος" δεν έχει σχέση η περιοχή και ισχύουν είτε τα κοιτάς στον Παρνασσό, είτε στη Ρόδο. Προσωπικά δεν ξέρω."

http://weatherparty.blogspot.gr/
                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

τα ημερομηνια ειναι για καθε περιοχη διαφορετικα.επισης δεν σημαινει οτι αν υπαρχει ζεστη τις ημερες που αντιστοιχουν στους χειμερινους μηνες οτι θα ειναι αναλογοι.ο πιο σωστος τροπος παντως ειναι με το παλαιο ημερολογιο.
                  sigpic
                  ΦΥΣΗ...ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΕΥΤΟ...

Comment

Ναι μπορει ομως τη μια μερα Κωστη στη Ροδο να εχει 35 βαθμους και απνοια ενω στον Παρνασσο 15 βαθμους και δυνατους ανεμους με συννεφια..τοτε αλλάζουν τα πράγματα...διαφορετικα θα κυλησει ο αντιστοιχος μηνας στον Παρνασσό και διαφορετικά στη Ρόδο(οπως ειθισται άλλωστε)
                    Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...

Comment

ακριβως
                      sigpic
                      ΦΥΣΗ...ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΕΥΤΟ...

Comment

Εγω παντως περιμενω τον προσηνεμο που μενει και στα μερη μου

Comment

Καλά γιάννη.. εμείς γιατι ξέρουμε για τις πρώτες 12μέρες [i]??
                          "

Comment

να ρωρησω (απο περσυ προσπαθω να βγαλω μια ακρη με τα ημρομηνια!!!)

ξερω οτι κοιταμε απο 1-12 αυγουστου (βαση νεου ημερολογιου) και

με το παλιο 14-26 (σωστα?)

αλλα μπλοκαρω στην αντιστοιχια των μηνων

δλδ 1 αυγουστου = ιανουαριοσ π.χ. (λαθοσ πρεπει να ειναι το παραδειγμα μου) μπορει καποιοσ να μου πει τισ αντιστοιχιεσ???

Comment

Νομίζω ότι είναι ή οι πρώτες 12 μέρες του αυγούστου ή οι 12 επόμενες του δεκαπενταύγουστου.

Κάθε μέρα αντιστοιχεί στον καιρό που θα κάνει τον αντίστοιχο μήνα που ακολουθεί. [i]

Όσο αναφορά τις περιοχές, η κάθε μια λογικά κάνει την ανάλογη πρόβλεψη..?

Edited by: Arisnow "
                              Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
                              http://www.weatherlink.com/user/aris/
                              Κάμερα Σταθμού:
                              http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg

Comment

Working...
                              X