Καλη βροχη πριν λιγο...τωρα ανοιγει παλι!Θερμοκρασια +24 και ποταμια τρεχουν!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Κ.& Δ.Μακεδονία-ΒΔ.Αιγαίο -Θεσσαλία...
Collapse
X
-
Και εδώ έριξε μια 5λεπτη βροχούλα στα ΒΔ περίχωρα αν και στο νότιο λεκανοπέδιο, στα Δυτικά της πόλης και στα Τζουμέρκα αλλά και πισω από το Μιτσικέλι έχει ρίξει πολύ νερό σήμερα.
Στο κέντρο της πόλης 1.8mm για Ιούλιο και στην Ανατολή 3.8mm![i]"Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ
Comment
-
μα τι καθεστε και κοιτατε τον ουρανο μες στην καρδια του καλοκαιριου ειμαι να απορω!!!
χτες πηγα βουλιαγμενη και ειδα κατι ασταθειες απαπαππαπαππαπα..
καθε πραμα στο καιρο του............Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣκαμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
ΕΛΕΙΨΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΟΙΤΑΓΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΑΘΕΙΕΣ"ΠΟΥ ΛΕΣOriginally posted by ΓΙΑΝΝΗΣμα τι καθεστε και κοιτατε τον ουρανο μες στην καρδια του καλοκαιριου ειμαι να απορω!!!
καθε πραμα στο καιρο του............
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΠΑΝΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΕΧΘΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΕ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!"http://www.meteo.gr/stations/amfiklia/
ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!
Comment
-
και σημερα κατι πηγε να γινει αλλα δυστηχως περασε κ δεν ακουμπησε Βολο..Originally posted by alphaOriginally posted by Horche
Αρκετά περιληπτικά, απο τις 19:30 περίπου φεύγοντας από Αν. Πήλιο (Μυλοπόταμο) για κορυφή (Χάνια) είχαμε ωραία θέα με ηλεκτρικά προς τα μπουρίνια της Χαλκιδικής. 9παρά ξέσπασε το μπουρίνι σε Πήλιο/Βόλο... Τρελή βροχή στα Χάνια με ριπές αέρα που ανοίγαν τις πόρτες απο το εστιατόριο που κάτσαμε να φάμε.. Η βροχή σταμάτησε κατά τις 10μισή όταν φτάσαμε Βόλο αφού πρώτα είδαμε Τ 13C (αυτοκινήτου) φεύγοντας απ'τα Χάνια!! [i]
Οι σταθμοί Πορταριάς και Ζαγοράς έγραψαν 16-17mm. ενώ του Βόλου 11-12mm. Και οι τρεις κατέγραψαν ριπές ~65Km/h! Nice!
Καλά ήτανε και σήμερα!
Kαι εγω εκεινη την ωρα γυρνουσα απο Αφησσο, με Τ ομως 23οC και στις 10 το βραδυ 18οC. Εγω εγραψα 16mm και μεγιστη ριπη στα 82km/h!!!
απο Αφησσο που ημουν νωριτερα εβλεπες καθαρα τις αναπτυξεις των νεφων πανω στο Πηλιο
περασε ομως χωρις να αφησει τπτ στην ευρυτερη περιοχη...
τουλαχιστον εριξε την Τ.
"σνόου αντίκτηντ
Comment
-
miz θα σου πω τους λογους ποθ πραγματικα σιχαινομε τις καλοκαιρινες ασταθειες
1)σου χαλανε την παραλια το καφε την ηλιοθεραπεια
2)δεν προσφερουν τιποτα αφου τα νερα πεφτουν μεσα σε ελαχιστο χρονο και ισα που ξεπλενουν και αν..τους δρομους.
3)μετα την βροχη η υγρασια ειναι ξεφτιλα,κολλας ολοκληρος και η ζεστη ειναι 4 φορες πιο αισθητη
1 φορα εκανα το λαθος να παω χαλκιδικη διακοπες και επεσα σε περιοδο ασταθειων,δεν θυμαμε τιποτα χειροτερο.και δεν ειμαι ανθρωπος τοθ βουνου το καλοκαιρι δεν παω να με πληρωνειςκαμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Originally posted by ΜΙΖΕΛΕΙΨΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΟΙΤΑΓΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΑΘΕΙΕΣ"ΠΟΥ ΛΕΣOriginally posted by ΓΙΑΝΝΗΣμα τι καθεστε και κοιτατε τον ουρανο μες στην καρδια του καλοκαιριου ειμαι να απορω!!!
καθε πραμα στο καιρο του............
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΠΑΝΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΕΧΘΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΕ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!
Κοιταξε να δεις, στα Τιρανα μπορεις να πετυχεις και τις δυο "ασταθειες", μεγαλης εντασης και με μικρη χρονικη διαρκεια η μια απ'την αλλη
. Σε οσους το εχω πει δε το πιστευουν μεχρι που το ειδαν με τα ιδια τους τα ματια."
No Snow.....No Party!
Comment

Comment