Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σταθμός National Geographic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σταθμός National Geographic

Τι γνώμη έχετε? Τον έχει δει κανείς σας??? Είναι πολύ οικονομικός και φαίνεται εντυπωσιακός. Το ανεμόμετρο βέβαια δεν είναι αποσπώμενο... Από τιμή συγκρίνεται με LaCrosse και είναι και φθηνότερος.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.999016
    Over and out.

Βασικα υπαρχουν περισοτερα απο ενα μοντελο σταθμων του National Geographic. Εγω αγορασα πριν δυο μηνες το μεσαιο μοντελο....για 19 δολλαρια...εδω στο Καναδα οπου μενω τωρα. Νομιζω οτι υπαρχουν τρεια μοντελα τελικα. Το μοντελο που εχω εγω δειχνει εσωτερικη υγρασια, Min και Max Θερμοκρασιες καθως και εξωτερικες Min και Max θερμοκρασιες. Ειναι Made in China. Εχει δυο μηχανισμους, ο καθενας με την δικη του μπαταρια. Ο μηχανισμος για τα εσωτερικα στοιχεια (υγρασια και θερμοκρασιες) δουλευει θαυμασια, αλλα ο μηχανισμος που μπαινει εξω απο το σπιτι για τα εξωτερικα στοιχεια (Min και Max θερμοκρασιες) δεν δουλευει και τοσο καλα. Ειναι πολυ ευαισθητος και ενω κατα την διαρκεια της ημερας δινει στοιχεια στον εσωτερικο μηχανισμο, το βραδι αμα πεσει αρκετα η Τ η υπαρχει υγρασια εξω κολλαει και δεν δινει πλεον στοιχεια. Το ιδιο συμβαινει και την ημερα αν εχει αρκετη ηλιοφανεια. Νομιζω οτι ολα τα μοντελα πρεπει να εχουν το ιδιο προβλημα. Εχω προσπαθησει κανα δυο φορες να του αλλαξω τοποθεσια εξω αλλα παλι χαλαει και δεν δινει στοιχεια στον εσωτερικο μηχανισμο.

Αμα θες ανεβαζω φωτος απο το μοντελο που εχω εγω.... απλα πεστο μου.
    Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

... If you snow me yours, Ill snow you mine :)

Comment

Σε ευχαριστώ φίλε και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΓΙα ανέβασε φοτο, γιατί αυτό που λέω εγώ και μπορείς να το δεις στο λινκ που δίνω, κοστίζει περίπου 190 ευρώ, αρκετά πιο πάνω από το δικό σου. Υποψιάζομαι πως μιλάς απλά για κάποιο ασύρματο θερμο-υγρόμετρο, ενώ αυτό που λέω είναι σχετικά ολοκληρωμένος ερασιτεχνικός σταθμός. Δες στο λινκ τη φωτό... και περιμένω και τη δικιά σου.
      Over and out.

Comment

Λοιπον εδω ειναι οι δυο οι φωτο απο τους δυο μηχανισμους... οντως το μοντελο που αναφερες εσυ ειναι πολυ πιο ψαχμενο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να μην εχει και προβληματα, LOL! Τσιμπημενα τα βλεπω ομως απο θεμα τιμης.

[i]

Οπως μπορεις να δεις ο πομπος (εξωτερικος μηχανισμος) δεν μου δινει στοιχεια απο εξω. Ολα τα αλλα στοιχεια, πλην της ημερομηνιας και ωρας, ειναι τα σωστα. Η θερμοκρασια μεσα στο σπιτι που μενω τωρα ειναι η σωστη καθως και η υγρασια ειναι σωστη, χωρις air condition, εννοηται!

Α, πρωτου ξεχασω... πιθανων μου ευχεσαι χρονια πολλα επειδη νομιζεις πως με λενε Ηλια? LOL! Ευχαριστω! Αλλα το πραγματικο μου ονομα ειναι... Νικος!"
        Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

Comment

και εγω σκεφτομαι να αγορασω αυτον τον σταθμο,το εχω ψαξει πολυ καλα και νομιζω πως ειναι ο καταλληλοτερος και φθηνος.
          επισης σε σχεση με τους Λακρος ειναι κατα 30-100+ ευρω φθηνοτερος και με δικο του κλωβο.αρα δεν χρειαζεται να φτιαξεις κλωβο δικο σου που πιθανως να χρειαστεις καποι επιπλεον εξοδα και να μην κανεις κατι καλο.
          απο τιμες ειναι πολυ καλος και εγω κατα πασα πιθανοτητα θα τον παρω απο το e-shop ενω και το emmoni.gr ειναι καλο.
          στα 195 ευρω βγαινει και τεινει να γινει ενας απο τους καλυτερους σταθμους...
          Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
          http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
          WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Συμφωνώ Μητσάρα. Αγαπητέ Ελίας σε ευχαριστώ, κοίτα, η υγρασία σου δεν με εντυπωσιάζει, έχω περάσει κάτι καλοκαίρια στο Βέλγιο με 85% μέσα στο σπίτι...!
            Over and out.

Comment

Πάντως οποιος ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο σταθμό,άς διαβάσει το παρακάτω

Ελπίζω να είναι τυχερός κάποιος απο περιοχή που δεν έχουμε πληροφορία.Επίσης μπορούμε να μάθουμε απο πρώτο χέρι,το τι λέει αυτός ο σταθμός,αφού έχουμε να κάνουμε με τον μοναδικό αντιπρόσωπο που προμηθεύει και το e-shop,media makt
              Edited by: zink_titanum

Comment

Originally posted by zink_titanum
                Συμφωνώ Μητσάρα. Αγαπητέ Ελίας σε ευχαριστώ, κοίτα, η υγρασία σου δεν με εντυπωσιάζει, έχω περάσει κάτι καλοκαίρια στο Βέλγιο με 85% μέσα στο σπίτι...!

Οχι, οχι... να σου εξηγησω... εχω νοικιασει ημιυπογειο και οσο να το κανεις εχει καποια υγρασια, γιαυτο βγαζει τετοια υγρασια ο σταθμος μου... και αρκετες φορες ανοιγω κανα παραθυρο για να την κατεβαζω... αλλα τωρα που τραβηξα τις φωτο ειναι βραδι και τα παραθυρα τα κλεινω...εξω, ιδιως τις τελευταιες μερες, ειναι μια χαρα απο αποψη ζεστης-υγρασιας[i]"
                Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

Comment

Working...
                X