Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 14-07-2008 ΕΩΣ 20-07-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 14-07-2008 ΕΩΣ 20-07-2008

ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΚΑΙΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Αίθριος καιρός θα επικρατήσει στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας τις επόμενες μέρες. Τοπικές καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν κυρίως στα βορειοανατολικά ενώ αίθριο καιρό θα έχει η νότια ηπειρωτική και νησιωτική χώρα.

Πιο αναλυτικά, οι υψηλές πιέσεις στην περιοχή της Μικρά Ασίας θα ευνοήσουν την άνοδο της θερμοκρασίας σε επίπεδα 37 έως 38 βαθμών Κελσίου. Η θερμή εισβολή αναμένεται να έχει μέγιστη ένταση το +24 στα 850hPa και να ολοκληρωθεί μέσα στην νύχτα της Δευτέρας/ξημερώματα Τρίτης. Η άνοδος αυτή θα είναι πρόσκαιρη και θα ακολουθηθεί από σημαντική πτώση της θερμοκρασίας λόγω της ταχύτατης επέκτασης των αντικυκλωνικών πιέσεων της δυτικής Ευρώπης ανατολικότερα. Πτώση της θερμοκρασίας της τάξης των 8 εώς 10 βαθμών Κελσίου αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας με παράλληλη ενίσχυση των ΒΒΑ ανέμων σε τοπικά πολύ ισχυρούς. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα βορειοανατολικά της χώρας. Σταδιακή εξασθένηση θα παρουσιάσουν οι άνεμοι την Πέμπτη και την Παρασκευή ένω η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Το Σ/Κ αναμένεται γενικά καλό με τους ΒΔ ανέμους να στρέφονται σταδιακά σε ΒΒΑ και να μην ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτύσσονται κατά τόπους στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε επίπεδα 34 έως 36 βαθμών Κελσίου.

Η επόμενη βδομάδα ξεκινάει με αίθριο καιρό και ενισχυμένους ΒΒΑ ανέμους ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πηγη: www.skifun.gr/prognosi/prognosi-kairoi-apo-14-07-2008-eos-20-07-2008.html

Καμπόλης Δημήτρης

Y.Γ. Να ευχηθώ σε όλους καλές διακοπές μιας λόγω προσωπικών υποθέσεων (γάμος γαρ) και διακοπών θα είμαι πάλι κοντά σας στις 18 Αυγούστου.
    www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Με το καλο Δημητρη. Σιδεροκεφαλος [i] (Και μην την αφησεις να σου πατησει το ποδι στην εκκλησια. Θα στο παταει μια ζωη απο εδω και περα)"

Comment

Αντε με το καλο Δημητρη...σιδεροκεφαλοι!
      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Βίον ανθόσπαρτων και υπομονή τα πρώτα 1-2 χρόνια, είναι τα πιο δύσκολα πιστεύω.

Θα μας λείψουν οι προβλέψεις σου, είσαι από τους λίγους που γράφουν αυτό που βλέπουν χωρίς χρωματισμούς οποιουδήποτε τύπου.

Σου εύχομαι να επανέλθεις δριμύτερος για τον απολογισμό του καλοκαιριού...

Comment

αντε να παιρνουμε σειρα...χαχαχα
          με το καλο

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Ευχαριστούμε για την πρόγνωσή σου Δημήτρη..και σου ευχόμαστε με το καλό..να ζήσετε και με καλούς ή αν θέλεις πολλούς απογώνους...καλά να περάσεις και να επανέλθεις δρυμίτερος για τον χειμώνα που ρχετε...[i]"
            Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
            http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
            Κάμερες Μακροχωρίου:
            http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
            http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

Βίον ανθόσπαρτον και πολλους απογόνους !![i]

...πάει και αυτός παιδιά...

Originally posted by Kabman
              ,Y.Γ. Να ευχηθώ σε όλους καλές διακοπές μιας λόγω προσωπικών υποθέσεων (γάμος γαρ) και διακοπών θα είμαι πάλι κοντά σας στις 18 Αυγούστου.

Όλο και κάποιο laptop θα έχει στις διακοπές του... δεν μπορεί να αντέξει 1 ολόκληρο μήνα μακριά μας !!!

"
              Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
              http://www.weatherlink.com/user/aris/
              Κάμερα Σταθμού:
              http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg

Comment

Δεν πιστευω να σου απαγορευσει η γυναικα μετα να γραφεις! μην σου παρει τον αερα....[i]
                Βιον ανθοσπαρτον και να ειστε ευτυχισμενοι!
                "

Comment

Καλες διακοπες και ευχομαι τα καλυτερα με υγεια κ καλους απογονους!

Comment

αντε να παιρνουμε σειρα και μεις....... με το καλο μητσακο μου να στε γεροι και ευτιχισμενοι παντα.!!!!

Comment

Βλεπω Κελλυ δεν κρατιεσε. Πηρες φορα [i]"

Comment

ευχαριστούμε δημήτρη!να εισαι ευτυχισμένος!

Comment

στην εκκλησια οχι στο τρελοκομειο ναι... χαασαχαχααχα δε βιαζομαι βρε κουτα... κοιταζω το χρονο να δω αν εχω για να τη κανω...χααααχαχαχαχχαχαχαχαχ

αγαπη μου η ωρα μου ηθρε τι να περιμενω.... να με λετε μετα γεροντοκορη του καιρου????? να φτασω τα 40?????

Comment

Η γρια μαγισσα που με τα φιλτρα της αντι να μπλεξει κανα γαμπρο στην αγγαλια της προβλεπει τον καιρο. Αυτο θα λεγαμε Κελλυ μου [i]"

Comment

ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!

Comment

Working...
                              X