Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκδρομη Sr στον Ολυμπο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εκδρομη Sr στον Ολυμπο

Καλησπερα σε ολους. Απο μελη του φορουμ μας διοργανωνετε εκδρομη στον Ολυμπο το διημερο 2/3 Αυγουστου 2008. Η διανυκτερευση θα γινει στο καταφυγιο Κακαλος στα 2650 μετρα στο οροπεδιο των Μουσων. Δηλωσεις συμετοχης για το καταφυγιο μεχρι την Δευτερα 14/07/2008 με ΠΜ στον Ambient. Απο εκει και μετα κανονιζει ο καθενας μονος του την διανυκτερευση.
    Μεχρι στιγμης συμετοχη εχουν δηλωσει οι:
    1) Χρηστος (Ambient)
    2) Κοσμας
    3) Νικος
    4) Σταυρος (drblam)
    5) Δημητρης
    6) Αλεξης (Drazen)
    7) Γιωργος (blades)
    8) Γιαννης (jmal)

ΥΓ: Το θεμα θα παραμεινει εδω μεχρι τις 21/07/2008 σταθερο να δηλωνετε συμετοχες και μετα θα μετακινηθει στο αλλες δραστηριοτητες στα βουνα"
    "

Αλλαγη στα πλανα Γιωργο συζητιουνται στο ηδη υπαρχον θεμα στο Αλλες δραστηριοτητες στα βουνα, κατεβαινει αυτο εδω το θεμα και μολις ολοκληρωθουν οι αλλαγες ξαναστελνεις ενα Πμ και ανεβαζω νεο ποστ.

Comment

αυτο τε θεμα γιωργο και καθε θεμα εκρομων θα ανεβαινει στο καιρος γενικα (για να το βλεπουν ολοι) μονο οαν υπαρχει τελικη προταση για να ερθει οποιος θελει

Comment

Ποιος ειπε οτι ειμαι γενικος δερβεναγας? Στο ειπα και προχθες και δεν θες να το καταλαβεις. Το θεμα ξεφυγε, κλειδωνετε και παει εκει οπου ανηκει.

Comment

Λοιπον πηγα σπιτι να τσιμπησω κατι και γυρνωντας μονο το φαγητο δεν μου σταθηκε στο λαιμο με αυτα που διαβαζω στα ΠΜ μου, επαναφερω το θεμα διοτι μερικα μελη νομιζουν οτι μποικοταρω την εκδρομη και αν θελει ας παρει αλλος Μοντ την αποφαση να μεταφερθει για να μην νομιζουν οτι εχω κατι προσοπικα με την εκδρομη των παιδιων.

Comment

Δηλαδη μας λες να ανεβουμε το Βουνο μεχρι το καταφυγιο 2650 μες τη
            νυχτα?

Comment

Εγω λεω οσοι ειναι απο Αθηνα
              Να φυγουμε κατα τις 2.00 τα ξημερωματα του Σαββατου οποτε
              κατα τις 6.00 το πρωι ξεκιναμε για κορυφη ουτως η αλλος
              εχουμε ολη τη μερα μεχρι τις 21.00 που θα πεσει η νυχτα να γυρισουμε
              καταφυγιο

Comment

στο σμολικα τα πραγματα ηταν πιο ευκολα. εκει η πεζοπορεια ξεκινησε απο τα 1750 μετρα... καμια σχεση. δε μπορω να δηλωσω συμμετοχη για καταφυγιο ακομα, καθως ειναι ρευστα ολα για αρχες αυγουστου.

Comment

παιδια πιστευω πως αυτη η περιοδο ειναι λιγο δυσκολη και δεν θα εχει πολλες συμμετοχες!
                  μακαρι να μαζευτητε παντως!
                  Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                  Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                  Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Παιδια και εγω μεσα ειμαι λογικα!![i]"

Comment

Originally posted by vasilitsa freak
                      Παιδια και εγω μεσα ειμαι λογικα!![i]
                      λογικα....
                      "
                      .....

Comment

πρακτικα σχεδον στανταρ!!

Comment

Μια εκδρομη στον Ολυμπο δεν ειναι ουτε μια βολτα για καφε ουτε ετσι στο ποδι ο προγραμματισμος.Σκεφτομουν να δηλωσω συμμετοχη να σας βοηθησω γενικα με πληροφοριες καθοδηγηση κλπ αλλα εδω αρχισατε τις κοντρες πριν ακομη γινει η εκδρομη.Καταρχας ας ξεκαθαρισουμε κατι.Μια πεζοπορια στον Ολυμπο δεν εχει να κανει με τιποτα με αναβαση στον Βορα στο Σμολικα κλπ. Δευτερον εκεινη την εποχη οι διανυκτερευσεις εντος καταφυγιου ειναι ως συνηθως κλεισμενες. Πηρε καποιος τηλεφωνο να ρωτησει? Προτιμοτερο θα ητανε καθημερινες και οχι ΣΚ διοτι κλεινουν απο τουριστικα πρακτορεια ξενοι ορειβατες. Επειτα πιο πολλες κλινες υπαρχουν στου Γιωσου παρα στου κακκαλου. Επειτα ποσοι θα εχουν το κουραγιο για αναβαση επειτα απο μια διανυκτερευση στα 2700? Αν δεν ειναι συνηθισμενοι στο υψομετρο? Διοτι τα ζωναρια θελουν κοτσια. Και επισης η αναβαση απο λουκι ή παραμυτικα. Ποσοι δεν εχουν υψοφοβια? Αποψη μου προσωπικη εντελως ειναι να γινει συναντηση στα καλυβια ή στον κοκκινοπλο ολων των ατομων και απο κει να ανεβουν ολοι μαζι με τετρακινητα γεματα στο χρηστακι και κατασκηνωση εκει την Παρασκευη νωρις το απογευμα για να προλαβουν τυχων ορειβατες που θα θελουν να μεινουν εκει. Ηδη στο Χρηστακι μπορει να μεινει καποιος διοτι το εχουμε επιδιορθωσει.Και θα ψησουμε και θα πιουμε τις μπυρες μας και θα κανουμε και νυχτερινες αναβασεις στις γυρω κορυφες καθοτιν η κορυφη Χρηστακη απεχει απο το καταφυγιο 30 λεπτα αναβασης! Το σκολιο απεχει μια ωρα και κατι!Αν δεν θελουμε αναβαση μυτικα υπαρχει ανετα ο παραμυτικας.ο Αγ αντωνης.Περασμα μεγαλων καζανιων και ενα σωρο αλλα.Στη διαθεση σας για οποιαδηποτε λεπτομερεια.Αλλα παντα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα πρεπει να γινει προσεχτικος σχεδιασμος και οχι προσωπικα ο καθενας οτι να ειναι διοτι καπως ετσι σκοτωθηκε ο Α ξαδερφος μου ξεκινωντας μονος του απο τον Γιωσο να παει Μυτικα με χαμηλη νεφωση.Με εκτιμηση και παντα στη διαθεση σας για τον Ολυμπο....Ελευθεριου ΙωαννηςEdited by: iceclimber34
                          10 χρονια μελος στο φορουμ.:spy:

Comment

παιδια σημερα γυρισα απο ολυμπο!!! ειναι φανταστικα! τρομερα! ανεπαναληπτη εμπειρια! οσοι μπορειτε να πατε και ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

WAITING FOR THE SUMMER STORM SEASON 2012 TO BEGIN

Comment

Originally posted by iceclimber34
                              Μια εκδρομη στον Ολυμπο δεν ειναι ουτε μια βολτα για καφε ουτε ετσι στο ποδι ο προγραμματισμος.Σκεφτομουν να δηλωσω συμμετοχη να σας βοηθησω γενικα με πληροφοριες καθοδηγηση κλπ αλλα εδω αρχισατε τις κοντρες πριν ακομη γινει η εκδρομη.Καταρχας ας ξεκαθαρισουμε κατι.Μια πεζοπορια στον Ολυμπο δεν εχει να κανει με τιποτα με αναβαση στον Βορα στο Σμολικα κλπ. Δευτερον εκεινη την εποχη οι διανυκτερευσεις εντος καταφυγιου ειναι ως συνηθως κλεισμενες. Πηρε καποιος τηλεφωνο να ρωτησει? Προτιμοτερο θα ητανε καθημερινες και οχι ΣΚ διοτι κλεινουν απο τουριστικα πρακτορεια ξενοι ορειβατες. Επειτα πιο πολλες κλινες υπαρχουν στου Γιωσου παρα στου κακκαλου. Επειτα ποσοι θα εχουν το κουραγιο για αναβαση επειτα απο μια διανυκτερευση στα 2700? Αν δεν ειναι συνηθισμενοι στο υψομετρο? Διοτι τα ζωναρια θελουν κοτσια. Και επισης η αναβαση απο λουκι ή παραμυτικα. Ποσοι δεν εχουν υψοφοβια? Αποψη μου προσωπικη εντελως ειναι να γινει συναντηση στα καλυβια ή στον κοκκινοπλο ολων των ατομων και απο κει να ανεβουν ολοι μαζι με τετρακινητα γεματα στο χρηστακι και κατασκηνωση εκει την Παρασκευη νωρις το απογευμα για να προλαβουν τυχων ορειβατες που θα θελουν να μεινουν εκει. Ηδη στο Χρηστακι μπορει να μεινει καποιος διοτι το εχουμε επιδιορθωσει.Και θα ψησουμε και θα πιουμε τις μπυρες μας και θα κανουμε και νυχτερινες αναβασεις στις γυρω κορυφες καθοτιν η κορυφη Χρηστακη απεχει απο το καταφυγιο 30 λεπτα αναβασης! Το σκολιο απεχει μια ωρα και κατι!Αν δεν θελουμε αναβαση μυτικα υπαρχει ανετα ο παραμυτικας.ο Αγ αντωνης.Περασμα μεγαλων καζανιων και ενα σωρο αλλα.Στη διαθεση σας για οποιαδηποτε λεπτομερεια.Αλλα παντα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα πρεπει να γινει προσεχτικος σχεδιασμος και οχι προσωπικα ο καθενας οτι να ειναι διοτι καπως ετσι σκοτωθηκε ο Α ξαδερφος μου ξεκινωντας μονος του απο τον Γιωσο να παει Μυτικα με χαμηλη νεφωση.Με εκτιμηση και παντα στη διαθεση σας για τον Ολυμπο....Ελευθεριου Ιωαννης
                              πολυ σωστα τα λεει ο γιαννης που εκτος των αλλων εχει ανεβει αμετρητες φορες στον ολυμπο, και αν δεν απατωμαι και αρκετες φορες μεχρι τον μυτικα....

Comment

Working...
                              X