Παιδες,σκεφτομαι μεσα στο επομενο διαστημα να παρω ενα μετεωρολογικο σταθμο που να ειναι πανω απο ολα φθηνος[δεν ειναι αναγκη να συνδεεται στο internet αλλα αν ειναι φθηνος ναι],ριξτε τις ιδεες σας.... Edited by: mitsarantoltso
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kαλυτερος μετεωρολογικος σταθμος
Collapse
X
-
εγω σκεφτομαι να παρω ενα εξοχικο στο αστρος!
τι να παρω?2αρι,3αρι,με κηπο η με βεραντα?
[i]
"
Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
Originally posted by erythreabeachκαι εγώ σκεύτομαι να αγοράσω μια πυξίδα να το βάλω για δημοσκόπιση??Ύμαρτον ρε παιδιά ,καταρχήν δεν είναι θέμα για αυτή την σελίδα.
Οι SILVA ειναι παρα πολυ καλες... δεν κανω πλακα!Φιλικα,
Profitis Elias (Νίκος)
... If you snow me yours, Ill snow you mine :)
Comment
-
Originally posted by PARNASSIOSΤΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ?ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ DAVIS ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ?ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!Originally posted by alphaΑπο 280 ευρω ξεκινανε, και οι LaCrosse απο 230 ευρω.
Φιλε εχουν αξιοπιστια οι αισθητηρες μονο αν ειναι σε κλωβο! Αμα πας σε μαραγκο θα σε ξυλωσει!!!!! Εως και 250 ευρω μου ειχε ζητησει ενας!
Μονος σου θα δυσκολευτεις λιγο αλλα με λιγη βοηθεια απο μενα ή και απο αλλους θα τα πας μια χαρα. Αν θες σου δειχνω και φωτος. Εχω βαλει και ανεμιστηρες. [i]
Οποτε αποφασιζεις και μου λες. Ειναι ο LaCrosse WS3600 και ο Oregon WMR928NX. Αξιζουν τα λεφτα τους κατα την γνωμη μου, αν και η LaCrosse κανει νερα με τα ανταλλακτικα της
Εγω σε παροτρυνω παντως πρωτα να βαλεις μια καμερα να εχουμε μια εικονα απο την ομορφη περιοχη σου μιας και υπαρχει ηδη σταθμος στην Αμφικλεια! Οποτε χωρις βιασυνη, ολα θα γινουν!
Και για μεγιστη αξιοπιστεια στην εικονα για τις live weather cams κορυφη ειναι η LOGITECH QUICKCAM PRO 9000 στα 65ευρω"Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
www.meteo.gr
www.meteovolos.gr
Comment
-
ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ..!450μ ΣΕ ΠΛΑΓΙΑ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΤΗΣ DAVIS ΣΙΝ ΕΝΑ ΚΛΟΒΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΙΑΣΤΩ.ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ 250 ΕΥΡΟ!ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ?
<a href=http://www.davisnet.gr/shop/pr_products_offers?htmlproikos=DAVIS&htmlprtyp e=&htmllang=1&htmlprair=1&htmlproffer= 0&htmlsearch=%&sessionid=-1521629446" target="_blank">http://www.davisnet.gr/shop/pr_products_offers?htmlproikos=DAVIS&htmlprtyp e=&htmllang=1&htmlprair=1&htmlproffer= 0&htmlsearch=%&sessionid=-1
521629446</A>Edited by: PARNASSIOS "
Comment

Comment