Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ.....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ.....

ΝΑΙ,ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 10ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ......

Ο ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ,ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ,ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΑΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ,ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ......ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ,ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ,ΠΕΡΝΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΦΑΣΙ ΜΠΥΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ.ΤΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΠΕΡΝΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΑΠΟΥ ΠΙΣΩ.ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΤΕΛΙΚΑ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ(!) ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟ.........ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΘΑ ΦΑΩ ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ε?
    http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Αν ειναι αληθες και δεν υπερβαλλεις εντελως τραγικο....

Comment

Δεν ήμουν παρόν,στο συμβαν,αλλά ρώτησα τι έγινε όταν κατεβηκα να παρω κατι απο το ψιλικατζίδικο και είδα το φορτηγάκι κλαταρισμενο και τις μπύρες τις χυμένες σε όλο το πεζοδρόμιο.Η περιγραφή είναι απο τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού,τώρα αν έγιναν ετσι ακριβώς η όχι δυστιχώς δεν ξέρω! Παντως το λαστιχο και τα νερά απο τις μπύρες τα είδα!
      http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

τα νευρα ειναι παντα κακος οδηγος...

Comment

Αν εχεις τυχη διαβαινε..[i]"

Comment

Γκαντεμιά σε συνδιασμό με απροσεξία και νεύρα θα έλεγα εγώ. Εύχομαι να είναι καλά ο άνθρωπος.
            Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

Τζόκερ έπεξε?

Comment

το πρωτο ηταν απροσεξια, τα αλλα δυο ηταν απορροια της πρωτης απροσεξιας σε συνδυασμο με νευρα!

Comment

[i]"

Comment

Originally posted by MountExplorer
                    το πρωτο ηταν απροσεξια, τα αλλα δυο ηταν απορροια της πρωτης απροσεξιας σε συνδυασμο με νευρα!
                    Μεγαλος Γκαντεμομαγνητης ο παιχτης!! Φτου-φτου μακρυα!![i]"
                    THE RETURN OF THE KING...

Comment

Βαζω στοιχημα οτι ενα θειο του τον λενε Μητσοτακη [i]"

Comment

ασχετα απο γκαντεμια θεωρω οτι η πιεση και η ταχυτητα παιζουν τον μεγιστο ρολο σε τετοια συμβαντα...προφανως το παιδι (ο διανομεας) εχει πανω απο το κεφαλι του ενα τρελλαμενο αφεντικο που βριζει και φωναζει και απειλει θεους και δαιμονες για γρηγοροτερα και ταχυτερα δρομολογια και περισσοτερες διανομες και...και....και.....ειναι κλασσικη η μεθοδολογια κουριερ. μου ελεγε δ/ντης σε κουριερ οτι, οταν πανε να προλαβουν κατι τους λενε, ας τρακαρεις, θα το πληρωσω εγω...τρεχα...κανε γρηγορα και αν εχει τοση κινηση και δεν μπορεις να κανεις κατι η σε κλεινει καποιος και δεν σε αφηνει, χτυπα τον !!!! τρακαρισε τον...θα τον πληρωσω εγω!!! ακου να δεις φιλε μου!!!! Edited by: JIM FORD
                        Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
                        ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Working...
                        X