Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ........

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ........

Πριν απο ακριβως 2 μηνες ξυπνησα με δυνατο βηχα τοσο εντονο και εκνευριστικο που εκανα εμμετό.....

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!!!Ο κομπος ειχε φτασει πια στο χτενι!!!!Πηρα το πακετο Marlboro πανω απο το τραπεζι και το πεταξα απο το παραθυρο μετα απο 14 χρονια...

Απο εκεινη την ημερα δεν το ξαναεβαλα στο στόμα μου....Ενα εχω να πω...ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Δεν λαχανιαζω πια....

Δε βρωμαω πια....

Εχω μεγαλυτερες επιδοσεις στη γυμναστική μου....

Εχω καλυτερες επιδοσεις στο sex[i]

Γενικά νιωθω πλεον ΥΓΙΗΣ!!!!!!

Για αυτο παροτρυνω οσους καπνιζουν να το κοψουν.....

Αυτο που καταλαβα ειναι οτι όλα ειναι μεσα στο μυαλό!!!!Edited by: ΧΕΛΜΟΣ "

[i] Μπραβο ρε συ! ολα στο μυαλο ειναι. και μονο μαχαιρι κοβεται...
    "

Comment

Originally posted by Spyros87
      [i] Μπραβο ρε συ! ολα στο μυαλο ειναι. και μονο μαχαιρι κοβεται...

Μαχαιρι!!!!!!

Ειχα προσπαθησει πολλες φορες να το ελλατωσω αλλα αυτο ηταν προσωρινό για καποιους μηνες...."

Comment

Originally posted by blades
        [i]ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΤΖΩΡΤΖ ΕΤΣΙ ΡΕ ΣΥ ΓΕΡΑ

ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ!!!!!!"

Comment

μπραβο!

Comment

εγω το εκοψα την πρωτη μερα που πηγα να το ξεκινησω. το εβαλα χωρις να το αναψω, και μετα το πεταξα...

Comment

Εγω το ειχα κοψει μαχαιρι για 1.5 χρονο ,αλλα δυστυχως ξανακυλισα[i]

Ολα μια ιδεα ειναι συντομα θα παρω την αποφαση να ξανακανω μια νεα αρχη"

Comment

Και γω ρε παιδια το ιδιο. Παρα τις αυστηρες προειδοποιησεις των γιατρρων το τελευταιο 2 μηνο οτι αν δεν το κοψω σε 4-5 χρονια θα ειμαι μαλλον μακαριτης με αυτο που με βρηκε το θεωρω εξερετικα δυσκολο να το κοψω. 2 μηνες τωρα υποφερω και αναβω συνεχως με αποτελεσμα η οποια μου προσπαθεια σε 5-6 μερες πεφτει στο κενο.

Comment

Εγω δεν καπνιζω καν αχαχουχαχαχ [i] και εχω full επιδοσεις στο sex αντοχες

"
                  Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

Σγχαρητηρια φιλε μου!!!Σου ευχομαι να μην το ξαναβαλεις στο στομα σου ποτε ξανα!!!! Το εκοψα και εγω πριν 18 μηνες και τα αποτελεσματα ειναι εμφανη...Καταρχας εχει βελτιωθει η οσφρηση και η γευση μου...εχει βελτιωθει η αντοχη και η δυναμη μου...κοιμαμαι καλυτερα τα βραδια και το πρωι δεν περναω 15 λεπτα στο μπανιο να βγαζω κομματια απο τον λαιμο μου.....
                    και αυτοι που λενε οτι αν κοψεις το τσιγαρο παχαινεις λενε μ...κιες...ισως το πρωτο 3μηνο να παιρνεις κανα κιλο μετα επανερχεσαι.....
                    Να σημειωσω επισης οτι αν περασω καποιες ωρες σε χωρο που εχει πολυ καπνο νιωθω αρρωστος....Αυτο γιατι και εγω καποτε δεν σεβομουνα αυτους που δεν καπνιζανε και επρεπε να ανεχτουν το θρασος που ειχα να τους επιβαλλω την κακη μου συνηθεια....

Comment

Μπράβο Χελμέ!! Δώσε μας κουράγιο! Πάντως ακόμα είσαι σε κρίσιμο στάδιο, τον νου σου και μην ξεγελαστείς και πεις ότι το ελέγχεις και μπορείς να κάνεις ένα χωρίς να αλλάξει τίποτα.

Εγώ είμαι 15 χρόνια καπνιστής και μόλις τον τελευταίο χρόνο συνειδητά θέλω να σταματήσω να καπνίζω, πριν ήξερα ότι πρέπει να το κόψω αλλά μου άρεσε. Αυτό που με έπεισε ότι αυτή η ηλίθια συνήθεια μου κάνει μεγάλο κακό και κανένα καλό είναι το περπάτημα στα βουνά και τα δάση μας. Τώρα μένει να αγοράσω ένα ποδήλατο και να πάρω την απόφαση.

Comment

Originally posted by THURT
                        και αυτοι που λενε οτι αν κοψεις το τσιγαρο παχαινεις λενε μ...κιες...ισως το πρωτο 3μηνο να παιρνεις κανα κιλο μετα επανερχεσαι.....

Εγω τοτε γιατι πηρα 8 κιλα και δεν τα εχασα ποτε?

Comment

Originally posted by THURT
                          Να σημειωσω επισης οτι αν περασω καποιες ωρες σε χωρο που εχει πολυ καπνο νιωθω αρρωστος....Αυτο γιατι και εγω καποτε δεν σεβομουνα αυτους που δεν καπνιζανε και επρεπε να ανεχτουν το θρασος που ειχα να τους επιβαλλω την κακη μου συνηθεια....

Επειδη λοιπον σε αυτη τη χωρα δεν υπαρχει παιδεια και καπνιζουμε σαν ντουμανια οπου να ναι, απο το 2010 θα μπει μαχαιρι στο καπνισμα στους δημοσιους και ιδιωτικους χωρους. Αν και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να περιμενουμε μεχρι το 2010 και δεν εφαρμοζεται απο αυριο κιολας.. Φυσικα μη μου πειτε οτι δεν θα εφαρμοστει το μετρο, γιατι εχει και προστιμο βαρυ τοσο για αυτους που θα καπνιζουν σε κλειστους χωρους, οσο και για τους ιδιοκτητες τους. Αν και καπνιστης ειναι το μοναδικο σωστο μετρο που εχει παρθει για την προστασια του ανυποψιαστου πολιτη και αυτο φυσικα δεν οφειλεται στο ελληνικο κρατος αλλα στην ΕΕ. Γιατι αν περιμεναμε απο το ελληνικο κρατος ....Ακομα λοιπον μια απαγορευση που δειχνει οτι δεν υπαρχει παιδεια και σεβασμος προς τον συνανθρωπο..Edited by: christos26
                          Worldwide earthquakes
                          http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home

Comment

Για μένα το καλύτερο μέτρο κατά του καπνίσματος θα ήταν να κοστίζει το πακέτο 50 €, να ησυχάσουμε όλοι μία και καλή από αυτήν την βλακεία... αλλά είναι πολλά τα ευρώ που παίζονται και δυστυχώς η υγεία και η ποιότητα ζωής μας κοστίζει λιγότερο σε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις.

Comment

Πραγματικα ειμαι περιεργος να μαθω καποια στιγμη ποσο δινουμε συνολικα σαν Ελληνες καθε ημερα για τσιγαρα.. Ας υποθεσουμε οτι 5 εκατομμυρια Ελληνες ειναι καπνιστες και αγοραζουν ενα πακετο των 3 ευρω καθε ημερα...15 εκατομμυρια ευρω χονδρικα ?????!
                              Worldwide earthquakes
                              http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home

Comment

Working...
                              X