Δεν είναι ψηλός και δεν έχει μετεωρολογικό σταθμό, ούτε και σταθμό τρένων (από όσο ξέρω) αλλά σχετικά κοντά του κατασκευάζεται σταθμός λεωφορείων[i].
Οπότε δεν έχω ιδέα για τις θερμοκρασίες του. Αλλά αφού καλοκαίρι είναι σίγουρα θα έχει ένα σκασμό ζέστη
.
Είμαι βέβαιος όμως ότι έχει χαμηλότερες T από Καϊμάκ και Παρνασσό γιατί είναι κοντά μου ενώ τα άλλα δύο είναι πολύ πολύ μακριά μου.
Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά χρόνια να φάει καλό χιόνι αλλά σίγουρα ρίχνει κάθε χειμώνα περισσότερο χιόνι από Καϊμάκ και Παρνασσό, ξέρετε γιατί...
Εχει ένα σωρό αναστροφές, επιστροφές και περιστροφές.
Παρακάτω παραθέτω μερικά άσχετα links γιατί καταννώ τη χαρά του να απαγορεύεις αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι η χαρά του να παραβαίνεις τις απαγορεύσεις είναι επίσης ανίκητη...
http://www.epcon.gr/Afieromata/iliou/article14_1.htm
http://www.punbb-hosting.com/forums/...pic.php?id=624
Α και κάτι ακόμα.
^%^&^ το κέρατό μου, %^%^$%^$^ τη μάνα σου μα^@*&*#, #@$#$&^#
, τον !@#@!% από εκεί που γέρνεις, το @#$^& που σε πέταγε
Αφού το θέμα θα το κάνουν έτσι κι αλλιώς κόλαση άλλοι, σκέφτηκα να προλάβω να το κάνω μόνος μου!
Παράκληση προς τους mods.
Κάντε το θέμα sticky για να βρίσκεται σε σταθερό σημείο στην οθόνη, γιατί φοβάμαι ότι οι χρήστες από τη βιασύνη και τη χαρά τους να κάνουν post εδώ, θα κάνουν σε άλλα θέματα έτσι όπως θα ανεβοκατεβαίνει (;;;!!!) και πρέπει οπωσδήποτε το θέμα μου να είναι το καλύτερο.
Καλές καλοκαιρινές διακοπές σε όλους
"
Οπότε δεν έχω ιδέα για τις θερμοκρασίες του. Αλλά αφού καλοκαίρι είναι σίγουρα θα έχει ένα σκασμό ζέστη
. Είμαι βέβαιος όμως ότι έχει χαμηλότερες T από Καϊμάκ και Παρνασσό γιατί είναι κοντά μου ενώ τα άλλα δύο είναι πολύ πολύ μακριά μου.
Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά χρόνια να φάει καλό χιόνι αλλά σίγουρα ρίχνει κάθε χειμώνα περισσότερο χιόνι από Καϊμάκ και Παρνασσό, ξέρετε γιατί...
Εχει ένα σωρό αναστροφές, επιστροφές και περιστροφές.
Παρακάτω παραθέτω μερικά άσχετα links γιατί καταννώ τη χαρά του να απαγορεύεις αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι η χαρά του να παραβαίνεις τις απαγορεύσεις είναι επίσης ανίκητη...
http://www.epcon.gr/Afieromata/iliou/article14_1.htm
http://www.punbb-hosting.com/forums/...pic.php?id=624
Α και κάτι ακόμα.
^%^&^ το κέρατό μου, %^%^$%^$^ τη μάνα σου μα^@*&*#, #@$#$&^#
, τον !@#@!% από εκεί που γέρνεις, το @#$^& που σε πέταγε
Αφού το θέμα θα το κάνουν έτσι κι αλλιώς κόλαση άλλοι, σκέφτηκα να προλάβω να το κάνω μόνος μου!
Παράκληση προς τους mods.
Κάντε το θέμα sticky για να βρίσκεται σε σταθερό σημείο στην οθόνη, γιατί φοβάμαι ότι οι χρήστες από τη βιασύνη και τη χαρά τους να κάνουν post εδώ, θα κάνουν σε άλλα θέματα έτσι όπως θα ανεβοκατεβαίνει (;;;!!!) και πρέπει οπωσδήποτε το θέμα μου να είναι το καλύτερο.
Καλές καλοκαιρινές διακοπές σε όλους
"

United States, Saint Paul</TD> <TD align=middle ="vtrc">45°08'00" N</TD> <TD align=middle ="vtrc">93°13'78" W</TD> <TD align=right ="vtrc">0.00 km</TD></TR> <TR> <TD align=right ="vtrc">2</TD> <TD align=right ="vtrc">45.123 ms</TD> <TD align=right ="vtrc">58.405 ms</TD> <TD align=right ="vtrc">52.162 ms</TD> <TD align=left ="vtrc"></TD> <TD align=left ="vtrc">mpls-dsl-gw17-209.mpls.qwest.net</TD> <TD align=left ="vtrc">
</TD> <TD align=middle ="vtrc"></TD> <TD align=middle ="vtrc"></TD> <TD align=right ="vtrc"></TD></TR> <TR> <TD align=right ="vtrc">8</TD> <TD align=right ="vtrc">230.678 ms</TD> <TD align=right ="vtrc">237.572 ms</TD> <TD align=right ="vtrc">233.322 ms</TD> <TD align=left ="vtrc"></TD> <TD align=left ="vtrc">customer-side-forthnet-1-pal9.pal.seabone.net</TD> <TD align=left ="vtrc">
Italy, Palermo</TD> <TD align=middle ="vtrc">38°11'67" N</TD> <TD align=middle ="vtrc">13°36'67" E</TD> <TD align=right ="vtrc">8204.03 km</TD></TR> <TR> <TD align=right ="vtrc">9</TD> <TD align=right ="vtrc">228.235 ms</TD> <TD align=right ="vtrc">245.620 ms</TD> <TD align=right ="vtrc">235.063 ms</TD> <TD align=left ="vtrc"></TD> <TD align=left ="vtrc">***********.forthnet.gr</TD> <TD align=left ="vtrc">
Greece, Athens</TD> <TD align=middle ="vtrc">******" N</TD> <TD align=middle ="vtrc">*****" E</TD> <TD align=right ="vtrc">*****.65 km</TD></TR></T></T></TABLE>Edited by: tsompanis "
Comment