ikomsport mesw ebay apo Galia me kostos apostolis mono 35 E
exw parei ski kai emeina euxaristimenos. exei kai akoma ena pwliti alla de thimamai to onoma ama to thimithw tha sou pw episis apo galia
το ειδα το conrad απλα ειμαι καπως επιφυλακτικος απεναντι στα e-shop και ειδικοτερα απεναντι στο conrad μην τυχον τα προιοντα τους ειναι Β' διαλογης,υπερβολικα χαμηλες τιμες.....[i]
"
έχω ψωνήσει αρκετά απο εκεί και είναι ΟΚ. Σωστός στις τιμές, μεταφορικά κλπ και παίρνει και παζάρι (βρες τι σε ενδιαφέρει και μετά ρώτα τον τιμές) Οι τιμές στο κατάλογό του είναι σχετικά πιο ακριβές...
"
"All that is gold does not glitter; not all those that wander are lost." -- J.R.R. Tolkien
εχει ψωνισει κανεις απο το conrad ? τρομερες προσφορες...
Αγόρασα πέρισυ τον Οκτώβριο πέδιλα και δέστρες και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και με την επικοινωνία (μέσω email) και με την αποστολή (UPS σε 10 ημέρες), και πάνω απόλα με τη τιμή.
Δές και το <a href=http://www.telemark-pyrenees.com" target="_blank">telemark-pyrenees</a> .Έχει πιο τεχνικό εξοπλισμό και κατα τη θερινή περίοδο κάνει πραγματικό ξεπούλημα. Επίσης τα παιδιά εκεί είναι πολύ εξυπηρετικοί και λεπτομερείς σε ότι και αν τους ζητήσεις - ρωτήσεις.Edited by: powderdrill "
τσέκαρε και το <a href=http://www.xsports.gr" target="_blank">www.xsports.gr</a>, νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, Ελληνικό με ποικιλία, σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Καταπληκτικές τιμές και ποικιλία αν σε ενδιαφέρουν και περυσινά μοντέλα σε τιμές......
Εγώ πάντως την προηγούμενη εβδομάδα πήρα με 335 ευρώπουλα,
1. Σκί Salomon Flyer 1080 twin-tip kai δέστρα Z10sc salomon, (που μου άρεσαν για allmountain πολύ)
2. μποτούλα Lange Fluid 90 (gamati!!! freeride),
και
3. μπατόν GABEL
και... περιμένω να χιονίσει!
Ελληνικό, και κυρίως... πολύ μεγάλη ποικιλία και τιμές σε στοκ. O Δημήτρης στείλε mail στο info, απαντά αμέσως, ήταν πολύ εξυπηρετικός, (με σκλάβωσε), γρήγορος + ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ και εγώ στο ebay τα είχα βρει όλα με 370! ’σε που μου είπε σε τιμές πολύ καλές, και άλλα δεν ξέρω πόσα προϊόντα, που δεν είχα βρεί στο site του."
Comment