Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μαντονα!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μαντονα!!!

Για να δουμε ποιοι θα πανε στην συναυλια της Μαντονας[i]"
    Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Πανακριβα τα εισιτηρια...Αν και φθηνοτερα να ηταν δεν νομιζω να πηγαινα

Comment

Εγώ θα πάω πάντως![i]"

Comment

Να μου λείπει...πολλά γκαφρά και θα είναι και τίγκα στα πουστρ@κια....

Comment

27 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακο Σταδιο

Οι τιμες των εισιτηριων ειναι:
          PL1 ( VIP ) 250 ευρώ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στην ειδική VIP περιοχή στις κερκίδες του σταδίου.
          PL2 110 ευρώ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου.
          PL3 100 ευρώ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου.
          PL4 85 ευρώ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου.
          PITCH A 90 ευρώ όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα, αλλά σε ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή.
          PITCH B 80 ευρώ όρθιοι γενικής εισόδου στην αρένα.

Comment

Αντε ρε που θα παω να δω Μαντονα..την γρια...

Τη Τεταρτη ερχεται ο Χατζηγιαννης Βολο! [i]
            "
            Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
            Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
            www.meteo.gr
            www.meteovolos.gr

Comment

Γρια γρια αλλα πολλες 20αρες φιλες μου θα τη ζηλευαν...
              (βεβαια θα μου πεις οτι ειναι η μιση πλαστικη αλλα δεν εχει σημασια..)

Comment

Κατσε να την βλεπεις, αμα την ακουμπησεις να δεις πως θα ειναι.

Και σιγα μην εχει αντοχες... [i]
                "
                Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
                Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
                www.meteo.gr
                www.meteovolos.gr

Comment

Στην περιπτωση της μετραει η τεραστια εμεπιρια επι του θεματος![i]"

Comment

Τη μαντονα την εχω δει απο κοντα στο Μαϊαμι και ειναι ενα ματσο χάλια......

Comment

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ

Όπως θα δείτε για τις πρώτες μέρες της προπώλησης θα λειτουργήσουν ταμεία και στο Ο.Α.Κ.Α.!!! Αυτό είναι μια πολύ καλή πρόταση για το κοινό της Αθήνας με δεδομένο ότι στο Ο.Α.Κ.Α. υπάρχει άνετος χώρος parking. Είναι μια επιλογή που την προτείνουμε.

Aκολουθούν αναλυτικά τα σημεία προπώλησης και οι ώρες λειτουργίας τους

ΤΙCKET HOUSE - ΑΘΗΝΑ Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς) - Τηλ: 210 3608366. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-21:00 Σάββατο: 10:30-16:00

EKTAKTΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. Στην Πύλη Α, είσοδος από Σπύρου Λούη
                      Από την Παρασκευή 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 4 Ιουλίου. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:30 Σάββατο: 10:30-16:00

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΕΩΣ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) Πλατεία Αριστοτέλους 10

(Tαμείο 2 Κινηματογράφου Ολύμπιον) - Τηλ: 2310 378691. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:30 Σάββατο:10:30-16:00

TICKETPRO.GR ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ON LINE ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
                      www.ticketpro.gr 24 ώρες το 24ωρο

by mad.tv

Comment

Μια που ανοιξα εγω το θεμα δεν ειμαι και πολυ φαν της Μαντονας αλλα θα παω για ενα μονο λογο οταν το 1997 πολιτιστικη πρωτευουσα ητανε η Θεσσαλονικη ειχαν ερθει η U2 δεν τρελαινομουνα εκεινη την εποχη για αυτους αλλα αποφασισα να παω στην συναυλια και απο τοτε δεν εχω υποσχεθει να πηγαινω σε καθε μεγαλη συναυλια εντος Ελλαδος τα συναισθηματα που ενιωσα ειναι απεριγραπτα η ατμοσφαιρα ο κοσμος το σωου εννοειτε πως θα παω στην Μαντονα τα περι πουστ.... ειναι επιεικως μαλ... και κομπλεξισμοι.

Φιλικα Ανδρεας.
                        Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

<a href=http://www.youtube.com/watch?v=kyv0EY5GgF8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=kyv0EY5GgF8</A>"

Comment

Ειμαστε τρελοι εμεις οι Ελληνες! [i]"

Comment

Με τις ωρες στην ουρα

Comment

Working...
                              X