Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι εξ Αττικής....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι εξ Αττικής....

Σημερα..... η μερα σε ΠΟΛΛΕΣ περιοχές της Ελλάδας μπορεί να χαρακτηριστεί ως μέρα καύσωνα

Βραχναϊκα 40,1 ατοφιο!!!
    Θερμη 38,3!!!
    Αχαϊα Οβρια 39!!!
    Αχαϊα Παραλία 39,2!!!

Αυτές είναι απτις μεγαλύτερες. Στη περιοχή μου απτην άλλη 35,2(2οομ)

Τα αναφέρω αυτά διότι τα κανάλια εκ Πρωτευούσης(μακαρι να είχα το ελευθερο να τα χαρακτηρίσω με ΑΠΕΙΡΑ κοσμιτικα) δεν βγάλανε άχνα για το πραγματικό καυσωνα!!!
    Τιιι έγινε?? Στην Αττική είχαμε φυσιολογικές Τ?? είχαμε μελτεμάκι, που δυστυχώς έκαψε στρεμματα. Οργιζομαι παιδιά διότι επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα...Που είναι to STAR να βγάλει τους ρεπορτερ στη παραλία του Αλίμου και να μας δείχνει τις Τ ανα την Ελλάδα?
    Που είναι ο Στραβελλάκης να ρωτάει το Κολυδά πόσο θα πάει στην Αττική η Τ και το αν θα καταφέρουν να αντέξουν οι κάτοικοι???

Πεστε μου αν έχω άδικο.....

www.northmeteo.gr
    Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Από τη στιγμή που δεν πέρασε το 37 η Αττική δεν υπάρχει καύσωνας,τέλος!Ολόκληρη η Ελλάδα είχε μια κλασική καλοκαιρινή μέρα!!! [i]"
    Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Μου έκανε εντυπωση ρε συ...σημερα ψήθηκα είδα κατι Τ στο Μεταρ και έμεινα.....ΟΟΟλες τις άλλες περιπτώσεις που διατυμπανίζουν καύσωνες τα κανάλια δε καταλαβαίνω καύσωνα στο ελάχιστο , τουλάχιστον ώς τώρα! Ε γιατί?

Το ίδιο θα συναίβενε αν είχαμε χιονιά..Να μου πείς δεν έχουν μόνιμους ανταποκριτές?? Εχουν ολοκλιρα στουντιο κιόλας!

www.northmeteo.gr

Comment

Καυσωνας ????Ποιος καυσωνας????

22 ελαχιστη 33.5 μεγιστη εδω......[i]"

Comment

Οι 3 από τις 4 περιοχές που ανέφερες είναι εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Πάτρας και βρίσκονται στα δυτικά της πόλης. Οι τιμές αυτές που μετρήθηκαν? Γιατί απότι γνωρίζω η εμυ δεν έχει επίσημο σταθμό στις περιοχές αυτές. Του αστεροσκοπείου είναι; Επίσης και οι 3 περιοχές μάλλον δείξαν τέτοιες τιμές λόγω καταβάτη ανέμου. Τα Βραχνέικα είναι δίπλα από τη θάλασσα...Πατρινός είμαι. Αναρωτήσου λίγο. Το 40ρι είναι μάλλον πολύ πολύ πρόσκαιρο λόγω καταβάτη. Οι λοιπή πόλη όπως και ο Aραξος δείξαν 37ρια.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι το κεντροδυτικό κομμάτι της χώρας έχει πολλή ζέστη. Συνήθως ανάποδα πάει!

Originally posted by xionotrela
          Σημερα..... η μερα σε ΠΟΛΛΕΣ περιοχές της Ελλάδας μπορεί να χαρακτηριστεί ως μέρα καύσωνα

Βραχναϊκα 40,1 ατοφιο!!!
          Θερμη 38,3!!!
          Αχαϊα Οβρια 39!!!
          Αχαϊα Παραλία 39,2!!!

Αυτές είναι απτις μεγαλύτερες. Στη περιοχή μου απτην άλλη 35,2(2οομ)

Τα αναφέρω αυτά διότι τα κανάλια εκ Πρωτευούσης(μακαρι να είχα το ελευθερο να τα χαρακτηρίσω με ΑΠΕΙΡΑ κοσμιτικα) δεν βγάλανε άχνα για το πραγματικό καυσωνα!!!
          Τιιι έγινε?? Στην Αττική είχαμε φυσιολογικές Τ?? είχαμε μελτεμάκι, που δυστυχώς έκαψε στρεμματα. Οργιζομαι παιδιά διότι επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα...Που είναι to STAR να βγάλει τους ρεπορτερ στη παραλία του Αλίμου και να μας δείχνει τις Τ ανα την Ελλάδα?
          Που είναι ο Στραβελλάκης να ρωτάει το Κολυδά πόσο θα πάει στην Αττική η Τ και το αν θα καταφέρουν να αντέξουν οι κάτοικοι???

Πεστε μου αν έχω άδικο.....

Edited by: demizz26
          ...ακόμα και μέσα στην Αθήνα, που τη νύχτα θα ενταθούν...

Comment

Η κατασταση στη Θεσσαλονικη ηταν αποπνικτικη λογω υγρασιας. Κατα τα αλλα η θερμοκρασια δεν ανεβηκε σε πολυ υψηλα επιπεδα. Κατα μεσο ορο κυμανθηκε στους 35 βαθμους, στην ευρυτερη περιοχη της Θεσσαλονικης.
            Worldwide earthquakes
            http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home

Comment

εγω παιδια σημερα πηγα για 2 ωρες στην Σπαρτη και κονταψα να πεθανω!πως ζειτε ρε σε αυτες τις πολεις?
              Τριπολη και παλι ΤΡΙΠΟΛΗ [i]
              σημερα 12-33 ανετοτατα!!!"
              Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
              Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
              Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Originally posted by notis_tripoli
                εγω παιδια σημερα πηγα για 2 ωρες στην Σπαρτη και κονταψα να πεθανω!πως ζειτε ρε σε αυτες τις πολεις?
                Τριπολη και παλι ΤΡΙΠΟΛΗ [i]
                σημερα 12-33 ανετοτατα!!!
                Ειστε σε υψόμετρο και φανταζομαι δε θα έχετε υγρασία..οπότε το 33αρι το νιωθεις σαν 33αρι το πολύ.
                Χρηστο 40% ήταν η υγρασία στο ζενιθ της Τ εδω σε μένα...δεν είναι δα και τόσο υψηλη η υγρασία έτσι δεν είναι? Αν πας στη Σιγκαπούρη εκει η τ Τ δεν ανεβαίνει ποτέ πάνω απο 35 αλλα σχεδόν καθημερινώς έχει πάνω απο 80-90% υγρασία και η αίσθηση της ζέστης είναι σε επίπεδα 40-43ο.
                Ειχα πάει αρχές Μαρτίου φεύγοντας από τη χειμωνιάτικη Αθηνα. Είχα πάθει θερμοκρασιακό σοκ με δυο λόγια!

"

www.northmeteo.gr

Comment

Ειναι χαρακτηριστικο Αποστολη οτι ακομα και το Ασβεστοχωρι ειχε πολυ υγρασια. Δεν ενοιωθες τοσο ζεστη, αλλα δυσφορια απο την υγρασια.
                  Worldwide earthquakes
                  http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home

Comment

Απ'οτι διαβασα τοποθετησαν 7 νεους σταθμους στην πολη της Πατρας, σε διαφορα σημεια. Αληθεια σε εξυπηρετουν τοσοι σταθμοι σε μια πολη;; Εδω στην Ευβοια και υπαρχει μονο ενας απο το αστεροσκοπειο...

Βεβαια η αγορά των συγκεκριμενων σταθμών
                    έχει γίνει από την ΚΤΑΔΑ.ΑΕ και όχι από το αστεροσκοπείο.
                    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Μες το αμαξι μου σημερα επιασα 42 βαθμους απορω πως δεν προβλευτηκε

κι αυτο[i]"

Comment

και γιατι δεν απευθυνεσαι στα Αθηναικα καναλια και το λες σε εμας που απλα τυχαινει και ζουμε στην Αθηνα????Σιγα ρε φιλε μην απολογηθω κιολας γιατι το σταρ δειχνει πλανα και κ..λους απο την παραλιακη..

Comment

Originally posted by Dirfis
                          Απ'οτι διαβασα τοποθετησαν 7 νεους σταθμους στην πολη της Πατρας, σε διαφορα σημεια. Αληθεια σε εξυπηρετουν τοσοι σταθμοι σε μια πολη;; Εδω στην Ευβοια και υπαρχει μονο ενας απο το αστεροσκοπειο...

Βεβαια η αγορά των συγκεκριμενων σταθμών
                          έχει γίνει από την ΚΤΑΔΑ.ΑΕ και όχι από το αστεροσκοπείο.

Βρε συ Αγγελε, δεν τους εβαλαν στην πολη τους σταθμους! Τους διεσκορπισαν σε ολο τον νομο! Καλα κανανε!!!
                          Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
                          Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
                          www.meteo.gr
                          www.meteovolos.gr

Comment

συμφωνω οτι σημερα ηταν η πιο ζεστη μερα ασχετα με το τι εδειχναν οι σταθμοι.Μπορει να ηταν λογω της φωτιας αλλα και παλι το αυτοκινητο δεν επεσε κατω απο 40 ( ενω στον υποτειθεμενο καυσωνα¨της περασμενης βδομαδας δεν εδειξε πανω απο 37), ο αερας εκαιγε το προσωπο ενω στην παριλιακη μυριζε καμμενο και η κατασταση ηταν χαλια

και τα λεω αυτα γιατι προσωπικα δεν μ'ενοχλει η ζεστη, δειγμα οτι σημερα για 1η φορα λειτουργησε το κλιματιστικο σε σπιτι και αυτοκινητο"
                            Φτάσε όπου δεν μπορείς

Comment

Εγω ακομα κλιματιστικο δεν εχω βαλει στο σπιτι ....μονο το πρωι στο κεντρο εβαλα στο αυτοκινητο....

Comment

Working...
                              X