Announcement

Collapse
No announcement yet.

Και ποιοι είστε σεις που βγάλατε την απόφαση;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Και ποιοι είστε σεις που βγάλατε την απόφαση;

Καλά, έχετε την εντύπωση ότι μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε εδώ μέσα; Βγάλατε μια απόφαση και τι δηλαδή; Πως τη βγάλατε, το σκεφτήκατε ιδιαίτερα το θέμα και καταλήξατε στην απαγόρευση των link; Έλεος πια! Λίγο μυαλά δε βλάπτει να το χρησιμοποιείτε μερικές φορές!

Προσωπικά θα χαρώ πολύ να με θέσετε εκτός φόρουμ αν βάλω κάποιο λινκ σε ποστ μου, που εννοείται ότι θα το κάνω! Το πολύ το μοντερειτοριλίκι κάνει κακό στο κεφάλι τελικά! [i]
    "
    Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
    Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

H απόφαση Λεωσθένη πάρθηκε από το Sr και όχι από τους μοντ. Φυσικά και είναι τελείως άκυρη απόφαση και φυσικά θα συνεχίσουμε να βάζουμε λινκ από άλλα μετεοσαιτ και γενικότερα άλλες ιστοσελίδες σχετικές με τον καιρό.
    Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
    200μ.
    hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
    http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

Παιδιά συγνώμη,αλλά νομίζω οτι το θέμα με τα λιν δεν ενοχλεί κανέναν τελικά,εκτός απο αυτούς που θέλουν και ψάχνουν αφορμές για σαματά.Προσωπικα Δηλώνω οτι ΚΑΝΕΝΑ λινκ που δίνουν όλα τα παιδιά δεν με ενοχλεί,αρκεί φυσικά να είναι αναλογο του χώρου.Δεν χρειάζονται τετοιες μικρότητες πιστεύω.Σαφώς και θα συνεχίσω και εγώ το λινκάρισμα ,και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αυτή η απόφαση του έτσι θέλω.........
      http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Δεν ξερω αν εγινε αντιληπτο, αλλα η αποφαση ειναι απο τον administrator και οχι απο το moderator group...

Comment

ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!![i]"
          www.northmeteo.gr τώρα η βόρεια Ελλάδα έχει πρόβλεψη!!!!!

Comment

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ?
            ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Π Ο Τ Ε ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΕΣΚΑΜΕΝΑ.
            ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΙΚΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ,ΩΣΤΟΣΟ,ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΙΝΚ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΙΡΟ ΚΛΠ ,ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.

Edited by: ONLYSNOW

Comment

Όπως είπα και εχτές είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος ποιος ανεβάζει ένα λινκ για να διαφημίσει έμμεσα ή και άμεσα έναν άλλον παρόμοιο χώρο ή ακόμα και τον δικό του.
              Κάποιοι το κάνουν συστηματικά.
              Δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα για κάποια άρθρα ή κείμενα που αναδημοσιεύονταν εδώ γιατί είχε κάτι ενδιαφέρον άλλα μέλη του φόρουμ να λινκάρουν δικά τους ποστ μαζί με την σελίδα άλλου χώρου που είναι μέλη νομίζω ότι είναι το λιγότερο άκομψο.
              Μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν μεταξύ μας,ο Π.Βατικιώτης ήταν έντονα ενοχλημένος εδώ και μεγάλο διάστημα με αυτό το γεγονός.Και είναι αυτός που έχει και τον πρώτο λόγο εμείς απλά κάναμε πάντα τα στραβά μάτια και όπως αποδεικνύεται κακώς.
              Έχω ξαναπεί ότι πάνω απ’όλα είμαι χρόνια μέλος του SR και απλά τυγχάνει εδώ και λίγους μήνες να είμαι και ένα μέλος του χαζομοντερειτορ γκρουπ όπως μας αποκάλεσε με υπονοούμενα ο Λεωσθένης.
              Πάντα προσπαθούσα να σέβομαι τον χώρο που μου δίνει την δυνατότητα να ανταλλάσω ελεύθερα απόψεις –γνώσεις-εμπειρίες για το αγαπημένο μου χόμπυ και αντικείμενο.Πολλές φορές με επιτυχία κάποιες άλλες όχι άλλα σίγουρα όχι εσκεμμένα όπως κάποιοι άλλοι εδώ που επιχειρούν για να δημιουργούν συνεχώς προβλήματα.

Comment

σε οποιον δεν αρεσουν οι αποφασεις του admin, το μονο που μενει ειναι να μην ξαναμπει στο site

Comment

ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΙΝΚ.

ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ,ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΕΛΩ?

ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?

ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ?

ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΕΝΙΟΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΛΙΓΟ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ Ο ADMIN ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ.Edited by: ONLYSNOW

Comment

Ρε παιδια σε παρομοια σαιτ σαν το snowreport εννοει ειναι λογικο.

Αν ηταν για ολα τοτε δε θα υπηρχε το ποστ κολλημενο τοσους μηνες

με τις μετωρολογικες διευθυνσεις

Ανταγωνιστηκα σαιτ το λεει ξεκαθαρα

Comment

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΝΟΩ ΠΛΗΡΩΣ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΙΤΕ ΦΙΛΩΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ SNOWREPORT OΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ(ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΑΧΑΧΑ).

ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΩΝ-ΑΡΙΘΜΟ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ......

Comment

Originally posted by giannis42
                        σε οποιον δεν αρεσουν οι αποφασεις του admin, το μονο που μενει ειναι να μην ξαναμπει στο site

[i]σωπα ρε φιλε σοβαρα !! να μην ξαναμπει στο σιτε?? δν φταινε ουτε τα λινκ ουτε τα ... το κεφαλι μασ μασ φταιει λεω εγω οταν εχουμε χιονια και ετψ ολα μια χαρα τωρα ομως που δν εχει τοσο ενδιεαφερον τα ριχνουμε ο ενας πανω στν αλλο ελεος ωρε!! εγω προσωπικα μπαινω στο φορουμ για να κανω χαβαλε και να μιλησω με τουσ φιλουσ απο το φορουμ οποιοσ μπαινει να τσακωθε ιασ παρει το κουβαδακι του και σε αλλη παραλια απο μονος του!!
                        "

Comment

Ας ηρεμίσουμε λίγο. Προσωπικά ούτε εγώ συμφωνώ με αυτή την απόφαση, το πιο λογικό θα ήταν να απαγορευτούν τα εμφανώς διαφημιστικά-καταχρηστικά (spam) λινκαρίσματα μόνο. Όμως, όπως ο καθένας στο σπίτι του μπορεί να έχει ότι κανόνες θέλει, έτσι και εδώ, ο κος Βατικιώτης έχει τον τελευταίο λόγο. Αν παραμείνει αυτή η απόφαση, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι είτε να την σεβαστούμε, είτε να αποχωρήσουμε από το forum..

Επ'ευκαιρία, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από το forum σε ότι με αφορά, για το προχθεσινό ατυχές περιστατικό.
                          Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

Επ' ευκαιρία τώρα μπορείτε να αρχίσετε ανενόχλητοι τα spam copy-paste αν είστε οι ίδιοι εκδότες των άρθρων σας.
                            Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                            Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

[i]"

Comment

Working...
                              X