Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τιμοκατάλογος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by KELLY
    sp μου να σου πω όμως ότι ναι τα ΕΤΑ κανουν τις επενδυσεις αλλα ο διευθυντης οφειλει και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ πως που ποτε θα δοθουν χρηματα και γιατι! και εμεις αυτο ζηταμε να μαθουμε το πλανο που εχει δοθει για τις επενδυσεις ωστε να γνωρίζουμε.
    τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο. δεν ειναι κατι κακο ουτε και παρανομο!
    και καλα θα κανεις να βαλεις κράνος γιατι τα πραγματα ειναι λιγακι επικινδυνα όταν πλακωνει κοσμος που δεν γνωριζει.

αυτα!
    Δυστυχώς,στην Ελλάδα τα πράγματα είναι περίεργα.Μπορεί να έχει στείλει ο Δ/ντης του Χ.Κ ένα σωρό αιτήματα για αναβαθμίσεις π.χ των ηλεκτρικών συστημάτων των αναβατήρων,στα ΕΤΑ και να μην ξέρει τίποτα για το μέλλον τους.Κάποια στιγμή οι managers" των ΕΤΑ να δουν οτι περισεύουν χρήματα για να γίνουν,να αγορασθούν τα ανταλλακτικά,και να το μάθει ο Δ/ντης 2-3 ημέρες πριν.’λλοι κάνουν τις προμήθειες.Ο Δ/ντης ζητάει μόνο αυτά που θεωρεί οτι χρειάζονται.Η ευθύνη του είναι ως εκεί.Το θέμα είναι,ζητάει;Ή για να μην τον "σουτάρουν" δεν ζητάει τίποτα;Θέλω να πιστεύω ότι έχει στείλει πολλά υπομνήματα στα ΕΤΑ για τις ελλείψεις στο Χ.Κ και το πρόβλημα το δημιουργούν οι καρεκλοκένταυροι εκεί.Στα άλλα προβλήματα που έθεσες,σαφώς και έχει λόγο και υποχρέωση ο Δ/ντης να τα λύσει."
    ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Comment

αναστασία μου αν μπορεις να μπεις στο χκ χωρις να πληρωσεις τα 27 ευρώ μαγκιά σου και μπράβο σου! εγώ τι μπορώ να πω πάνω σε αυτό?
      απο κει και πέρα όμως δεν ειναι μονο τα 27 ευρώ. Είναι παρα πολλά πραγματα μαζεμενα τα οποία και ρωτησα τον αγαπητό κατα τα άλλα διυεθυντή του χκ.
      ελπίζω φυσικά να μην μου κάνει μηνυση και καταλήξουμε σαν τον Κουγια και Τριανταφυλοπουλο και Λαζόπουλο που ο ενα κανει μυνηση στον άλλον και ολοι μαζί καπου αλλου .

ΕΙΔΩΜΕΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ......."

Comment

Παιδια καλησπερα απο την κατερινη και
        Χρονια Πολλα.

Στο Ελατοχωρι εχουμε λιωσει στο Σκι......Καλα ντε μην βαρατεεεεεεεε!!!!!!!!

Ρε εσεις να σας κανω μια ερωτηση.

Περισυ αν θυμαμαι καλα Τα Σκ η καρτα ειχε 25 καλα τα λεω????

Ενταξει δεν εγινε Θεμα τωρα για 2 ευρω παραπανω.

Εσεις απο οτι καταλαβα τρελεναιστε με την Εξωφρενικη τιμη των 27 ευρω γιατι ακουτε οτι στην Βορεια Ελλαδα το Ακριβοτερο Χ/Κ ειναι 15 ευρω για Σκ.

Με το δικιο σας.

Αλλα μην ξεχνατε πως το Μεροκαματο στην Βορεια Ελλαδα ειναι πολυ Χαμηλοτερο απο την Αθηνα.....

Οποτε οι τιμες ειναι περιπου στα ιδια επιπεδα

Φιλικα Παντα

Καλες Γιορτες και Πολλα Χιονια"

Comment

2€ απο εδώ 2€ απο εκεί η τσέπη...ευρωραγεί!Εκτός αυτού 2€ είναι 8% αύξηση σε σχέση με πέρσι.Ποιός εργαζόμενος θα πάρει τόση αύξηση;Επίσης μεγάλη αύξηση έγεινε στην ετήσια κάρτα.Όσο για τα χαμηλότερα μεροκάματα στη Βόρεια Ελλάδα δε νομίζω ότι ισχύει.Οι Συλογικές Συμβάσεις Εργασίας έχουν πανελλήνια ισχύ.Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάποια μεμονομένη περίπτωση.
          ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Comment

Originally posted by snowreport
            Κλείνουμε το θέμα σχετικά με τον τιμοκατάλογo
            Βλέπω να ξανακλείνει και να ξανανοίγει και να ξανακλείνει.. "
            Προσανατολισμός σανίδας στη μέγιστη αποχή με 0.5cc

Comment

BRAVO KELY !!!! GIA TO POST!!!!

TI NA KANOYME TELIKA ?????

KAI ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!

ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FORUM !!!! AΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΜΩΣ!!!

1, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ Χ/Κ ΠΑΡΝΑΣΟΥ ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ POST..ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ....!!!! ?????

2, ΥΠΑΡΧΕΙ ????? ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΕΤΑΙΡΙΩΝ ..... ΜΙΛΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΝΑΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ SNOWREPORT ......(ANYWAY H ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ .....) ?????

3, ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ......!!!!!!?????

ANYWAY ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ........ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ POST ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ.....

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ KAKH ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ........ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.......

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ......

Edited by: tsompanis "

Comment

καλημέρα σε όλους αλλά και στον καθένα προσωπικά!!!
                τα μπράβο παιδιά αφήστε τα και να κοιτάξουμε όλου πως θα πάρουμε απαντήσεις. είναι ερωτημάτα που απασχολούν όλους μας εμένα που δεν είμαι η τελεια σκιερ αλλά τον και πολλούς αλλους φίλους που κάνουν πολύ καλυτερο σκι απο εμένα αλλά όλοι έχουμε μια κοινη συνιστώσα!! αγαπαμε το βουνό! τα περισσότερα αν όχι όλα από αυτά τα σεφτόμαστε όλοι απλά έτυχε εγώ να τα ρωτήσω.
                για να απαντήσω και στον φίλο μου που ρώτησε γιατί τα λέμε μόνο για τον Παρνασσό. απλά γιατί είναι το μόνο βουνό που σε μιάμιση δύο ώρες μπορείς να είσαι επάνω και να κάνεις σκι.

φιλιά σε όλους σας
                καλημέρα
                κέλλυ
                "

Comment

Ο Tsompanis έγραψε:

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ Χ/Κ ΠΑΡΝΑΣΟΥ ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ POST..ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ....!!!! ?????

Ο λόγος είναι απλός. Μετά την χειρότερη χρονιά λειτουργίας του ΧΚΠ , όλοι περίμεναν να δουν τι θα γίνει φέτος. Η αυξηση που σε άλλη περίπτωση θα πέρναγε με μία ψιλογκρίνια φάνηκε σαν η απώτερη προσβολή στον κόσμο του Παρνασσού και ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.Από μία άποψη έχει και το καλό ότι συσπείρωσε τον κόσμο και προκάλεσε μία πρωτόγνωρη συνειδητοποίηση
                  στο άβουλο κοπάδι που μόνο να κάθεται το αρμέγουν ξέρει.
                  Μη το χτυπάς το σαλάμι

Comment

Αγαπητοί φίλοι του Forum,
                    Οσο αφορά την πλευρά μας, πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα (νομικής φύσης) αν τα μηνύματα σας είναι ενυπόγραφα,
                    σε ήπιους τόνους, δεν θίγουν κανένα και δεν δυσφημίζουν άμεσα η έμεσα τρίτους (πχ το χιονοδρομικό).
                    Διαφορετικά, αν δεν τηρούνται τα παραπάνω, φέρουμε και εμείς ευθύνη που προσφέρουμε αυτό το μέσο που λίγο πολύ διαβάζεται από χιλιάδες άτομα και συνεπώς επηρεάζει την κοινή γνώμη.
                    Μπορείτε λοιπόν να συνεχίσετε δίνοντας περισσότερο προσοχή στα γραφόμενα και έχοντας υπ' όψην και την δική μας πλευρά.
                    Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε σε όλους
                    σας Καλή χρονιά!
                    Πάνος Βατικιώτης
                    Snow Report
                    210-3617790

PS: Το μήνυμα της Kelly εστάλη με FAX στο Χ.Κ.Π.Edited by: snowreport
                    30 χρόνια Snow Report

Comment

Αγαπητό Snowreport,

Σε καμία περίπτωση δεν έιχα πρόθεση να θίξω κανέναν και φυσικά ουτε τον Κύριο Τσαπλαρή.

Δεν τον γνωρίζω προσωπικά ούτε και έχω κάτι μαζί του.το μόνο που ξέρω είναι ότι κατέχει διευθυντική θέση στο ΧΚΠ.

χαιρομαι πολύ που στείλατε τα ερωτηματά μας με φαξ και ελπίζω να έχουμε σύντομα απαντήσεις.

καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας.

Κέλλυ

Comment

Αγαπητή Kelly,
                        Είναι ένα μήνυμα με ουσιαστικές υλοποιήσιμες προτάσεις
                        για αυτό το στείλαμε.
                        Περιμένουμε τις απαντήσεις και μία ευχάριστη ανακοίνωση σε λίγο.
                        Καλή χρονιά!
                        Edited by: snowreport
                        30 χρόνια Snow Report

Comment

Η ευχάριστη ανακοίνωση είναι ότι ανοίγει αύριο το διπλό.
                          Δεν υπάρχει αρκετό χιόνι για τους υπόλοιπους αναβατήρες.
                          30 χρόνια Snow Report

Comment

PO PO.....
                            Apisteyta nea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!
                            KeLly telika...ti glitosame.....xi...xi..apo tin adraneia kai ayrio tha mas EPITREPSOYN NA PARASTOYME Stn komodia poy th apaixtei ayrio
                            kai meta apo ayta...anoigei to diplo...
                            EKstasiesmenh exo minei apo ta simerina Dromena...

ME sygxoreite ......alla o sarkasmos Epivalletai...
                            no comments..kata ta alla..

Ekfrazo apla tin apogoitesi moy gia ola osa exoyn simbei edo kai kairo....
                            MEta Ektimisis
                            Pollodolly

Comment

pollodollaki ΜΗΝ ΣΚΑΣ! ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΤΕΝΝΙΣ

ΣΤΗΝ Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Ι Μ Ι Ο Υ!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΡΩ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ!!

ΑΡΑ ..... ΤΙ ΜΕ ΜΕΛΛΕΙ ΕΜΕΝΑΝΕ.....

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ!
                              "

Comment

Working...
                              X