Announcement

Collapse
No announcement yet.

Απορία!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Απορία!!!!!!!!!!

Να σας ρωτήσω κατι κυριες/οι που ασχοληστε με το Χ/Κ Πισοδεριου.

Ολον τον χειμωνα ακουγαμε απο τον Τορτοκα να μας λεει οτι την ανοιξη θα γινει καποια συγκεντωση-ημεριδα-συνεδρια κατι τετοιο τελος παντων, που θα συζητουσαν για την αναβαθμιση του Χ/Κ και αλλα σχετικα θεματα.
    Ακουσατε αν εγινε κατι τετοιο???
    Επειδη εγω βλεπω να εφτασε καλοκαιρι!!!
    Ελπιζω να μην τα αφησουν παλι τα πραγματα για τελευταια στιγμη.

Περιμενω απαντησεις!!!!!!!!!!Edited by: vlaxos
    εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

βρε βλαχο! βρε βλαχο!, γνωριζης παρα πολυ καλα, οτι στην ελλαδα απο ταξιμο σπιτη δεν χαλασε ποτε,απο οσο γνωριζω δεν εχει γινει καποια συγκεντρωση-ημεριδα στην φλωρινα,αλλα τι στεναχωριεσε, αφου ειχαν πει οτι θα μας πουν και την μερα, και τον χωρο που θα γινονταν,μεσα απο το φορουμ.

αυτο παντος που ακουγετε ειναι οτι την διαχιριση θα την εχει και παλι ο τορτοκας,με δημοπρασια που θα γινει κατω απο το τραπεζι.

αρα ξερεις τι θα γινει και παλι στο πισοδερι(τις π...........νας)
    ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

[i]το αλλο με τον τοτο το ξερεις?????"

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

και περιμενες ρε βλαχο να μασ φωναξουν μονο λογια ειναι και απο πραξεις μηδεν
        http://www.skafotexniki.gr
        http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
        ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

εγω παιδια εμαθα οτι το ΧΚ θα το παρει απο φετος καποιος ιδιωτης με συμβολαιο για 20 χρονια!
          αυτος λοιπον ειναι υποχρεωμενος να το βελτιωσει αμεσως αλλιως χανει την επιχειρηση!
          μακαρι να παει πολυ καλυτερα αυτο το πανεμορφο χιονοδρομικο!
          Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
          Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
          Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

πο λογια εχουμε μπουχτισει...........

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

καλησπερα σε ολους[i] ναι ναι...!!! θα βαλουν και λιφτοσινοδες να μας σερβιρουν και ζεστη σοκολατα στα καρεκλακια για να μην κρυονουμε!.

τιποτα παιδια! τα παντα θα γινουν κατω απο το τραπεζι και εμεις θα παρουμε παλι τον μπουλο! ακομα περιμενουμε εκεινη την ημεριδα."
              ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Working...
              X