Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I TOPOTHESIA TOU STATHMOU KTL EINAI ENTELWS IPOKEIMENIKO THEMA.
    GIA TA IPOLOIPA OK ALLA EINAI IKANA NA IPERKERASOUN TIN DIAFORA GEWGRAFIKOU IPSOUS SE TETOIO VATHMO POU NA SIMEIWNETAI AKSIOSIMEIOTH IPEROXI TOU PARNASOU NOMIZW PWS OXI AN KAI EINIA NWRIS AKOMI...
    DIKO MOU SIMPERASMA APO OLA OSA DIAVAZW EINAI PWS PROS TO PARON TA VOUNA DEIXNOUN PAROMOIO XARAKTIRA ME POTE TO ENA POTE TO ALLO NA EMFANIZETAI KAI OXI NA EINAI PRAGMATIKA PSIXROTERO
    FILIKA
    sigpic

Comment

• τι εννοεις?δν παιζει ρολο θες να μ πεις σε ποια πλευρα του βουνου ειναι τοποθετημενος ενας σταθμος????η ποια θεση κατεχει η συγκεκριμνη πλευρα του βουνου!τα παντα παιζουν ρολο!επισης δν νομιζω κανεις να εχει βγαλει συμπερασματα ποιο ειναι ψυχροτερο απλα κουβεντα κανουμε!εγω το εχω πει νωρις ειναι για ολα τελος του χρονου θα ε ουμε τα πρωτα δειγματα!
      :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

• ENNOW PWS EPEIDI AKRIVWS I TOPOTHESIA TOU STATHMOU PAIZEI IDIATERA SIMANTIKO ROLO, SE VATHMO POU NA EINAI KAI ANAKSIOPISTA TA STOIXEIA GIA SIGKRISEIS....
        PX O STATHMOS TOU PARNASOU MPOREI NA GDERNETAI OLI MERA APO AERIDES ENW AN ITAN 50 METRA ARISTERA NA MIN FISAEI TOSO KAI ANTISTROFA STO VORA NA EXEI MIA MIKRI ANASTROFI ENW 50 METRA PARAPANW NA MIN EXEI
        sigpic

Comment

• 5 ΛΕΠΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΓΡΑΨΕ 16.6!![i]"

Comment

• Ζεστάθηκε η ψυχρή μάζα που είχε μείνει στο σημείο που είναι ο σταθμός από την μερική αναστροφή(??) που έγινε όταν είχε κοπάσει λίγο ο άνεμος[i]"

Comment

• Εγώ βλέπω πάντως πως το Καιμακτσαλάν είναι κάθε μέρα πιο ψυχρό από τον Παρνασσό...Τώρα, δεν γίνεται κάθε με κάθε μέρα να έχει συννεφιά εδώ ήλιος εκεί και τα σχετικά...Ούτε στα 2000+μ γίνεται να σταματάει να φυσά...Απλά, παρότι 135 μέτρα χαμηλότερα σε υψόμετρο, βρίσκεται 600 χλμ σε ευθεία βορειότερα και είναι πιο ψυχρό ΜΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...

Από την άλλη, εντύπωση προκαλούν επίσης τα ελάχιστα χιλιοστά του Παρνασσού...Βέβαια, το χειμώνα η κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί, πάντως στις Τ, που υποτίθεται θα ήταν το δυνατό του σημείο μαςι και είναι ψηλότερα, δεν είναι καν ίσες ή περίπου ίσες, είναι κάθε μέρα ψυχρότερο το Καιμάκ με διαφορά...Edited by: Kouvanos
              ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Originally posted by Kouvanos

Εγώ βλέπω πάντως πως το Καιμακτσαλάν είναι κάθε μέρα πιο ψυχρό από τον Παρνασσό...Τώρα, δεν γίνεται κάθε με κάθε μέρα να έχει συννεφιά εδώ ήλιος εκεί και τα σχετικά...Ούτε στα 2000+μ γίνεται να σταματάει να φυσά...Απλά, παρότι 135 μέτρα χαμηλότερα σε υψόμετρο, βρίσκεται 600 χλμ σε ευθεία βορειότερα και είναι πιο ψυχρό ΜΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...

Από την άλλη, εντύπωση προκαλούν επίσης τα ελάχιστα χιλιοστά του Παρνασσού...Βέβαια, το χειμώνα η κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί, πάντως στις Τ, που υποτίθεται θα ήταν το δυνατό του σημείο μαςι και είναι ψηλότερα, δεν είναι καν ίσες ή περίπου ίσες, είναι κάθε μέρα ψυχρότερο το Καιμάκ με διαφορά...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!!!ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΗΝΩΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ???ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙΜΑΚ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Comment

• AΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚ

Comment

• Παρνάσσιε με όλη αυτήν την κόντρα μεταξύ καιμάκ και παρνασσού δεν έχω καταλάβει ακόμα που θέλεις να καταλήξεις... Εξήγησε μας λίγο ποια είναι τα επιθυμητά συμπεράσματα για εσένα σε βάθος 2 χρόνων ας πούμε από τους δύο σταθμούς.

Comment

• παντως,τελικά θα είναι δίκαιο να ψεκάσουμε πάνω από τον Παρνασσό,για να έχει σύννεφα[i]"

Comment

• Originally posted by drbalm
                        Παρνάσσιε με όλη αυτήν την κόντρα μεταξύ καιμάκ και παρνασσού δεν έχω καταλάβει ακόμα που θέλεις να καταλήξεις... Εξήγησε μας λίγο ποια είναι τα επιθυμητά συμπεράσματα για εσένα σε βάθος 2 χρόνων ας πούμε από τους δύο σταθμούς.

ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΙΞΩ ΚΑΠΟΥ??ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΡΗΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!ΚΑΙ ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ,ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΖΟΚΕΡ!

Comment

• Αφηστε τον καιρο να περασει και να βγαλουμε στατιστικα στοιχεια σε μηνιαια βαση, και στη συνεχεια σε ετησια. Ακομα ειναι πολυ νωρις. Το στοιχημα του καλοκαιριου ειναι να δουμε ποσο επηρεαζουν οι καυσωνες τις περιοχες πανω απο τα 2000 μετρα...

Comment

• Σωστος ο Μαουντ!

Comment

• 2100 ipsometro ena apo ta boreiotera shmeia ths xwras mas 17,1 megisth![i]"
                              :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

• Originally posted by terry
                                2100 ipsometro ena apo ta boreiotera shmeia ths xwras mas 17,1 megisth![i]
                                ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΜΕΡΑ."

Comment

Working...
                                X