ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΥΕΤΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΝΕΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΑ
Collapse
X
-
Δεν το έχω κάνει πάνω από μια φορά για κάθε βουνό που αναφέρεις και την κορυφή της Γκιώνας δεν έχει τύχει να την πατήσω ακόμα.
Αλλά δε χρειάζεται να περπατήσεις 50 φορές όλα τα βουνά για να βγάλεις συμπεράσματα! Ακούς και μαθαίνεις από διάφορες πηγές.
Παραδείγματος χάρην δε χρειάζεται να ανέβω στην κορυφή της Γκαμήλας για να ξέρω ότι η Τύμφη έχει μακράν περισσότερο χιόνι από τον Παρνασσό υπό κανονικές συνθήκες, το ίδιο και ο Σμόλικας, το ίδιο και ο Γράμμος.
Δε χρειάζεται να ανέβω 10 φορές στον Κόρακα για να ανακαλύψω ότι τα Βαρδούσια κρατάνε το περισσότερο χιόνι απ' όλα τα βουνά της Στερεάς.
Δε χρειάζεται να πατήσω 10φορές στην κορυφή της Δίρφυς για να συμπεράνω ότι το βουνό θάβεται το χειμώνα και υπάρχουν χρονιές που η Δίρφυ μετράει περισσότερα μέτρα χιόνι από τον Παρνασσό!
Απλά έχω τα μάτια μου ανοιχτά, ακούω και διαβάζω.Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Μάλλον δε θα σκέφτηκες και πολύ για να κατάλαβες αυτό. Ελπίζω το μυαλό σου να είναι πιο έξυπνο από τα γραφόμενά σου. [i]
"Originally posted by PARNASSIOSΚΑΤΑΛΑΒΑ.....ΑΠΛΑ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ PC ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ!!!!
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ..!!ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!Λεωσθένης
Comment
-
Να προσεχουλε λιγο τι γραφουμε (δεν παει μονο στον Παρνασσιο). Εχει ξεκινησει μια βδομαδα τωρα μια ηλιθια κοντρα. Μην αναγκασετε τους Μοντ να κλειδωσουν και αλλα θεματα.Originally posted by PARNASSIOSΚΑΤΑΛΑΒΑ.....ΑΠΛΑ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ PC ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ!!!![i]
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ..!!ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!
"
Comment
-
Η φωτό της Γκιώνας δείχνει την Πλατυβούνα και την Πυραμίδα που είναι και οι δύο βράχοι. Τι χιόνι θα μπορούσε να μείνει εκεί πάνω; Μόλις βγαίνουν οι ζέστες μένουν μόνο χιονούρες εκεί. Από πίσω από εκεί που δείχνει η φωτό είναι το περισσότερο χιόνι.Λεωσθένης
Comment

"
Comment