Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προς Μηχανοβιους...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by GiaPa

Για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου...Μήπως τα ατυχήματα στα μηχανάκια είναι συχνότερα επειδή ΚΑΝΕΝΑΣ οδηγός μηχανής δεν τηρεί τον κ.ο.κ?
    Στην χώρα που ζούμε οι περισσότεροι κάνουν καγκουριές,εγώ οπως προανέφερα οδηγάω μηχανές απο τα 17 μου (τώρα είμαι 28).
    Αμάξι δεν έχω ούτε καν δίπλωμα για αυτοκίνητο.
    Αυτό που πρέπει να βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι οδηγούν αμάξι ειναι οτι η μηχανή έχει τελείως διαφορετική συμπεριφορά απ'οτι το αυτοκίνητο,δεν μπορείς να κοκαλλώσεις την μηχανη οταν κινείσαι στη λωρίδα σου και ο άλλος χώνεται αριστερά χωρίς φλάς.οδόστρωμα κακής ποιότητας η λιγα νερά στο δρόμο μπλοκάρουν το μπροστινό λάστιχο και αντε γειά κανεις τον σταυρό σου μετά.Γκόμενες που βάφονται ενω οδηγούν,ασυνείδητοι που μιλάνε στο κινητό με αποτέλεσμα να έχουν ορατότητα απο τον ενα καθρεύτη μόνο,παππούδες-γιαγιάδες που οδηγούν αριστερά με 30 είναι ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ κινδυνοι για έναν αναβάτη.
    Μακάρι να μπορούσαν όλοι οσοι οδηγούν αμάξι να μετακινόντουσαν με μηχανή για κανα μήνα...τοτε πολλά τερτίπια και ψευτομαγκιές θα κόβονταν να είστε βέβαιοι.Στην πλειοψηφία τους οι ασυνείδητοι μηχανόβιοι είναι πιτσιρικάδες,η δεν έχουν φάει τα μούτρα τους ακόμα.Ενας οικογενειάρχης άνθρωπος και κάποιος που οδηγάει χρόνια είναι τυπικότατος.

Comment

Τι μηχανη εχεις τωρα bubu?

Comment

Yamaha fazer 600 '05

Comment

Την εχει ενας φιλος μου.Πολυ ωραια ειναι και βολευει αρκετα για 2 ατομα γιατι σε αλλες τυπου r6 και gsx το 2ο ατομο δεν την παλευει

Comment

ταξιδάκια μεχρι 300χλμ ειναι οκ,παραπάνω είναι ψιλοκουραστικά...ειδικά αν εχεις την γυναίκα συνεπιβάτη πέφτει μουρμούρα...

Comment

Μωρε και παντοφλιές πεφτουν μετα τα 180...[i]"

Comment

Originally posted by blades
                kati prepei na exoun oles tous
                kanena tsipaki speed limit pou meta ta 180 arxizei kai xtipaei
                kai to kako einai oti den apenergopoioite pote
                kai sto amaxi...esu blades,mexri posa exc vgalei me enduro?[i]"

Comment

[i]"

Comment

ωρα να παρεις ενα τζιμνυ,για τη βασιλιτσα![i]"

Comment

• Αλλο ενα νεκρο παιδι ,ηταν δεν ηταν 20, μπροστα μου στη Χαμοστερνας σε συγκρουση με ΙΧ........

ΚΩΛΟΜΗΧΑΝΕΣ!!!!

Comment

Working...
                      X