...έκανε την εμφάνισή του από χθες το βράδυ στα βουνά της Ηπείρου.Στο Μιτσικέλι απέναντι από την πόλη των Ιωαννινων το έστρωσε από τα ~1500μ...Ακολουθούν φωτογραφίες...
Η ψυχρούλα είναι αρκετά αισθητή τα τελευταία δύο περίπου βράδια και στη Χαλκιδική. Τα χιόνια βέβαια έιναι αρκετά μακριά όπωσδήποτε!!!! Αυτή τη στιγμή, επικρατεί ηλιοφάνεια και ανοιξιάτικος γενικά καιρός.
Πολύ όμορφο τοπίο πάντως με το ανοιξιάτικο χιόνι!!!!
Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Na αναφέρω πως και εγω που ήμουν στο νομό Σερρών σημερα το πρωι αντικρυσα το ορος Βροντου( χ/κ Λαιλια) χιονισμενο!!!!!!! όπως και το δυτικό ακρο (προς το νομό Κιλκις) των κορφών του Μπέλες (όρος κερκίνη)
Χτες στο χωριό μου μόνο Πάσχα δε θυμιζε αφού κατα την διαρκεια του μεσημεριανού πασχαλινού γεύματοσ εριχνε κα΄ρκλες διαρκειας που δεν ήταν λόγω αστάθειας!!!
Αυτά ειναι γούστα!!!!!!!!!!!
Και του Αγιου Πνευματος με τέτοιον καιρο!!!!
re pia mitsikelia kai poious lailiades edo xionizei sto chicago!!!!!
Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
μπραβο φίλε!έτσι ακριβώς ήταν όταν είχα πάει καθαρά δευτέρα!πήρες το δρόμο που συνεχίζει μετά τον αθανάσιο διάκο?ήταν ανοιχτός?γιατί εμάς μας είχαν κλείσει κάτι κορμοί!
Comment