Announcement

Collapse
No announcement yet.

SOS ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SOS ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

Δεν γνωρίζω σε ποιο θεμα εν ενεργεια να το βαλω.Οι υπευθυνοι μπορουν να επεμβουν και να του αλλαξουν θέση.

Οχι αλλη υποβαθμιση!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

(οχι οτι μια υπογραφη μπορει να αλλαξει και πολλα πράγματα αλλά κάτι ειναι)

<a href=http://www.elaf&#111;nissos.gr/el/sos.php" target="_blank">http://www.elafonissos.gr/el/sos.php</A>

Οσοι πιστοι, μπορουν να υπογραψουν."

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΝΗΣΙ. ιδιαιτερα ο σιμος. οχι σε απερισκεπτες ενεργειες......απλα για το καλο καποιων.....τετοιου καλλους περιοχη θελει εμπρακτη προστασια. δεν εχω διαβασει περισσοτερα αλλα θα το κανω. ουσιαστικα θα απεχει μονο 500 μετρα ο σταθμος αν θυμαμαι καλα.....οταν ειχα παει. ειναι πολυ κοντα.
    Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Την τελευταία φορά που είχα πάει στο Σίμο, πριν καμιά 7ετία η παραλία ήταν κάτω από ένα στρώμα γόπες και είχε στον κόλπο ένα κάρο κότερα αρόδου. Το αποκορύφωμα ήταν ένα ελικόπτερο που προσγειώθηκε στην άμμο και μας έθαψε όλους για να βγάλει την κυρία που ήθελε να πάει στο κότερο με το φουσκωτό και δε μπορούσε να έρθει με το αυτοκίνητο. Πιο πίσω οι σκηνές εκτός κάμπινγκ άφηναν τα σκουπίδια τους ανενόχλητες στους αμμόλοφους του Σίμου.

Ασυδοσία στο max! Από τότε δε μου κάνει καμία αίσθηση το μέρος για να ξαναπάω.

Ελπίζω τώρα να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις για το μέρος, όσον αφορά στο θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο...
      Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
      Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Εγω ειχα την χαρα να παω παιδια στη Ελαφονησο το 1987 μεσα στον τρελο καυσωνα που ειχαν πεθανει 2000 ατομα τοτε..
        Δυο πραγματα θυμαμαι χαρκτηριστικα. Το ενα ηταν οι χιονουρες στον Ταυγετο Ιουλιο μηνα (ειχε προηγηθει βεβαια ο εκπληκτικος Μαρτιος 1987) και το δευτερο η Ελαφονησος παρθενα γη ακομα.
        Ο Σιμος με το πολυ 50 ατομα, εκ των οποιων οι περισσοτεροι γυμνιστες και μια φυση μοναδικα οσο και ανεγγιχτη. Προσβαση μονο με το καραβακι γιατι ο δρομος ηταν απροσπελαστος περα απο ενα τρακτερ το οποιο πηγαινε καθε μεσημερι με καποια τροφιμα και νερα για τους κατασκηνωτες-γυμνιστες.
        Απο οσα εχω ακουσει τα τελευταια χρονια που αρκετος κοσμος εχει παει, εχουν αλλαξει πολλα...
        www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

πολυ πιο προσφατα πηγα εγω. 02-03 ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,,,,πολυ καλυτερα ηταν τα πραγματα απο οτι λετε....και ησυχια, παντου ηρεμια.....πιστευω παιζει ρολο που παντα προτιμω να πηγαινω διακοπες low season (ηταν τελη ιουνιου - αρχες ιουλιου).

Comment

και εγω μονο τοτε παω φιλε μου...
            ειχα παει πριν 3-4 χρονια κ ηταν πολυ ωραια...
            αλλα δεν ξερω τι παιζει πλεον...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

δυστυχως παρολα οσα κανουμε πιστευω οτι οτ εργοστασιο μαλλον θα γινει...γιατι;;;
              γιατι αν δωσει καποιος ενα χοντρο πακετο σε καποιον υπουργο, τοτε ολα τα αλλα πανε σε δευτερη μοιρα

Comment

Εδώ μάλλον έχεις λάθος αγαπητέ. Κάτι παρόμοιο σχεδιαζόταν και στο τρίτο πόδι της Πελοποννήσου (Κορώνη). Μετά από τον ξεσηκωμό των κατοίκων των περιοχών αυτών και το γεγονός ότι μπήκε στη Natura η περιοχή κόλλησε η δουλειά.
                Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Εχω πάει στην Ελαφόνησο το καλοκαίρι του 2003 , πραγματικά εκπληκτικές οι 2 μεγάλες παραλίες που διαθέτει το νησί , η καταγάλανη θάλασσα...η απέραντη έκταση αμμουδιάς...μα καλά τι θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο θα φτιαχτεί εκεί...αναρωτιέμαι.

Comment

Originally posted by LeoP
                    Εδώ μάλλον έχεις λάθος αγαπητέ. Κάτι παρόμοιο σχεδιαζόταν και στο τρίτο πόδι της Πελοποννήσου (Κορώνη). Μετά από τον ξεσηκωμό των κατοίκων των περιοχών αυτών και το γεγονός ότι μπήκε στη Natura η περιοχή κόλλησε η δουλειά.
                    βρε μακαρι...αλλα ηδη τωρα η περιοχη ειναι στην Natura

Comment

Originally posted by southern_wind
                      Εχω πάει στην Ελαφόνησο το καλοκαίρι του 2003 , πραγματικά εκπληκτικές οι 2 μεγάλες παραλίες που διαθέτει το νησί , η καταγάλανη θάλασσα...η απέραντη έκταση αμμουδιάς...μα καλά τι θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο θα φτιαχτεί εκεί...αναρωτιέμαι.
                      οχι ακριβως εκει στο νησι αλλα φατσα απεναντι απο την μερια της πελοποννησου λεει....αλλα δυστυχως ειναι πολυ κοντα. μολις 500 μετρα....τι να πεις...ειδομεν....

Comment

Working...
                      X