Announcement

Collapse
No announcement yet.

ISCHGL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

παίδες γύρισα ([i]....), ότι και να πω είναι περιττό, αν και παο για 3 χρονια στο μέρος ( έχω κολλήσει άσχημα e???), με βλέπω του χρόνου να ξαναπάω, απλά πιστεύω πως μου ταιριάζει απόλυτα . Βρεθήκαμε και με τον Γιάννη 50 , φοβερός τύπος και γνωστης τις περιοχής, μέσα σε όλα είναι. Αυτά προς τω παρόν , στέλνω και μερικά φωτό. Γιάννη 50 πολλά χαιρετίσματα ελπίζω να ξαναβρεθούμε κάποια φορα στο μέλλον."
    Kaimak inn

Comment

με τον Γιάννη 50 στις πιστες

ίδια γιάλα άλλη porsche (αυτή την φορα cayenne)

γλυπτά από πάγο, φέτος με θέμα alien

ο χορός τις gondolas

με τον Γιάννη 50 στο apre-ski Gaja

και αλλα παιδιά από Ελλάδα , μας ένωσε όλους ο Γιάννης 50.

fun park, φέτος τόλμησα και τω άλμα στο φουσκωτό μαξιλάρι

η διώροφη gondola του Saumman

και μερικές από τα apre-ski party ( τακτική θαμώνες)

"
      Kaimak inn

Comment

<a href=http://img531.imageshack.us/my.php?image=ischgl2009199ls5.flv" target="_blank">http://img531.imageshack.us/my.php?image=ischgl2009199ls5.flv</A>

http://img531.imageshack.us/my.php?i...2009203xn5.flv

http://img531.imageshack.us/my.php?i...2009196tn1.flvEdited by: dinki "
        Kaimak inn

Comment

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

"
          Kaimak inn

Comment

Τι μας κάνεις ρε dinki...

Comment

φοβερός! ωραίες φωτό!!
              μας έφτιαξες μεσημεριάτικα!
              ...και για το χιονοδρομικό μιλάω! [i]
              "

Comment

Originally posted by Thalis

θα θυμήθηκες βλέπω e....[i]"
                Kaimak inn

Comment

Originally posted by gianis50
                  Αλεξη γεια σου. Ποτε ερχεσαι ακριβως?Πραγματι οι χρησμοι λενε για χιονι[i] αλλα και αυτο που εχει τωρα δεν ειναι λιγο.Σε περιμενω

Σάββατο μετά το απόγευμα θα είμαι εκεί. Αλήθεια, Σάββατο ή Κυριακή έχει πουθενά στην περιοχή νυχτερινό σκι; Κανένα Landeck.....;

Για Κυριακή σκέφτομαι τα Gurgl, μέρος που πάντα ήθελα να πάω, αλλά ποτέ δεν αξιώθηκα και αναλόγως του καιρού και με τα κέφια μου ίσως να πάω, παρόλο που είναι μακριά.

Πως πάει ο καιρός; Έβαλε 15 ποντάκια σήμερα; Στα sites πάντως, για τον καιρό μέχρι το Σάββατο, ο καθ'ένας γράφει ό,τι θέλει. Δίνουν χιονοπτώσεις από 20 έως 50 πόντους, πιθανές βροχοπτώσεις χαμηλά και χιόνι μετά... ο καθ'ένας έχει την δική του εκδοχή.

Εσύ πως θα είσαι με τις παρέες σου;

Περιμένω καθημερινή χιονοαναφορά με λεπτομερή ύψη νέου χιονιού.

Χαιρετίσματα..."

Comment

Originally posted by dinki
                    Originally posted by Thalis

θα θυμήθηκες βλέπω e....
                    Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε... που λέει και ο άρχοντας!"

Comment

Dinki, τι ζημιά ήταν αυτή που μου έκανες? Είχα ηρεμήσει και περίμενα υπομονετικά να περάσουν οι μέρες και μου έβαλες φωτιά στα μπατζάκια... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν την παλεύω άλλο, 10 και σήμερα μετράω.
                      Αλήθεια, γιατί τόλμησες φέτος το άλμα στο μαξιλάρι, τόσο δύσκολο είναι?
                      Οι γυναικείες παρουσίες περιλαμβάνονται στην ενιαία κάρτα? Μπορώ να έχω πάνω από μία [i]

Το καλό είναι ότι πλέον ξέρω και πώς είναι ο Giannis 50 φατσικώς και δεν θα έχω πρόβλημα να τον αναγνωρίσω στο Μόναχο.

Γιάννη, ετοίμασε τα ski σου, θα αλωνίσουμε τις ’λπεις...
                      "

Comment

Originally posted by LeRoi
                        Dinki, τι ζημιά ήταν αυτή που μου έκανες? Είχα ηρεμήσει και περίμενα υπομονετικά να περάσουν οι μέρες και μου έβαλες φωτιά στα μπατζάκια... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν την παλεύω άλλο, 10 και σήμερα μετράω.
                        Οι γυναικείες παρουσίες περιλαμβάνονται στην ενιαία κάρτα? Μπορώ να έχω πάνω από μία [i]

Το καλό είναι ότι πλέον ξέρω και πώς είναι ο Giannis 50 φατσικώς και δεν θα έχω πρόβλημα να τον αναγνωρίσω στο Μόναχο.

τελικά δεν ήταν καθόλου δύσκολο τω alma, απλά πέρσι δεν παρασύρθηκα αρκετά, φέτος κάθε μέρα έκανα και από 2, για τις κοπέλες σαν Έλληνας μάλλον δικαιούσαι πάνω από μια, να τις δόσεις πολλά φιλάκια από τον Ντίνο και τον Βασίλη, άμα πας στο SHATZEI apre-ski (hotel Elizabeth)"
                        Kaimak inn

Comment

Originally posted by mil
                          Originally posted by gianis50
                          Αλεξη γεια σου. Ποτε ερχεσαι ακριβως?Πραγματι οι χρησμοι λενε για χιονι[i] αλλα και αυτο που εχει τωρα δεν ειναι λιγο.Σε περιμενω

Σάββατο μετά το απόγευμα θα είμαι εκεί. Αλήθεια, Σάββατο ή Κυριακή έχει πουθενά στην περιοχή νυχτερινό σκι; Κανένα Landeck.....;

Για Κυριακή σκέφτομαι τα Gurgl, μέρος που πάντα ήθελα να πάω, αλλά ποτέ δεν αξιώθηκα και αναλόγως του καιρού και με τα κέφια μου ίσως να πάω, παρόλο που είναι μακριά.

Πως πάει ο καιρός; Έβαλε 15 ποντάκια σήμερα; Στα sites πάντως, για τον καιρό μέχρι το Σάββατο, ο καθ'ένας γράφει ό,τι θέλει. Δίνουν χιονοπτώσεις από 20 έως 50 πόντους, πιθανές βροχοπτώσεις χαμηλά και χιόνι μετά... ο καθ'ένας έχει την δική του εκδοχή.

Εσύ πως θα είσαι με τις παρέες σου;

Περιμένω καθημερινή χιονοαναφορά με λεπτομερή ύψη νέου χιονιού.

Χαιρετίσματα...
                          Αλεξη καλησπερα.Για σημερα οι προβλεψεις βγηκαν αληθινες.Επεσε το χιονι της αρκουδας.Σε περιμενω με το καλο.Θα εχω πεντε φιλους απο σαββατο σε σαββατο αλλα θα βρεθουμε οπωσδηποτε.Απο χιονι καθολου να μην ριξει εχει τοσο πολυ που θα ικανοποιηθεις.Τρομαξα να ανεβω το βραδυ στο χωριο.Για το νυχτερινο το σαββατοκυριακο εσυ εχεις μεγαλιτερη ανεση να το ψαξεις απο το σπιτι,γιατι εγω γυριζω γκολ .
                          "

Comment

Originally posted by dinki
                            Originally posted by LeRoi

τελικά δεν ήταν καθόλου δύσκολο τω alma, απλά πέρσι δεν παρασύρθηκα αρκετά, φέτος κάθε μέρα έκανα και από 2, για τις κοπέλες σαν Έλληνας μάλλον δικαιούσαι πάνω από μια, να τις δόσεις πολλά φιλάκια από τον Ντίνο και τον Βασίλη, άμα πας στο SHATZEI apre-ski (hotel Elizabeth)

Θα μου τα χαλασεις τα παιδια ντινο
                            "

Comment

που είσαι ρε Γιάννη, τι λέει εκεί, ακόμα Trofanna είσαι he he he, άμα σου πω ότι με τον Βασίλη σκεπτόμαστε σοβαρά μια εξόρμηση λίγο πιο αργά ξανά εκεί , τι να σου πω δύσκολα, πως να παο Kaimak τώρα e....
                              Kaimak inn

Comment

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>
                                "
                                Kaimak inn

Comment

Working...
                                X