Announcement
Collapse
No announcement yet.
οι εικονες μιλανε !!!
Collapse
X
-
Και ομως φιλε αυτοι που της εβαλαν ετσι ξερουν καλα γιατι τις εβαλαν....
Εδω στην περιοχη μου σε ενα σπιτι που κατοικουν αλβανοι βαλανε μια Ελληνικη σημαια αναποδα αλλα ευτυχως καποιοι γειτονες το πηρανε νωρις χαμπαρι και πηραν το νομο στα χερια τους".....
"
Comment
-
και δε τους εκαναν να βλαστημησουν τη μανα τους??? ακου εβαλαν οι αλβανοι αναποδα τη σημαια μας για ειρωνια!!! που? στη χωρα μας,στο σπιτι μας!!!Originally posted by ΧΕΛΜΟΣΚαι ομως φιλε αυτοι που της εβαλαν ετσι ξερουν καλα γιατι τις εβαλαν....
Εδω στην περιοχη μου σε ενα σπιτι που κατοικουν αλβανοι βαλανε μια Ελληνικη σημαια αναποδα αλλα ευτυχως καποιοι γειτονες το πηρανε νωρις χαμπαρι και πηραν το νομο στα χερια τους".....
φωτια και τσεκουρι μονο ετσι καταλαβαινουν αυτοι....
"
...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.
Comment
-
αν εννοεις αυτο που νομιζω εισε φασισταριο bladesOriginally posted by bladesτζωρτζ,ελπιζω να εγινε "σωστη"δικηOriginally posted by ΧΕΛΜΟΣΚαι ομως φιλε αυτοι που της εβαλαν ετσι ξερουν καλα γιατι τις εβαλαν....

και εισαι και "ρε"
Edited by: Labros "
...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.
Comment
-
Originally posted by bladesτζωρτζ,ελπιζω να εγινε "σωστη"δικηOriginally posted by ΧΕΛΜΟΣΚαι ομως φιλε αυτοι που της εβαλαν ετσι ξερουν καλα γιατι τις εβαλαν....

Μπα....Λιγα πραγματα ρε.....
"
Comment

</a>
Comment