Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΧΧΙΧ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΧΧΙΧ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Καλη τυχη και καλες επιδωσεις σε ολους τους αθλητες και αθλητριες των ΧΧΙΧ Ολυμπιακων Αγωνων στο Πεκινο.

Η φλογα του Ολυμπισμου αναψε... τον λογο" τωρα εχουν οι αθλητες και αθλητριες!

"
    Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

... If you snow me yours, Ill snow you mine :)

Για αλλη μια φορα δινουμε τα φωτα" μας παγκοσμιως "

Comment

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές...!

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
      2008-2002-2004-2006

Comment

ante plisiazoun..gera

Comment

Originally posted by dirfi
          Για αλλη μια φορα δινουμε τα φωτα" μας παγκοσμιως

Απο την Ηλεια, μονο την "φλογα" θα μπορουσαμε να δωσουμε, στην κυριολεξια. Και αλλοιμονο αν την μεταδοσουμε!"

Comment

Η φλόγα άναψε αλλά δυστυχώς δεν λείψαν οι ανεγκέφαλοι Γάλλοι δημοσιογράφοι που προσπαθούν να περάσουν πολιτικά μηνύματα (όσο σωστα και αν είναι) μέσα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ας μάθουν επιτέλους όλοι στον κόσμο ότι οι Ολυμπιακοί δεν προσφέρονται για πολιτική. Παγκόσμια ειρήνη έστω μόνο κατά την διάρκεια των Αγώνων. Όνειρο....
            Carpe diem quam minime credula postero

Comment

Originally posted by gsm1979

Η φλόγα άναψε αλλά δυστυχώς δεν λείψαν οι ανεγκέφαλοι Γάλλοι δημοσιογράφοι που προσπαθούν να περάσουν πολιτικά μηνύματα (όσο σωστα και αν είναι) μέσα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ας μάθουν επιτέλους όλοι στον κόσμο ότι οι Ολυμπιακοί δεν προσφέρονται για πολιτική. Παγκόσμια ειρήνη έστω μόνο κατά την διάρκεια των Αγώνων. Όνειρο....
              συγγνωμη αλλα αυτοι που αμαυρωσαν τη τελετη,γιατι αφεθησαν ελευθεροι? ετσι προσταζει το δημοκρατικο μας πολιτευμα? να κανεις ο καθενας ρεζιλι μια χωρα παγκοσμιως και να αφηνεται ελευθερος??? ε,αι σηχτιρι [i]"
              ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

Η χώρα μας αλλιώς γίνεται ρεζίλι.. Με το να μην κάνουμε ούτε καν ένα σχόλιο για το ότι η Κίνα παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα (αιματηρή καταστολή κτλ των διαδηλώσεων Θιβετιανών στη Λάσα), και της δίνουμε την Ολυμπιακή Φλόγα.. Edited by: g1ann1s
                The Land Of Ice And Snow
                http://users.otenet.gr/~tazrd700/Agia_Paraskeyi.htm

Comment

Originally posted by g1ann1s
                  Η χώρα μας αλλιώς γίνεται ρεζίλι.. Με το να μην κάνουμε ούτε καν ένα σχόλιο για το ότι η Κίνα παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα (αιματηρή καταστολή κτλ των διαδηλώσεων Θιβετιανών στη Λάσα), και της δίνουμε την Ολυμπιακή Φλόγα..
                  αλλο θεμα αυτο [i]"
                  ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

δεν νομίζω, αυτό που θέλω να πώ ότι κάποια μυνήματα πρέπει να περνάνε και μέσα από τους ολυμπιακούς αγώνες. Γιάτι το θέμα με την Κίνα το Θιβέτ και την ειρήνη είναι λίγο υποκρισία.. Δεν πρέπει να περνάνε από τους Γάλλους δημοσιαγράφους προφανώς [i] όμως οκ. Εγώ περίμενα κάποια δήλωση από εμας."
                    The Land Of Ice And Snow

Comment

δεν νομίζω, αυτό που θέλω να πώ ότι κάποια μυνήματα πρέπει να περνάνε και μέσα από τους ολυμπιακούς αγώνες. Γιάτι το θέμα με την Κίνα το Θιβέτ και την ειρήνη είναι λίγο υποκρισία.. Δεν πρέπει να περνάνε από τους Γάλλους δημοσιαγράφους προφανώς [i] όμως οκ. Εγώ περίμενα κάποια δήλωση από εμας.
                      ναι ρε παιδι μου εχεις δικιο σε αυτο που λες,εγω λεω οτι αυτο ομως ειναι αλλο θεμα "

Comment

Να μην σχολιάσω έναν άλλο τρόπο που γινόμαστε ρεζίλι (κατά την αποψή μου) δηλαδή;

Επίσης γιατί τους δικούς μας που δεν είπαν τίποτα να τους αντιμετωπίσω διαφορετικά από τους άλλους που ειπαν; ’ρα δεν είναι άλλο θέμα! [i]

"
                        The Land Of Ice And Snow

Comment

Για να μην δημιουργηθεί παρεξήγηση, δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς να κάνουν δηλώσεις και να χαλάνε την τελετή όποιοι να ναι προφανώς.

Μιλάω λοιπόν στο προηγούμενο post για την μετέπειτα αντιμετώπιση.
                          The Land Of Ice And Snow

Comment

Να μην σχολιάσω έναν άλλο τρόπο που γινόμαστε ρεζίλι (κατά την αποψή μου) δηλαδή; Επίσης γιατί τους δικούς μας που δεν είπαν τίποτα να τους αντιμετωπίσω διαφορετικά από τους άλλους που ειπαν; ’ρα δεν είναι άλλο θέμα! [i]
                            να σχολιασεις,ειπα εγω το αντιθετο? απλα αλλο το ενα ζητημα κι αλλο το αλλο.εγω μιλω για το σκηνικο που εγινε."

Comment

Το γελοιο της υποθεσης ειναι που βαψανε τον Κρονιο λοφο πρασινο,με μπογια για να καλυψουν τα ρεζιλικια του Καλοκαιριου.Μιλαμε για καραγκιοζιλικια.

Comment

Working...
                              X