Εν αναμονη (και εκνευρισμο?) για την επερχομενη (?) κακοκαιρια σκεφτηκα να ανοιξω αυτη τη δημοσκοπηση... Παρτε μερος.... Just for the fun of it!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ποσο καλα ξερετε τον εαυτο σας
Collapse
X
-
Ποσο καλα ξερετε τον εαυτο σας
0Ειναι καθαρα θεμα γονιδιων για μενα0%0Μαλλον καποια παιδικη εμπειρια/γεγονος0%0Δεν ξερω, Δεν απαντω0%0Why not? It's trendy, Isn't it?0%0Απλα αντιδρω με αυτο τον τροπο στις κλιματικες αλλαγες!0%0Φιλικα,
Profitis Elias (Νίκος)
... If you snow me yours, Ill snow you mine :)Tags: None
-
Απλά θεωρώ ότι το χιόνι είναι όμορφο. Υποθέτω ότι θα πρέπει να ψηφίσω το 1, βέβαια με την ευρεία έννοια, δεν ξέρω αν υπάρχει ειδικό γονίδιο για χιόνια! [i]"Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Originally posted by LeoPΑπλά θεωρώ ότι το χιόνι είναι όμορφο. Υποθέτω ότι θα πρέπει να ψηφίσω το 1, βέβαια με την ευρεία έννοια, δεν ξέρω αν υπάρχει ειδικό γονίδιο για χιόνια! [i]
Καποια στιγμη τωρα τελευταια ειχα αρχισει να πιστευω οτι το ολο θεμα πιθανων να εχει να κανει με την ημερομηνια γεννησης καποιου ατομου... δεν εχω βρει κατι σχετικο στο διαδυκτιο. "Φιλικα,
Profitis Elias (Νίκος)
... If you snow me yours, Ill snow you mine :)
Comment
-
Θυμάμαι αμυδρά τον εαυτό μου στο νηπιαγωγίο, να κοιτάζω τον ουρανό, και να μου την σπάει όταν τραγουδάγαμε για να βγει ο ήλιος! ’ρα είναι κάτι εκ γενετής, δεν ξέρω αν είναι ένα συγκεκριμένο γονίδιο ή συνδιασμός, πάντως ψήφισα το πρώτο. Edited by: HengeoΗ γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..
http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm
Comment
-
Η μετεωρολογια παντα ηταν ενας τομεας που αφορουσε λιγους ανθρωπους. Παντα ετσι ηταν, ειναι και θα ειναι. Δεν αφορα τις μαζες. Ο λογος ειναι απλος. Οι περισσοτεροι ανθρωποι οταν βλεπουν τη βροχη να πεφτει, δεν αναρωτιουνται ουτε το γιατι συμβαινει αυτο, ουτε τους ενδιαφερει. Επομενως δεν θα ψαξουν ποτε να μαθουν τι ειναι ο κυκλωνας, ο αντικυκλωνας, ο αεροχειμαρρος, το σημειο δροσου κτλ κτλ.
Comment
-
χαχα!σε φαντάζομαι παιδάκι,να κλείνεις τα αυτιά σου,και να βρίζεις τον ήλιο!Originally posted by HengeoΘυμάμαι αμυδρά τον εαυτό μου στο νηπιαγωγίο, να κοιτάζω τον ουρανό, και να μου την σπάει όταν τραγουδάγαμε για να βγει ο ήλιος! ’ρα είναι κάτι εκ γενετής, δεν ξέρω αν είναι ένα συγκεκριμένο γονίδιο ή συνδιασμός, πάντως ψήφισα το πρώτο.
Comment
-
Λεώ.. με καλύπτεις απόλυταOriginally posted by LeoPΑπλά θεωρώ ότι το χιόνι είναι όμορφο. Υποθέτω ότι θα πρέπει να ψηφίσω το 1, βέβαια με την ευρεία έννοια, δεν ξέρω αν υπάρχει ειδικό γονίδιο για χιόνια! [i]
!!!"
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης
Comment

"
Comment