Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ποσο καλα ξερετε τον εαυτο σας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ποσο καλα ξερετε τον εαυτο σας

Εν αναμονη (και εκνευρισμο?) για την επερχομενη (?) κακοκαιρια σκεφτηκα να ανοιξω αυτη τη δημοσκοπηση... Παρτε μερος.... Just for the fun of it!
    0
    Ειναι καθαρα θεμα γονιδιων για μενα
    0%
    0
    Μαλλον καποια παιδικη εμπειρια/γεγονος
    0%
    0
    Δεν ξερω, Δεν απαντω
    0%
    0
    Why not? It's trendy, Isn't it?
    0%
    0
    Απλα αντιδρω με αυτο τον τροπο στις κλιματικες αλλαγες!
    0%
    0
    Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

... If you snow me yours, Ill snow you mine :)

Και μιας και το ανοιξα... να σας πω οτι ψηφισα το #2
    Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

Comment

TO 2!!!

Comment

Κρυοπαγήματα στο πάπιγγο!!!με θέα την κάτασπρη επιβλητική τύμφη!Edited by: Θοδωρήςςς

Comment

προσωπικα πιστευω οτι παντα με ενθουσιαζαν οι καιρικες συνθηκες και ιδιαιτερα οι ακραιες! ομως επειδη δεν με καλυπτει κατι απολυτα απο την δημοσκοπηση ψηφιζω Δεν ξερω δεν απαντω" "

Comment

To 2
            xioni gia panta

Comment

Απλά θεωρώ ότι το χιόνι είναι όμορφο. Υποθέτω ότι θα πρέπει να ψηφίσω το 1, βέβαια με την ευρεία έννοια, δεν ξέρω αν υπάρχει ειδικό γονίδιο για χιόνια! [i]"
              Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
              Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Δεν ξέρω, δεν απαντώ...ΜΟυ αρέσει, γιατί έτσι μου αρέσει. Είναι μια αίσθηση που κεντρίζει το κεντρικό νευρικό σύστημα και δίνει μια γλυκιά αίσθηση, που δεν μπορεί να εξηγηθεί...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by LeoP
                  Απλά θεωρώ ότι το χιόνι είναι όμορφο. Υποθέτω ότι θα πρέπει να ψηφίσω το 1, βέβαια με την ευρεία έννοια, δεν ξέρω αν υπάρχει ειδικό γονίδιο για χιόνια! [i]

Καποια στιγμη τωρα τελευταια ειχα αρχισει να πιστευω οτι το ολο θεμα πιθανων να εχει να κανει με την ημερομηνια γεννησης καποιου ατομου... δεν εχω βρει κατι σχετικο στο διαδυκτιο. "
                  Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

Comment

Θυμάμαι αμυδρά τον εαυτό μου στο νηπιαγωγίο, να κοιτάζω τον ουρανό, και να μου την σπάει όταν τραγουδάγαμε για να βγει ο ήλιος! ’ρα είναι κάτι εκ γενετής, δεν ξέρω αν είναι ένα συγκεκριμένο γονίδιο ή συνδιασμός, πάντως ψήφισα το πρώτο. Edited by: Hengeo
                    Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

ποσαα εκατομυρια ειμαστε στην ελλαδα και ποσοι ασχολουνται με τον καιρο και ποσοι με την ποκα και το μπλακ τζακ?
                      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Η μετεωρολογια παντα ηταν ενας τομεας που αφορουσε λιγους ανθρωπους. Παντα ετσι ηταν, ειναι και θα ειναι. Δεν αφορα τις μαζες. Ο λογος ειναι απλος. Οι περισσοτεροι ανθρωποι οταν βλεπουν τη βροχη να πεφτει, δεν αναρωτιουνται ουτε το γιατι συμβαινει αυτο, ουτε τους ενδιαφερει. Επομενως δεν θα ψαξουν ποτε να μαθουν τι ειναι ο κυκλωνας, ο αντικυκλωνας, ο αεροχειμαρρος, το σημειο δροσου κτλ κτλ.

Comment

Originally posted by Hengeo
                          Θυμάμαι αμυδρά τον εαυτό μου στο νηπιαγωγίο, να κοιτάζω τον ουρανό, και να μου την σπάει όταν τραγουδάγαμε για να βγει ο ήλιος! ’ρα είναι κάτι εκ γενετής, δεν ξέρω αν είναι ένα συγκεκριμένο γονίδιο ή συνδιασμός, πάντως ψήφισα το πρώτο.
                          χαχα!σε φαντάζομαι παιδάκι,να κλείνεις τα αυτιά σου,και να βρίζεις τον ήλιο!

Comment

εχω επηρεαστει μικρος το1980η 81 δε θυμαμε ακριβως με τρελο χιονι. γι αυτο ειμαι πιο κοντα στο 2
                            GR-NIKAIA-KRHTH-ο καιρος δεν ειναι τροικα να κανει περικοπες φετος θα τα δουμε ολα

Comment

Originally posted by LeoP
                              Απλά θεωρώ ότι το χιόνι είναι όμορφο. Υποθέτω ότι θα πρέπει να ψηφίσω το 1, βέβαια με την ευρεία έννοια, δεν ξέρω αν υπάρχει ειδικό γονίδιο για χιόνια! [i]
                              Λεώ.. με καλύπτεις απόλυτα !!!"
                              Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                              Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Working...
                              X